2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
hát nem ezt magyaráztam a múltkor hogy kel?!:-P:-D a www. után és a brumimaci. után kiszedni a szóközt. úgy már jó lesz!
am. én sem értem miért b.szaxik mostanában...eddig jó volt, ahogy bemásoltuk a linkeket. pffff
haha..jó reggelt, de cuki vagy...még időben riadtál:))) szerinted ebben az országban mi az, amit nem kell igényelni, csak úgy szó nélkül hozzád vágnak?? pláne pénz? !! SEMMI! mindenért szinte könyörögni kell :)):(((
nekem a könyvelő kitölti.-mert gépen kell tölteni-és vagy elektronikusan küldik(ők nem) ha van ilyen e hozzáférés...vagy kinyomtatja aláírom és beviszem a tb-hez!
bocs tegnap este el kellet mnnem, mert felébredt a gyerek üvöltött, valószínüleg a foga volt, mert így még sohasem sírt. Édesemmet alig tudtam visszanyugtatni. :)
Itt a jó link.
Yóreggelt csajok :D
Az éjszakából megint nem emlékszem semmire, egyre kómásabb vagyok, csak az rémlik, hogy az első cici után otthagytam mellettünk, aztán valamikor hajnalban még cicizett kicsit utána pedig a férjem visszatette az ágyába, de én erre már durmoltam mint az állat...
szió!
nem tudod lefotózni a cumisüveget, hogy megnézzem? Én ezekkel foglalkoztam, hátha tudok segíteni, hol vegyél rá cumit..
köszi..szerintem több a postaköltség, mint egy új üveg :)) hihi :) de megnézem azért :))
meg majd megnézem a nagyobb tescoban..nálunk van vagy 5 :)
Pedig ez tök jó cumisüveg, van hozzá olyan cumi, aminek az elforgatásával elvileg variálható a mennyiség csak nem mindegy hogy adod a gyerek szájába.
Itt tudsz utána rendelni esetleg. [link]
Különben a tescoban kellene lennie cuminak is.
nem tudom a nevét..tescoban vettem..valami n betűs talán..de majd megnézhetem! nekem is volt anno Patival sokféle..nevesincs cumisüvegek..azok passzoltak bezzeg mindennel.de a nuk és társai direkt egyediek..amit vettem bele gumi...az nuk utánzat, az kb. passzol!
na megtaláltam ..ilyen...és tényleg csepegésmentes volt..:)
Sziasztok csajok!
Van újdonság nálunk is.. A lábújj szopogatás mellett, a fiam elkezdte mondogatni hogy BABA.. Meg néha apa!! :D irtó édes!! Persze nem tudja még hogy az mi, csak ezt gagyogja egymás után hangosan!
Tegnap éjjel minden órában ébredt szopizni, hát már kivoltam teljesen... Mintha nem is aludtam volna! Na de az éjjel jól aludt, egyszer ébredt csak. Nappal lehúzza a 3-4 óra hosszát szerencsére. Megyek és kenyek az arcomra Ilcsi hámlasztó maszkot, egyenesen Magyarországról érkezett!! Anyósék tegnap érkeztek vissza és hozták!! Jól esik majd egy kis pofa kence!!! :)
Olyant még én sem láttam, csak x kivágásút a sűrűbb levekhez, ilyen nekünk is van.
Ahány cumisüvegünk van, mindegyiknek minden része talál mindegyikkel, bárhogy kombinálhatom ha kell. Egy van ami szélesszájú kis kövér, azt használom vizesnek.
Az én lányom is van hogy megeszik vacsira 200-240 ml tápot. Egy időben ő sem volt hajlandó a cumisüvegből megenni csak kis mennyiségeket, aztán csak hisztizett, pedig láttam rajta, hogy nem lakott jól, vagy volt, hogy elaludt rajta, mert elunta, hogy nem jön olyan gyorsan ahogy ő szeretné. Aztán vettem olyan cumit amin 3 kicsi lyuk van, azóta újra eszik rendesen. Hiszen elvileg a ciciből is több tejcsatornán jön egyszerre a tej, főleg ha jól tele van. Lehet nem tetszik neki, hogy a cumiból nem ön annyira.
Lili megkérdeztem a barátnőmet a tornával kapcsolatban, azt mondta ő eddig csak jókat tud mondani az egyik kollégája csinálta itt veszprémben és néha csodákat művelnek a gyerekekkel. Állítólag, ha doki ad beutalót, akkor még ingyenes is tud lenni, különben nem olcsó. Bár ő 2 éve nem dolgozik, mert a babókkal van otthon, lehet azóta ez is megváltozott.