2011 tavaszra tervezett babaprojekt (beszélgetés)
A netről rendeltem!
WWW.egeszsegbolt.hu
regisztrálj és utána tudsz rendelni és nem csak teszt van hanem mindenféle jó dolog!!!!
Ja és ami a legjobb futárszolgálattal házhoz szállítják!!!!:-)))
Az enyém kb.hétfő-kedd körül érkezik meg!!!:-)))
Látom több embernek megjött,hát nekem is. Nem tudom mit csináljak,örülök meg nem is. Végre lett egy menstruációm magától, ma váratlanul,de pont holnap kezdtem volna el a gyógyszert. Most nem tudom lesz-e peteérésem magától vagy a clostyt szedjem be a menzesz 3. napjától,mert normális menzesznél akkor kellene. Holnap felkell hívnom a dokit mit ajánl.
Barbie sajnálom!!
Holnap mindenkinek szeretnék írni,de ma hulla vagyok ,nézzétek el nekem. Ismerősöknél segítettünk füvet ültetni és görcsök közepette kicsit elfáradtam,pedig a végére maradt volna a bográcsozás,de inkább eljöttem. :(
Nekem is eszembe szokott ez jutni, én már több mint 20 hetes lennék, :-(
Kívánom, hogy gyorsan teljen el az a 2 hónap!
Örülök, hogy jelentkeztél! :-)
Nem szabad elkenődni, nagyon korai volt!
10-es tesztet honnan szerzel?
Hamarosan én is ezt fogom csinálni mint Te! :-)
Itt is szuper idő volt. Én főztem, meg takarítottam. Délután meg szó szerint rosszul voltam, annyira fáradnak éreztem magam.
Mi nem csavarogtunk! :-)
Nem bírtam és csináltam ma tesztet!!!
Hát persze hogy negatív lett!Meglepődtem volna ha pozitív lett volna....ebből tanulva a kövit csak szerda reggel csinálom!Mondjuk a mai 25IU/I érzékenységű volt úgyhogy várom a Qupidomat mert az 10IU/I érzékenységű és a leírása alapján a 8+1(!!!)napos terhességet kimutatja!
Cicifájás megvan ma visszajött a hányinger és rengeteg a savam........
Hogy vagytok csajok egész nap el voltatok veszve:-))persze persze mindenki örült a jóidőnek mi is egész nap csavarogtunk!!!!!
Szia!
De el voltál veszve!!!!
Örülök neked!!!
Szia!
Mizu Veled? Hogy vagy?
Szerintem nem gond, hogy nincs annyi tünetetek. Ez mindenkinél más. Pl. egyik barátnőm 6 (!) hónapig hányt és émelygett, a másik barátnőm pedig a halvány jelét sem vette észre annak, hogy állapotos és ez végig kísérte 9 hónapig! Még egy kósza rosszulléte sem volt! Kisujjunk se egyforma, úgyhogy nem izgulni!!!! MINDEN OK;)
Barbi, kár, hogy megjött, de jó a hozzáállás, és igazad van, nem árt egy vizsgálat!
Annyit beszélünk róla, hogy megjön vagy nem jön, hogy szerintem nekem is megjön, pedig fél éve nem volt a gyógyszer miatt, kedd óta barnázok, ráadásul darabos és nagyon ramatyul vagyok (fej, derék, has és hányinger), azért felhívtam a dokit, megnyugtatott, hogy bekavar a gyógyszer. Őrület! Remélem tényleg nincs gond, mert nálam a barnázás eddig mindig rosszat jelentett! De no para!:)
Olyan szép az idő, délután virágot fogok ültetni! De csak az előkertbe, ahol a kutyu nem fér hozzá, sajnos nem tűr meg semmi kis növényt a kertben! :D De nem lehet ám rá haragudni, annyira édi!;) Ti is próbáljatok meg sok-sok D vitamint magatokba szívni, biztos jót tesz!
Sziasztok!
Barbi sajnálom hogy nem lett baba de örülök hogy legalább nem idegeskedsz tovább!
Én ugyan ezt kértem az orvosomtól hogy nézzen meg mindent mert babát szeretnék csinált hüvelyi uh.-t,megvizsgált kézzel, és ugye csináltatott citológiát!Nekem azt mondta hogy próbálkozzunk és ha ne adja isten fél év után még mindig semmi akkor majd meg beszéljük mik a további teendők,lehetőségeket!Nagyon meglepődtem mert én is úgy tudtam hogy csak 1év sikertelen próbálkozás után kezdik el keresni mi az oka és Én még csak 25évs vagyok!
De ezek szerint tényleg orvosa válogatja!!!
Egyébként ma semmi tünet!Éhesen ébredtem épp a kávém iszom....csak a cicim fáj!
Ez lehet gond?Kicsit megijedtem!De csak kedd-szerda reggel van értelme tesztelnem!Tegnap biztos voltam benne hogy baba lesz ma már nem annyira.......
Sziasztok!
Barbi, jó, hogy így állsz a dolgokhoz!, valóban jó a biztos "rossz", mint a bizonytalanság! Nem tudom, hogy ki fognak e vizsgálni, mert általában azt szokták mondani, hogy 1 év sikertelen próbálkozás után kezdik el a különböző vizsgálatokat. Lehet, hogy ez doki függő is. Nekem a missed ab. műtét után pl. semmiféle vizsgálatra nem kellett menjek. :-(
Zsuzska, a sok tennivaló mellett, azért pihenjél is, és használjátok ki a szuper időt! :-)
Timi, milyen volt a buli?
Dóri, hogy ébredtél?
Írisz? :-)
Szreki?
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Ma megnyugodtam....végre!!!:-))mert megjöttem....
Így legalább nem vaok kétségek között h mi van,bár aggasztó a kimaradás h márciusban nem volt semmi de majd megmondja a doki h miért...remélhetőleg:-S
Éreztem h nem baba lesz.Nem vaok csalódott amin még magam is meglepődtem:-)valószínűleg azért mert legalább így tudom h nem ártottam a babának...mert nem is volt.
Most nem tom mikor lesz p.é.de nem baj mert úgyis megérzem:-)
Remélem csütörtökön jó híreket közöl a doki és nem probléma h nem volt havim március hónapban.Meg nem tudom h volt e vki aki kivizsgáltatta magát h minden oké e h lehet e baba m én ezt akarom....akkor mit fog csinálni?Uh+vérvétel?Abból meg tudja állapítani h nem vaok meddő és minden oké?Szerintetek?
Dorimami mi újság?Ma is émelyegtél?De jó lenne ha babád lenne!Drukkolok...nekem még úgy tűnik nincs még itt az idő majd vmikor,már nem is stresszelek ezen sőt...most tök nyugodt lettem és mintha még örülnék is:-S ez fura:-(
Sziasztok!
Nem dolgozom a hétvégén, micsoda öröm, úgyis lóg a belem, meg "szalad a ház"! Van mit tenni:)
Köszönöm, a hajam jól sikerült, legalábbis azt mondják, régóta nem érzem jól magam a bőrömben, ha embert nem is, de félembert sikerült összehoznia belőlem a fodrászomnak :D, aki amúgy jó barátom is! Kicsit világosabb lett az alapszín és vannak benne még világosabb melír csíkok. Kb. 1 éve festjük fokozatosan mindig világosabbra a hajamat, mert alapból nagyon sötét és meguntam. Eddig ok! ;)
Dóri!!! Nagyon gyanús vagy te nekem, remélem az, amire gondolok! Nagyon szorítok!!!
Barbi, veled vagyunk, ne aggódj, de tényleg járj a végére, hogy miért késik ennyit, remélem babó!
Timi, remélem jól sikerült a buli, néha nem árt kicsit kiengedni a gőzt! Majd kérjük a beszámolót!
Szreki, jól tetted, hogy utána olvastál a betegséggel kapcsolatban, legalább képben vagy. De ajánlom, hogy többet ne tedd, mert én is olyan oldalakat találtam a műtétem után, hogy nagyon megijedtem és másra sem tudtam gondolni! Azóta nem olvasgatok! És nekünk is lesz babánk, ne aggódj!!! Csak idő kérdése! De türelmesek vagyunk, igaz?!
Pumi, én is remélem, hogy jól sikerülnek az "akciók" és szerencsés lesz ez a hónapotok és hamar beköszönt a gólya!
Írisz, pihengetni ám, puszi nektek!
Mindenkinek szép napot, a tegnapinál szebbet, nagyon esős idő volt, ma talán jobb lesz! Puszi
Örülök neki!!!
Én is hozzá akartam menni!!!Végül is azért döntöttem más mellett mert a nővérkék a kórházban Fenesi dokit mondták és tényleg nagyon kedves!
Kíváncsi leszek mi a véleményed Sikóról!!
Köszi szépen!:-))
Én is drukkolok neked!!!
Dr.Sikó Lászlóhoz megyek végül így döntöttem...
Én is nagyon drukkolok!!!
Egész nap Rád gondoltam...alig várom hogy reggel legyen!!!!Nagyon izgulok érted én meg nagyon remélem hogy reggel is hányingerrel ébredek mert akkor sanszos hogy baba van!De majd csak szerdán tudok meg bármit is!!!Akkor tesztelek először!!!
Végül is kihez mész a jövőhéten már ha szabad kérdeznem?:-))
Ja a sült krumpli az nagyon megy!!Attól semmi bajom!!!!:-)))
Most nm vagyok ideges és egyáltalán nem azt gondolom hogy terhes vagyok hanem épp az ellenkezőjét...mivel tüneteim nincsenek ezért bármi lehet és ettől félek.
A rástresszelés meg megvolt már előző hónapba meg előtte is és mégis megjött szóval most meg vártam 24.dikére és semmi....ha a lelkis dolgot nekem szántad akkor köszi szépen és igyekszem vigyázni magamra...jövőhéten minden kiderül...vagy holnap:-S
Én egyszer egyszer egy héten át káposztás tésztát ettem cukorral jó borsosan,pedig soha életemben nem ettem meg. Csak azt kívántam. Volt petefészek szurkálódás aztán két hétre rá megint éreztem. Olyan tüneteim voltak,beírtam a netre,hogy mi lehet és kiadta terhesség.Derékfájás,kávéundor, mellfájás. Aztán jött egy erős menzesz. A teszt végig negatív volt. Nem tudom az volt-e vagy csak minden összejött vagy beképzeltem. Azóta sem ettem káposztás tésztát. Ezt eddig senkinek sem mondtam,nem vagyis csak a férjemnek. Azóta sem tudom az volt-e,de nem igazán gondoltam erre a dologra.Mert nem akartam. Talán rágörcsöltem nagyon, minden nap olvasgattam a neten a korai jelekről és talán ezért nem maradt meg.
Én megtanultam fő a nyugalom!!! Mindenkinek!!!
Ne aggódj! Bármi lesz a bizonytalanságnál jobb lesz.
Tészta meg ubi? vagyis volt még a tésztán valami? Mert ha nem elég bizarr, vagy gyanús.
Teszt Teszt teszt!!
Hajrá lányok csak ügyesen!!!! ( Jól célozzatok :) )
2 nap és kezdem a clostyt!!!
Leírom Nektek a kedvenc idézetem!!!!
Ezzel kezdtem a naplóm!
Ilyennek gondolom én az anyaságot!
"De tudja, hogy vagyok és bármikor feltétel nélkül számíthat rám amíg élek, mert az anyai szeretet nem ismer kort, feltételeket, távolságokat és időt. Az anyai szeretet örök és félt, amíg az anya él, sőt még azon túl is...!"