2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
háát őőőő...
én azt hittem...
babaolajjal bekentem, fürdésnél lejön.
neked mit mondtak?
Helló Helmina:)
Nem mondod,hogy az koszmó?
Zoénak is volt,és a füle mögött tényleg nagyon büdi,nekem a védőnő mást mondott erre,de már nem emlékszem,hogy mit,még krémet is kaptunk rá!
helló csajok! látom koszmó téma van, szerencsére nálunk még semmi... viszont nővéremnek 5 hónapos a babája, és neki nagyon koszmós! és milyen büdös az, te jó ég! képzeljétek, nekem Kami füle mögött van, és a szemöldökén volt. szóval ott is nézzétek ám meg!
lányok! HELP! Kami 4-5 napja 24 órában pukizik, de olyan sorozatokat lő, hogy úgy hangzik, mintha soha többet abba se hagyná! és persze közben tekereg és sír. volt vlakinek ilyen? tud valaki segíteni?
Ok, akkor mossuk vele. Legalább nem tér vissza a koszmó.
Elfogyott a fürdetőkrémünk, és el kell menjek felíratni újat. De addig mit használjunk? Szerintetek a Johnsons az nem túl erős ekkora babának? Mert az van itthon két kis minta. Az pár napig elég lenne, és legalább egy kis enyhe illata van, nem olyan illatmentes, mint a krém.
nekem is most ezt ajánlotta a patikus,a koszmo elleni babét.
Te kezdetektől használod???ű
Minden nap mosod vele??
Attika is kint alszik a teraszon... a levegő az olyan Neki, mint egy altató, amikor csak kiviszem, azonnal elalszik... :D
Szedrecske, én Babe sampont használok, 1 vagy 2 hajmosás után megszüntette a koszmót és elég lesz vagy fél évig...
Nekem is kint alszik a teraszon.
Tényleg felétek vannak ezek a hülye katicák? Itt rengeteg van és tegnap hallottam h ártalmas de csak ennyit hallottam. Mondjuk babakocsin szunyogháló rajta van, csak nem másznak be.
Sziasztok Csajok!
Annyira szép idő van,már 2órája kint vagyunk a teraszon de voltunk sétálni is!Jó lenne ha ez igy is maradna,teljesen más a kedvem is,hogy süt a napocska!
Hasfájós babók: Sab Simplexet próbáltatok?
Tegnap vettem, igàig jooooooo:)))
Juhejjj
baszus ma elfelejtettem megnézni a motivációs levelm, de ma a ötözős nap van. felöltöztem aidas melegitőbe, igaz kicsit szakadt már. :-) Ja é Új zoknit vettem fel :-))))))))) Sula köszi
ma krokodilt sütök :-))))
valamikor pár hónapja én is kaptam erről a flyladyről linket,de akkor pocakméreteim miatt nem voltam alkalmas a véghezvitelére :)
na talán majd most... :) szuper az az oldal,nem? :)
Átkozom a napot, amikor cumit adtam Lujza szájába:)))
Megint hajnali cumi-dugdosó projektben vagyunk. 2 lépésre alszom tőle, de még be sem tudok talarózni, már mehetek is vissza, mert morog:)