2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
lehet, már írtatok róla - most nem ugrik be mit - popsin apró pici pöttyök. jó sűrűn, és kicsit piroskás. ez a pelenkakiütés? mivel lehet kikezelni?
többször mosom a popóját, és krémet is váltottam, de még nem múlik. 3 napja van ez nekünk. mármint neki csak :-P:-)
nálunk meg mutató-középső..pont ezt írtam a minap, hogy nem értem miért..és olyat is csinál..hogy elfordul a cicitől hanyattra ...és akkor beteszi a két említett ujjat és szipkázza :PP hmmm
nekem is alábbhagyott, de tuti azért, mert szedem a vasat! :)azért hullik még :)
Rebeka is dörzsöli a szemét,orrát ha álmos..de ő tuti azért, mert álmos!a legjobb, mikor evés közben csinálja (mármint kanalas közben) :PP áááááá
köszike .) frissítettem színileg.. , majd ha megunom jön a fekete, de ezúttal ezüsttel majd..állítólag hollótollúan csillog úgy :)
legnagyobb sláger nálunk, szopi közben beveszi a hüvelykujját is. írtó nagy forma a csaj!:-P:-D
ahha-ahha! ezek már csak így utólag visszagondolva jönnek elő. de még így is minden sz@rt leszámítva a világ legizgalmasabb 'dolga':-) annyi érzelmet, félelmet, fáradtságot, kimerültséget, örömöt mint abban a pár napban átéltem, még sosem volt velem:-)
még nekünk is láccik picit, de már nagyon múlóban van. olyan kis rózsaszínes még:-)))
télleg, hogy álltok a hajhullással? én úgy vettem észre, h. kezd egy kicsit alább hagyni. lehet annak a vitinek is köszönhető amit mostanában szedek, de elképzelhető h semmi köze hozzá. passz. mindenesetre örülök, h már nem kell egy tonna hajszálat leszedegetni reggelente a párnámról. pffff:-(:-)
nah, akkor nekünk is bizti jövöget a fogacska, mert ezerrel 'vakarássza' a fülijét, és dörzsölgeti a szemecskéjét. bár az utóbbira eddig én is azt hittem, mint ahogy Réka is, h. azért dörzsöli mert álmos.
bitang jó lett a frizkód cshájé!:-)
a törpök meg írtó édesek!:-)))
a fogfájás természetesen full kisugárzik fülbe, sőt...oda sugárzik leginkább..felnőtteknél is így van ez..nem is akárhogy tud fájni :PP
nyugika..én is vagyok ezzel így néha...de sokszor kiderül, hogy simán cici kellett...ennyi!
én pl. azt sem tudom néha, kér e még enni kanállal..mert nem olvasom le róla..csak ha egyértelmű jeleket küld :)
csajok...nem lehet hogy elég volt fél évig forralni a vizet? még mindig nem kérdeztem meg a dokit..annyira unom, hogy mindig akkor maradt el a forralás...,.mikor már kellene a víz :)))
haha..tényleg...egyszer miattam is sírt..anno nagyon régen, mikor úgy volt szétmegyünk :))) óóóó...de régen volt :)
szerintem simán okozhatja fogzás :) ha semmi más tünet nincs , akkor ne vidd a betegek közé..csak hívd fel a dokit! :)
Rebusnak is látszott még nem olyan rég...tuti nem gond :))
na igen..úgy értettem negatív szüléstörténet! a pozitívat megírtuk már szülés után :) ideje volt a rosszra is emlékezni :DDD
elárulom neked...én NAGYON ÉRZELGŐS VAGYOK..naponta sírok..akár egy reklámon is(halak vagyok)..de közben nagyon öntudatos, nagypofájú is vagyok..szóval olyan két véglet..keverék....de full érzékeny !!!!
haha..harisnyabugyi :))))))))))én egy kicsit meg szoktam tépkedni a zokni szárát..és akkor szakadoznak benne kicsit a gumik..az erős gumírozás..de amúgy rühellem,..mert 2 véglet van, ..lecsúszik..vagy bevágja a lábát!! pffff
a hason alvás van olyan biztonságos, mint hanyatt,..hiszen hanyatt meg a büfijét nyelheti le ..légcsőre..vagy akármi...ugyanannyi baj lehet ne parázz..amikor elalszik borítsd hasra szerintem,,sokkal tovább alszanak hason!!(zárójelben jegyzem meg..Bekka hason alszik mélyen..szépen..mégis kel újra 2-4-5 óránként éjjel..de inkább 3 óránként..szóval ezen nem múlik! :)
nos...nekem is az elsőnél szar volt..én még később láttam, mint te.nekem a hangja sem volt...szóval sajnos azt sosem felejtem el, hogy mennyire vártam, hogy lássam... hogyan néz ki a kisfiam :PP:((
jaj..máris vettem neki egy kis eprest, mert Eperke az egyik beceneve..és megláttam szép köves..csillogó piros kő az eper és zöldes csillogó a szára :) vegyes érzelmekkel vetem meg, mert nekem kicsit parasztos(nem szeretem a gyümölcs füliket )de annyira cuki mégis, hogy eperke füli Eperkének :))))
én is ki voltam, de a depi elkerült :) a 3 hét durca volt,..de féltettem a picit, tudtam ott vagyok jobban biztonságban, na nem mintha....(szülés után vagytok..elmondatom már) nem halt volna meg ott az osztályon pl. egy ikres anyuka egypetéjű ikerpárja, mert összecsomózták a köldökzsinórjukat..szóval , ha a baj akar jönni, nem vagy biztonságban sehol!!! a sorsunk meg van írva :(
Teszek fel, ha lesz egy kis időm. Most is itt mondja a magáét melletttem....))))
megjöttem....megint sok válasszal adós vagyok..és hoztam képet az új hajamról..mármint a színe új..a sötét lilás-fekete után újra vörös egy ideig...aztán majd megunom :) mindjárt felteszem:)
Orr, szemdörzsi nálunk is van, de én az arc matatást az álmosságnak tudtam be...
Fültépés is van néha. Régebb gyakrabban volt, a görcs miatt szerintem, nem lehet, hogy egyszerűen fájdalmában tépi, nem azért mert oda sugárzik? Neked ezt doki mondta?
Ja,és ami nagyon durva,Bazsi szinte tépte a fülét a fogzás idején.Kisugárzik a fülbe is !Ki hitte volna...
A fogzás Bazsolánál is botrány,már 4 foga kibújt,de nagyon megviselte.Legyengült az immunrendszere közben,elkapott egy náthát,folyt az orra keményen,orrszívóztunk.
Láz és hasmenés is lehet a fogtól,orr és szemdörzsölés.Mi Nurofent adtunk neki kb.4 napon keresztül,csak este.A dokinő azt mondta,semmi bajt nem csinálunk vele,adjuk nyugodtan.Ő is nyugisabban alszik tőle,nem lesznek fájdalmai.
Hát sokszor olyan keservesen sír, hogy tényleg nemtudom eldönteni mi baja :( Tippelek, hogy a foga, de nincs honnan tudjam. Csak én vagyok ilyen balfék, hogy a 6. hónap küszöbén még mindig legtöbb esetben nemtudom értelmezni a babám jeleit, sírásait? :(
Ez a fogzás minket is megvisel. Már megint 5-kor keltünk. Remélem nem lesz rendszer belőle. Napközben se alszik olyan jól, mint máskor.
Az én férjemet is csak a lányok születésénél láttam sírni. Ja meg állítólag egyszer miattam is sírt, még ifjont korunkba, mikor összevesztünk(anyós forrás)
További ajánlott fórumok: