2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Csak azért kérdeztem, mert most megyek állásinterjúra, és a nő már azzal kezdte, hogy hány éves vagyok és vannak-e gyerekeim?
Nem akarom átverni sem őket, viszont magam alatt sem kivágni a fát.
Mert már egy pár hónap munkaviszony is jó lenne a helyzetemben, mert akkro kihúznám szülésig, és kapnék gyedet, másrészt kiugrok a bőrömből , ha belegondolok, hogy mehetek dolgozni.
Még nem biztos,hogy mekapom a munkát, de van rá esélyem!
Sziasztok Lányok!!!
Hogy vagytok? Gyönyörű idő van, engem nagyon feldob és végre a fejfájásom is elmúlt :)
Most voltam a védőnőnél, nagyon kedves és segítőkész volt. Tök sok mindent tisztáztunk. Ti már voltatok?
Én azonnal ahogy megtudtam megmondtam a mh-emen, mert bankban dolgozom és elég stresszes munkám volt, úgyhogy kértem más típusút. Bár egy hete táppénzen vagyok, és nem is tervezek visszamenni dolgozni. Amúgy szerintem 3 hónaposan "kötelező", mert onnantól kapsz pénzt is a baba után.
Sziasztok nekem tetszik a lány név közül:Vivien,Roxána,Cintia,Dzsenifer,Amira,Vanessza,Ninett,Alesszia,Rebeka,Szonja,Tifani,Demetria
Fiú nevek:Márkó,Benjámin,Fernandó,Brendon,Nikolasz,Rikárdó
Ha lány lesz Vivien lesz ha fiú Márkó:))
Ramóna mint a lányom :)
Vivien nekünk ez lesz a választott név ha csajszi lesz :)
Veronika
szerintem fontos,hogy jól becézhető legyen
vagytok úgy, hogy nem tudjátok eldönteni, hogy éhesek vagytok, vagy pont az ellenkezője?
Ég a gyomrom és nem tudom,egyek vagy ne egyek, de már reggel rókáztam, utánna négy töltelék kápi, úgyhogy nem kellene éhesnek lennem.
Én pont forditva voltam, kislány korom ót tudom, hoyg hivják majd a lányomat(ha lesz), viszont az sokáig meg sem fodult a fejemben, hogy egyszer kisfiam lesz, fiúnevem sosme volt, vannak amik tetszenek, de azok túl gyakoriak, és olyat nem akarok.
Pont tegnap lapoztuk végig az utónévkönyvet, és egy árva nevet nem találtunk, talán Levente, de az sem annyira nyerő.
Nincsenek igazán jó fiúnevek, lánynevek annál inkább. Szerintem.
Nálam is ez volt a helyzet, én is most fogom meglátni, hogy mi lett a kis szikhólyagunkból:)
Remélem édes kis szívdogogás!!!
sziasztok!
olvastam,hogy többen szeditek az elevitet!én is de csak 2 naponta és így nincs székrekedésem!
lányok már csak 1 hét és végre mehetek dokihoz pocaklakót nézni!rendesen meg fogok könnyebbülni ha mondja,hogy minden oké!január elején voltam csak és akkor még csak szikhólyagot látott!
Nagyon jól tetted, hogy felhívtad őket! Gondolom ott van uhu gép, akkor viszont meg fogja nézni, hogy minden okés-e?! És lehet vizsgálat is lesz, de ha uhun minden renben akkor nem hiszem! Lehet, hogy majd kapsz sárgatessthormont, persze attól függ, mit fog látni!
Az első időszak állítólag a legnehezebb! Majd csak túl leszünk rajta! :)
Párommal már rég eldöntöttűk,hogy ,ha fiúnk lesz,Attila lesz a neve.Bár,ha a Szlama vezetéknévhez kapcsolom,akkor nem túl jól jön ki.Nekem tetszik a Bálint is.
A lánynéven nem gondolkodtam még.Sosem képzeltem,hogy lányom lesz.
Köszi, mostmár sikerült elintézni, cska addig ne legyen baj, másik nő vette fle, és készségesen segitett.
Gondolkodtam, hogy előrehozatom az uhot, de inkább nem, mert akkor még kisebb lesz a pici, és ráadásul nem is az a doki lesz ott.
Na elintéztem, megint felhivtam,most egyből a terhes ambulanciát kértem. Mondta a nő, ha vérzek, menjek a sűrgősségire,de mondtam, hogy nem annyira vészes, keresett nekem péntekre időpontot és beirt a dokihoz, igy lesz a jó:)
Látjátok, az sem mindegy,ki veszi fel a telefont.
Ráadásul megvolt ma terhességem első rókája is:(
Annyira kivántma az ecetes céklát, és párom hozott is reggel, ettem belőle két villával , aztán gyanutlanul mentem a fűrdőbe kiszedni a ruhát, jött a szokásos öklendezés, de én köztudottan sosem hányok, erre nesze visszajött a cékla.
És akkor a percen jön a szomszéd nénike, akinek a mult héten halt meg apárja, hogy főzött nekem darás káposztát, menjek már kóstoljam meg, na frankó, nem mondhattma, hogy most hánytam, mert nem tudnak semmiről semmit, ott nagyon mélyeket lélegeztem, hgy ne legyen baj....
Na akkor este 10től hajnali 3-ig csak forgolódtam, ugy fel voltam puffadva, ráadásul melegem volt, és félóránként pisi....
Remélem átvészelem ezt az időszakot és jönnek az áldott hónapok!