2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
Szép lett! :)
Tünetek nálam alig vannak. Néha enyhe cicifájás, és tegnap óta végre érzem kicsit a hasam alját. :)
Szerencsés típus vagyok, a kisfiamnál sem voltak tünetek vagy rosszullétek.
Beírtalak. :-)
Amúgy tünetekkel hogy állsz? Én most kezdem az émelygős korszakom. Eddig is előjött néha, de most már reggelente rendszeres...
Nálunk ha kislány Naomi, ha kisfiú Bence. :-) De ez sem biztos hogy végleges, egyenlőre ezek tetszenek nagyon.
Beírom a Te neveidet is, később ha változik majd megváltoztatjuk. :P
Nálunk még csak körvonalazódnak a nevek. Ha lány akkor Hanna Napsugár, ha fiú akkor talán Máté? :D
Nálatok van már név?
Hali!
Én fiammal 1 hét különbséggel 2x is véreztem , remélem most nem lesz ilyen ijesztgetés...
dorry! Jobbulást a kisfiadnak!!!
Sziasztok!
nem voltam pár napig, szegény kisfiam ebben a hőségben lett lázas, nyilván benyelt valami vírust a strandon, de már jól van! :)
Jó sokat írtatok! Igyekszem visszaolvasni!
Jaj, a doki látogatást már én is nagyon várom, de még 2 hét a következőig, az uh-ig meg még több...
Érdekes, mennyit változott a rendszer 2 év alatt! Nekem annó nem kellet fizetnem a kombinált tesztért! most meg mondja a védőnő, hogy nem kötelező, de fizetős, 5-8 ezer Ft. Attól függ hol veszik le a vért. De persze megcsináltatom!
Sziasztok,
Pammy, gratulálok!
Remélem, mindenki jól van, én kissé kipurcantam ma, de még mindig egyben vagyunk, úgy tűnik :o)
Életemben először zavart a nagy meleg, a hazafele 40 perces "sétám" ebben a melegben kiütött.
Na de itt a hétvége! Aludni fogok :o)
Tegnap kaptam időpontot szeptember 5-re, nagyon várom :o)
Kellemes hétvégét, jó pihenést mindenkinek, aki utazik! Meg annak is, aki nem :o)
:) Ráckeve mellé. Dunaparti telekre.
Jaj, a lányom már nagyon várja. Tegnap este alíg birt elaludni. Ma meg nem akart oviba menni.
Szia itt is! :)
Csajok van egy áprilisi klub is, ha van kedvetek gyertek. :)
Mi itthon kuksolunk a "hűs" szobában.
Én is örülnék egy kis lehűlésnek, mert kivagyok ettől a dög melegtől. :(
Nagyon ügyi a fiad! :)
Jó reggelt :)
Itt a hétvége, ki mit csinál? Nem tudom, ti hogy vagytok vele...de én örülnék, ha már 22fok körül lenne nappal :O) ez a 37 nem esik jól :(
Kisfiam már második napja pisikél bilibe, nincs rajta pelus és nem pisil máshová :))) Kis Ügyike :D