2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
igaz...ez még jobb 5let :)) hahaha
na ez mi?? valami google link, de mi? :)
tescoba annyira cuki szőrös minibébicsizmát láttam..puha talppal..a legkisebb lábra..olyan divatos, hogy nagyban elhordanám...2000 Ft :P :))
haha..én is a fényképezőn videózom, de még azt is sokszor meredten nézi...a beszélgetős videót..(ide lehet még fel sem tettem!!???) azt is 20-ra sikerült..mert ha észrevett bekuccolt :)))))..és leste mi lesz....vagy csak vigyorgott
hu bakker...tényleg nekem is lejár ...nem is tudom mikor..valahogy úgy emlékszem én is.--
de nem gyest fogsz kapni? az azért több, mint a pelenkapénz :)
De ha ismered a hibáidat akkor változtatni is képes vagy :) csak akarni kell, nem .aszogatásból mondom, ne érts félre, de ez így van!
Képzeld ma Medi is felhúzta a popsit alvás közben ahogy írtad Johannáról :D
Na jó, arra értettem én is, csak nekünk elég bazinagy fényképezőgépünk van, s fekete..
Vén róka vagyok már :P Tom, hogy ki kell szedni a spaceket :D
jah, és nem a kezem remegett így, hanem a fényképező madzagját rángatta:-))) ha meg elvettem tőle akkor meg a lábaival rugdosta a kezem:-D
:-DDD én sem kamerával vettem, mert akkor nálunk sem produkálja magát! a fényképezőnek van videós funkciója, és azzal:-) milyen kis rafkósak már most mi, hogy ki kell cselezni őket...:-P:-D
meg tudtad nézni elsőre?! áhhhh, én meg itt görcsölök azon, h lehessen jól látni.
bocsika, első vidim :-)))
úgy lehet megnézni, h. ahol megnyitjátok külön oldalon ott- ahol látjátok a szóközöket azt ki kell szedni! úgy már jó lesz!:-)
Jaj de cuki kis ennivaló :DDDDDDDDDD Az apja leht tanítja sutyiban oroszul :)))) hehehe
Medárdnak ha a képébe nyomom a kamerát azért sem csinál semmit... mindig oldalról kell filmezzem vagy úgy, hogy dugdosom a kamerát :))
látjátok? mert én nem tudtam megnyitni innen:-(
Az orosz csajom: DÁ-DÁ-DÁ :-):-D
[link]
Tegnap Medi fordult ki a pihenőszékből, teszek is fel egy fotót :))) és teljesen ülésbe húzza magát, persze amikor elengedem eldől, de mindig kényszert érzek, hogy picit húzzam felfele, ne ereszkedjen rá teljesen a posijára :) Beteg vagyok, hiába :)
nekem egyáltalán nincs cipő, összesen egy tutyit vettem, az is textilből van teljesen, szerintem nem is veszek cipőt. kaptunk overált, meg van bundazsák a babakocsihoz, majd abban el lesz:-)
majd ha teljesen a talpára áll, kap cipőt szüleimtől. ez egy szokás nálunk, hogy az első pár cipőt ők veszik:-)
Liza 11 óta alszik a teraszon... többször megébredt, de mire odaértem, vissza is aludt.
Én szívbajos vagyok :) a meglévő kenguruba (kaptuk használtan) most sem teszem be szembe sem, sehogy, egyszerűen olyan bénán ül benne, hogy nem bírom elengedni, ezért gondolkozom a mei tai-on meg a kendőn, de kiderült, hogy az egyik barinőmnek van kendője, ő kenguruzik :P és kölcsönadja nekem, hogy próbáljuk ki, nehogy utálja Medi, aztán meg kidobjam rá a pénzt. Ha beválik akkor hozatunk, de akkor megint kell segítsetek, hogy honnan érdemes beszerezni :D
most kaptam levelet, hogy 10-én lejár a tgyásom:-( de jó fej volt a munkahelyem, elküldött mindent a gyed igényléséhez.
ezentúl jöhet a pelenkapénz...
Én úgy tudom, hogy a kocsicipő, főleg amíg nincs olyan hideg, teljesen felesleges, sőt káros is lehet, hogyha nem tudja benne kellőképpen mozgatni a lábujjait és a bokicáját. Persze, hogyha egy egy alkalomra cipőt ad rá az ember az nem gond, de én teljesen felesleges nyűgnek tekintem. Ahányszor a lábára akartam adni Medárdnak (mert terhesen vettem vagy kettőt s még kaptam pampószerűt, hejj de kis cuki alapon potyára...)mindig nyügi volt, Alig tudtam valahogy feladni rá, aztán idegesített, hogy vajon nem görbült be a lábujja meg ilyenek, s persze le is szedte magáról, mert egy picit nagy még. Aztán utánaolvastam érdeklődtem s erre a következtetésre jutottam. A pampó, mondjuk más, mert az puha textil általában, és csak melegít, de nem akadályoz, később pedig a lábzsákot is fel lehet tenni a babakocsira.
én meg átpasszoltam minden ilyesmit sógornőmnek, ő már a 16. hétben van:-)
előtte meg én hordtam az övéit:-)
találtam egy ehhez kapcsolódó cikket:
[link]
én mostanában - mióta bejött ez a hüsibb idő - a terhes farmer nacimat hordom. -télen meg majd a kordot- mert eleve csípő a nadrág része, a gumis részt pedig felhúzom a hasamra. még egy kicsit le is nyomja:-)
hát én sem találtam kifelé nézős vidit, de az uccán láttam, h kifelé néz a baba. és nagyon élvezte! járt keze -lába, csak azt nem tudom, mennyire biztonságos úgy...?
ezt el sem hiszem...:-)
[link]
További ajánlott fórumok: