2012 áprilisában születendő babák (beszélgetés)
én nem hallottam róla, de majd utána olvasok! próbáld ki, nem vesztesz semmit, nekem bejönnek a tejserkentők, sört sose innék, sem maláta italt ..pfejj, de pl. a szopis tea vagy a homeos nekem nagyon jó!
értem értem, csak ott volt az ár is, mindjárt elment a kedvem tőle , pedig szimpi cucc :)
Elvileg 6 hónapos kortól van, de hát látszik a képen, hogy élvezi Ő is.. :) 3.5 hónapos most.. Szépen tartja a fejét, a teste meg lebeg a vízben, semmi teher neki..
:) Van, csak nem tudom hová tüntettem.. :)
Na nekünk a fürdetés, ami nem megy könnyen.. tolja ki magát, nagyon nem szereti.. viszont a medencét imádja.. :)
Ja, köszi a bókot.. :) Olyan kis aranyosak, imádom Őket!!!
De ügyesek vagytok.. :) Nekem nem sikerül 140 ml-nél többet beletuszkolnom.. bár hajnal 4 körül 180 ml-t evett.. szerintem félálomban volt és nem vette észre. :))
Én is mindenfélét megpróbáltam, ezt ugyan nem, de őszíntén nem hiszek már semmi tejserkentő folyadékban. Akinek van annak van, akinek nincs annak nincs, ha meg van akkor a babó a szopással állítja be a mennyiséget.
Most nem az árán van a lényeg, csak ez a kép amit neten találtam van a legközelebb ahhoz ami van nekünk. Amúgy kád, ülőke, szivacs kb 5000 forintba került átszámolva.
Majd lefényképezem.
Sziasztok anyukák! Valaki közületek hallott már vagy van tapasztalata a görögszénamag tejserkentő hatásáról? 2 napja rohamosan csökken a tejem. Fogalmam sincs mi lehet a gond,mindent ugyan úgy csinálok, mint eddig. Most mindent kipróbálok, hátha segít. Már vettem maláta italt, most ittam teát ebből a görögszénából. Kíváncsi leszek vissza tudom-e állítani. Próbálom majd gyakrabban szoptatni. Szegény csajszi tegnap már kiakadt, pedig már írtam többször, hogy ő annyival elégszik meg, amennyi van. Hát ez már neki is kevés. Egy evésre 60-70 g. Tegnap melegítettem fel fagyasztott anyatejet. Nem igazán tetszett neki. Kiskanállal vmennyit bele tukmáltam. 10perc múlva ki is hányta az egészet. Lehet vmit nem jól csináltam a melegítésnél?
jaa....és ez outlet ár!! mennyi lehet amúgy...10 ezer? :)))nagyon tetszik, holnap megmutatom apának:))
hűűű...ez tetszik, de majdnem 6000 és mindjárt az ülőkébe fürdetem, addig inkább veszek még 2szer 1500-ért szivacsot! vagy majd meglátom ...lehet mégis beruházunk, de drágállom pár hónapra! :)
hihi..kis here, de azelőtt azt írtad könyökölt..de ezen hogy????????? az jutott eszembe, mintha lett volna olyan lábaközt elakadós kádjuk kerilányoméknak, majd rákérdezek:))
nagyon aranyosak!! nem is tudtam, hogy van úszógumi nem ülő babának is:))) édesek együtt :) nekünk is volt sokféle beleülős gumi Pariknak való :) :))
[link]
Ilyen, csak nem ez a modell. Van olyan kiskád is amibe bele van építve de szerintem felesleges, mert akkor nemtudod a kádat majd másra használni. Az alján van olyan cuppanó amitől odatapad, ki tudod venni. Volt hozzá szivacs meg ez. Olyan vagányul ült benne :D mint egy kis here :P
minket mikor küldenek? miért nem küldenek? benneteket miért? látom, hogy többeteket! :P
na ilyet!! futó szoknya? sose hallottam róla, azt sem, hogy szoknyában szoktak futni! látszik "mennyire értek hozzá" :)))
sajnálom :(( nekem nyugodtan panaszkodhatsz, engem nem zavar, sőt..ha tudok segítek! :))
én ma barinőmnél voltam, csudijó felsőt varrt/unk, majd varr még egy ugyanilyet, hagytam ott egy másik anyagot és ahhoz már nem kellek, mert pont ilyen lesz csak tök más szín és minta :))
:)))))))))))))
muti lécci mit vettél a kádba a szivacs helyett!! fotó netről vagy ilyesmi! engem is idegesít, hogy ebben szaporodnak a bacik, ha meg kifertőtleníted annyira büdi..a napon szoktam szárítani ki, mert be is savanyodik ! :P mindenképp lecserélem! ha kell akkor új szivacsra! :)
Láttam a képeid között, hogy van Newcastle-s etetőd, nekünk pont olyan sapink van :D
Nagyon hasonlít ebből a szögből a két gyerkőc, aranyosak! Vagesz az uszógumi, csak nincs medencénk :S Tegnap előszőr kiprobáltam a kiskádban a műanyag "ülökén" a fürdetést, nem szeretem a szivacsot, nagyon faszául bevált, tökéletesen könyökölt benne, szuperül megtartja, ebben akár egyedül is fürdethetném ha éppen muszáj - ez meg sokkal könnyebben tisztítható mint a szivacs, asszem ki is dobom a baktériumgyűjtőt :D
Nagyon aranyosak így ketten, látszik, hogy tényleg élvezik:)
Nálam végül szerintem a türelmetlensége volt az ok a kajamizériára, most megpróbáltam a 2-es cumit, úgy tűnik bevállik, és egy kicsit feljebb tartom, hogy ne érjen hozzá az ínyéhez.
Nem duzzadt az inye, és amikor így hisztizik semmit nem hajlandó bevenni, még a cicit sem, cumisüveget meg pláne nem.
A mostani etetés is horrorisztikusan indult. Mivel ő még szopik is gondoltam elösszőr kap cicit, hátha az lenyugtaja, tévedtem. Próbált néhányat szívni, de gondolom nem jött azonnal az áradat, ezért elkezdett üvölteni a cumisüveget már nem is volt hajlandó bevenni, csak üvöltött, mint akit nyúznak.
A párom megnézte a neten mi lehet a gond, de nem talált semmit, viszont volt egy kép ahol kanállal etették a babát. Innen jött az ötlet, hogy megpróbáljam, merthát kaja nélkül mégsem feküdhet le.
Szóval elkezdtem kanalazni neki a tápot, kb 10 kanál után lenyugodott és már hajlandó volt cumisüvegből is enni. A kis hülye türelmetlen volt és mohó, de mivel a cumiból nem jött olyan gyorsan ezért elkezdett hisztizni és még kevesebbet evett. Végül 160g tápot puszilt be, plusz a cicikből valamennyit, ezt most nem mértem.
Töltöttem fel úszógumis képet.. :) Nagyon tetszik neki, csak gondoltam hátha ti is gondolkoztok rajta.. Nagyon szuper és alig lehet már kapni..
Nekem ugyanezt csinálja pár napja, már kivagyok.. olyan keservesen sír, hogy bele sajdul a szívem..
próbáltál neki esetleg egy kis vizet adni? nem duzzadt az ínye?
Ma dél óta alig aludt azt is rajtam lógva, és még enni sem akar. Közelítek a szájához a cumisüveggel és üvölt. Néha eszik néhány grammot, de akkor meg cumizás közben sír fel. Nem értem miért csinálja ezt ma.
Az éjszakáink nekünk egész jók, általában 9-től 4-5 ig alszik, akkor eszik és alszik még egy kicsit, néha nyüszög közben, de általában cumival alszik 8-ig. Utána azonban a nappalaink rosszak általában 1/2 óráknál többet nem alszik, ébren meg max 1/" óráig lehet lekötni, különben nyüszög és sír.
mi is voltunk ilyenen és kb értékelhetetlen volt. szopi közben is túl hangosan vett levegőt, meg nyekergett minden nyelésnél. ha majd kinövi ezt a hangot, újra elmegyünk.
ezen a héten Liza is többször félrenyelt. szerintem csak elbambult.
néha meg akkorát ásít, hogy öklendezni kezd tőle...
:-)
a fél5ös kaja óta rajtam lóg plusz néha sír...
de nem érdekel, ha esik, ha fúj, este megyek futni. sikerült ma beszerezni egy tutkó futó szoknyát, lila+citromsárga, már meg is száradt a teraszon. vicces volt próbálni úgy, hogy Liza a kendőben figyelt:-)
Én is pont ezen gondolkoztam.. :)
További ajánlott fórumok: