2011 tavaszán jöhet a gólya :) (beszélgetés)
aranyos lehet, akkor már nagyon várja :))
majd a helyzet hozza:-))!Nalam lehet,h a lanyom majd kikotyogja,ahogy ismerem.Igyis annyira erdekes olyanokat beszél,h megáll az eszem.Pedig elötte nem tárgyaltuk tul a temat.
Mar mondta,h lesz kistesom,meg anyanak pici baba van a pocakjaban...
én lehet, hogy megvárom a 12. hetet a szülőknek, a testvéremnek meg ha jó hírek lesznek, elmondom jövőhéten.
Mondd azt nekik,hogy majd kiderül, jövö héten..és akkor nem is ahzudtál,mert kiderül.
Hát engem zavar,ha furt hivnak. Ennek megvan a pozitivuma,h nem tudjak,olyan csak az enyém érzés.
Haragudni nem haragszom érte,h aggodnak,ne ertsd félre..
ezért ne haragudj rájuk szerintem, jó hogy aggódnak érted, a családhoz tartozol.
én még azt sem tudom, hogy mit mondjak a barátainknak a hétvégén, mert egy ideje nem találkoztunk és biztos kérdezni fogják, hogy mi van, van e már valami. Még nem merem beleélni magam, csak ha tényleg csütörtökön látunk valamit.
Nem tudom. Talan jövö héten doki után,de addig van nyugtom,amig nem tudjak,aztan folyton hivogatni fognak ettöl félek. És ehhez nincs kedvem.Viszont megsérteni sem akarom öket,hogy ne tudják:-/!Vagy jövö héten vagy utana..
Azti de magas vaaaagy!Sztem az en lanyom is lesz ekkora az apja utan,mar most nagyon magas.
wixyke ti mikor mondjátok el a családnak?
akár hogy igyekeztem, nem tudtam lefogyni, pedig januárra le akartam, na mindegy, majd...
na mennyi vagy?én170/75 evvan
Hát én sajnos +15 kb., mondjuk magas vagyok eloszlik, de mégis. Sosem voltam még ilyen súlyban, mint mostanság.
én is alapból plussz 5kg-val inditok..
hát én amúgy is próbálok lengén öltözni, mert nem sikerült lefogynom, ahogy szerettem volna...
én is, sztem 1 honappal elöbbre van a pocakom allapota,mint anno.DE a 2.terhesség korábban látszódik. Na ja. De tökjo lesz, nyáron jöhetnek a lenge ruhácskák:-))
végül is igen :)
annyira jól esett ...huhh
ebben a melegben meg csak nyakalom a vizet.
wixyke hogy áll a pocid? vettél észre méretváltozást? mert én igen, az eddigi nadrágjaim feszülnek rajtam, mármint derékban.
AZ MAJDNEM UGYANOLYAN:-))
én ebédre pipi csíkokat pirítok oliván, fokhagymával + sali :)
nem,nem kivanok most semmit extran,mindent tudok enni. CSak az egyik baratnöm isteni kakaos kalacsot sütött es azt sütöttem meg en is. De nem kell belöle mértéktelen+ül.Ebédre grillezünk,salival,kenyérkével:-)
párom vett hétvégén kakaós kalácsot, hogy majd de jó lesz kakaóval, de én rá sem bírtam nézni, szegénykém egyedül ette...
Ezek szerint te az édeset kívánod? Én inkább a savanyúbbakat: paradicsom, üveges vágott bab, alma...
:)
azért napi 1 sportszeletet is szoktam enni, hogy a cukrom rendben legyen ;)
Sajnos ki kell tapasztalni mi az ami ízlik ha csak sima zsömle akkor azt kell enni én is ettem kekszet óránként mert anyira égett a gyomrom, hogy szerintem már attól volt hányingerem amikor ettem belőle 5-10 percig jobb volt de utána minden indult előről:(((
én sütöttem tegnap jo kis kakaoskalacsot,azt reggeliztem:-)jo is volt:-))
hát akárhogy játszok vele, nem megy
néznem kell valami mást
én sem tudom mi esne jól...
Eszembe jutott, a gyulai májas uhhhhh azt mindig kívánom, de csak mostanában. Megyek is, jó hogy eszembe jutott, van is itthon.
Jól köszike:)Tegnap voltak a vizsgáim kicsit megkönnyebbültem jövőhéten lesz a szóbelim nyáron még el akarok végezni egy angol nyelvtanfolyamot és utána csak a baba projekt marad:)Tudom milyen az mikor nem csúszik le semmi csak a viz.Volt, hogy kinyitottam a hütőt és ott álltam és nem tudtam eldönteni mit is akarok enni.És az volt a fura ha ettem valamit ebédre azt már 12 óra múlva nem birtam megenni nem birtam rá nézni de már másnap sem minden nap új ebéd kellett de a zsömle és a felvágott az mindig jó volt
én most itt ülök egy pohár meggy ízű, 1,8%-os joghurttal, de nem akar lemenni a torkomon...
durva
azt nem tudom, hogy okoz e magas vérnyomást, de a pulzust azt megemeli.
Amúgy hogy vagy mostanság?
További ajánlott fórumok: