2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
én meg amikor öklendezek, akkor mondom neki :)
az se lehet túl jó oda lentről :)))
Cseresznyepaprika!!! azaz! :) Hát én most azt imádom! Eddig nem nagyon ettem meg! :) Azt én is olvastam, hogy ilyenkor már éreznek ízeket és fintorognak is, ha nem tetszik valami! :)
Hát lehet, hogy nem a legjobb dolog, ha ezt eszek, de ha egyszer ez esik jól? :)
Azért küldök le neki édességet is ám, csak max túrórudi és lekvár formájában. :)
én eddig 2 hullámot éreztem
este, hanyatt fekve. szerinted az is az volt? (13+5)
ilyen hullámot még soha nem érzetem, ezért gondolom.
ne is mondd! nekem is van hányingerem! Mostanában reggel jön elő vagy este! De reggel, ahogy lehajolok, már jön is! És csak öklendezek! nem tudom mikorra múlik el!?
na én meg feszt savanyú csípős paprikát eszek, tudod, az a kis kerek! Nem jut eszembe a neve! :) na meg töpörtő! Ez mehet minden mennyiségben! :) Viszont ha eszek valami édeset, pl túrórudit, akkor szoktam érezni némi kis kaparászást a pocimon! Nem tudom, hogy a baba mozog-e, de akkor érzem, ha egy napon nem eszek édeset, akkor max egyszer ha érzem! nem tudom az-e, amire gondolok, de ha igen, akkor eltérő az ízlésünk! :)
Tinell neked van meg hanyingered?Mert nekem mar egeszen elmult,aztan tegnapelott ugy megkivantam a langost,sutottem is,es este ugy hanytam ahogy meg sose.meg azota is itt van az aqz emelygos iz a szamba.
pedig azt hittem mar vege,de ezekszerint meg vissza koszon neha.
Szia!
Igen, ezen már én is agyaltam, hogy nem ártana valami más is!Mármint amiben sok vas van! de inkább próbálom gyümi és zöldség bevitellel pótolni! Kíváncsi lennék, hogy hogy áll a vasam! Régen kevés volt, mindig csillagozva volt a vérv. papírjaimon, aztán rendeződött, de hogy most hogy áll, azt nem tudom!
Hát én a 22. hét körül gondoltam, de majd a dokit megkérdezem, mikor lenne a legjobb! :)
Hát nálunk Apa nem semmi volt most! Most látta először a babát! Olvass bele a naplómba!
Szia Nelli!
A femibionban szerintem nincsen vas :( legalábbis nem látom a dobozon. Külön szeded?
Jó reggelt!
Gratula minden UH-nak :)) örülök,hogy mindenki jól van...nem tudom engem 2 napja olyan fáradtság álmosság gyötör hogy csak na :) és holnap végre 4D....:D alig bírtam ki ezt az 1 hetet :D :)))
Ti mikor mentek 4d-re?En is szeretnek majd,ugy olvastam,hogy a 24. het korul a legjobb,akkor latszik a legjobban.de azert majd rakerdezek.
Nalunk is benn volt apa,es akkora szemekkel nezte,olyan aranyos volt.
De jo!Akkor szepen novogettek!
En is mar kertem idopontokat otthon mindenhova.
Az uh-ra is,es megkerdeztem,hogy esetleg adnak e fotot,vagy felvetelt,de ott semmi nincs,csak magan uh-on ahol fizetni kell.Ugylatszik visszafejlodnek,mert mar amikor a lanyom szultem akkor is adtak ott meg videot is,pedig o mar elmult 18 eves.
Sziasztok!
De jo hogy minden okes!Elhiszem hogy rosszul esett amit a parod csinalt!Nem is art neki ha kicsit kimert vagy,hagy pedalozzon egy kicsit.
Egyebkent a lanyommal en is fogytam egy het alatt 8 kilot,korhazba is kerultem,de kicsit mar idosebb terhes voltam.Ugy hanytam,hogy egy falat nem maradt meg bennem,meg meg a viz se.Aztan elmult,es azert a +20 kilo meglett a vegere.
szia! nem kaptam, de így is nagyon örültem, hogy megnézhettem! Na és az Apja is látta végre! :)
igen, mind a két szemet be kell venni! a rózsaszínt és a sárgát is. én a 7végén akarok váltani kétnaponti szedésre.