2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
sziasztok
kicsit utánajártam, a lényeg hogy a betöltött 16. hét után menj AFP-re. Akiknél késői peteérés volt (mint pl. én) és nem egyezik meg a számított érték és a biometriai érték, akkor a 12 hetes uh adatait kell figyelembe venni, és az alapján kiszámolni a kort. (annak azért is van többek között nagy jelentősége)
de szerintem közöttünk csak én vagyok ilyen késői peteérős....
Szia,
Akkor Neked nincsenek ilyen petefészek fájós tüneteid? Azt mondta a védőnő, hogy akkor csípne ha pisilek..viszont egyáltalán nem csíp. Azért van, mert tágul a méhem, nyúlnak a szalagok és ez természetes, hogy fájdalommal jár! ..az oké, de ekkorával? :( a MagneB6 sem nagyon csillapitja :( Én is úgy megyek AFP-re, hogy a menzesz alapján...
Így van, és azok is lesznek!!!!! :)
Igen, szerintem is nyomja a hólyagot, azért van ennyi pisi :) Én pont 2 óránként járok éjjel. Nappal kevesebbet, pedig akkor még iszom is. Tök fura. Én meg azt érzem, hogy kislány :) Mindenki azt érez, amit szeretne :)))
Tegnap voltam AFP-n, itt 2 hét alatt lesz eredmény, de volt olyan labor ahol 5 nap alatt is elvégezték volna, de inkább a Klinikán csináltattam meg.
Szerintem akkor kell menni AFP-re amikor az utolsó menstruációhoz számolod a 16 hetet, nem az UH által becsült időben. Nekem eddig mindig más időpontot becsült, nem biztos az.
Mentem mert holnap dolgozom!
Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok, rég nem voltam.
Egy keveset visszaolvastam, Lolka, én e helyedben megkérdezném a nőgyógyászt is a felfázásos jellegű tünetek miatt, akkor nyugszol meg teljesen. Én rengeteget voltam életemben felfázva, nem összetéveszthető érzés semmivel sztem.
Én is kb.3x vagy 4x megyek pisilni,szerintem akkor nálunk az is lehet,hogy pont nyomja a húgyhólyagunkat nem?
Mi egy kicsit fiút vártunk,én teljesen azt éreztem,hogy fiú lesz,hogy miből azt ne kérdezd,pláne,hogy első baba!Egézséges legyen és ez a lényeg!
Azt mondják első babánál akár a 18-19. hétig is várnunk kell, hogy érezzük... már olyan kíváncsi vagyok milyen lesz :) Én csak azért gondolom, hogy ez nem felfázás,mert nem csíp ha pisilek..de teljesen úgy szúr, mint olyankor. Bár én hülye éjszaka kb. 3-4X megyek wc-re és mindig mezítláb a tök hideg kövön! Tehát simán lehet az is :(
Igazából kislányra vágytunk mind2-en, de persze teljesen mindegy hogy fütyis vagy puncis :) :)
Köszönjük:-)))))
Néha-néha érzem még a szúrást,a deékfájdalomra meg Magneb6-ot szedtem este!Nekem még a pisilés olyan mintha fel lennék fázva,de nem fáj semmi ott csak olyan nehézkes néha a pisilés!Máe bocsi,hogy íg leírtam!Jövőhéten úgyis megyek dokihoz aztán rákérdezek!
Még képzeld nem érzem a mozgást,néha érzem,hogy csiklandozna valami a hasamban azt mondják,hogy már ez az de ennyi,mást nem érzek!Pedig már nagyon várjuk!IItt a csajok közül már nagyon sok mindenki érzi!
Kislányt vagy kisfiút szeretnétek?
Én a gyerekdalokat szeretem a youtube-on hallgatni :) Ez a kedvencem:
Erről mindig a saját gyerekkorom jut eszembe, meg anya, hogy együtt énekeltük :)
Szia Sildu!
Igen, láttam a babádat, nagyon édes és tényleg olyan csajos :)))) Nagyon szép nevet választottatok, tetszik :) Nekem ha kislány, valszeg Zsófi lesz. Én majd 3-4 hét múlva megyek csak 4D-re. Jó lenne már tudni a nemét. Nagyon rossz ez a szúrás, enyhülhetne már. Neked teljesen elmúlt? Érzed a babád mozgását?
Sziasztok
Nem tudom ki hogy van vele de én egyébként is szeretem a jó meséket. Nagy szívfájdalmam, hogy a tv-be ezek a szemetek mennek. Most a youtubon régi meséket nézek pl. a füles mackót. Ezeket a meséket a kislányomnak is meg fogom mutatni. Így felnőtt fejjel már teljesen máshogy nézem őket, de ha jól megnézzük mindegyik az életre a jóságra tanít hol van ez most???
Szia lolka78!
De régen láttalak fennt a fórumon!
Nekem is voltak ilyen hasfájásaim meg szúrások,meg a derekam fájt nagyon,azt mondták,hogy nő a baba és csinálja magának bennt a helyet,kicsit elmozdul ilyenkor mindenünk:-)
Láttad a babánkat raktam fel képet,4D voltunk!Eddig azt mondták,hogy kislány!Ha az akkor Zoé lesz a neve!
Köszi:) Ááh, nem lesz nagy, csak közeli rokonok, barátok. Kb. 40 fő.
AFP-nél szerintem az 1-2 nap eltérés még nem számít.
Én párom nem tudom miért nem akart eddig bejönni, pedig mindig elkísért. Normális választ nem tudott adni:D De most végre azt mondta hogy bejön!! Szerintem tetszeni fog Neki nagyon:) Más képről látni, meg más "élőben", mocorgás közben..
Szia Ditti!
Gratulálok az esküvőhöz :) Nagy lagzi lesz?
Én ma vagyok 14+5 napos, a 12. heti uh. szerint 3 nappal előrébb... Pont most agyalok, hogy mikor menjek AFP-re, 15+5 naposan, vagy 16+2 naposan? pont 7vége van közte, pedig akkor lenne jó.Főleg ha a 3 nap a biometria szerint még mindig megvan...
Velem mindig bejön a párom, szereti látni Ő is babácskát :) Egyszer anya jött be, Ő is el volt ájulva :))
Sziasztok!
Bocsi hogy eltűntem, de mindig van valami.. most épp az esküvőre készülődünk:)
Jól vagyunk, jövőhét csütörtökön megyek dokihoz. Már alig várom! És ha minden igaz, sikerült rávennem Páromat hogy bejöjjön velem "mozizni"!
Már ennyien túl vagytok az AFP-n? Én majd csak 6.-án megyek, Lolka, kb akkor egy idősek vagyunk:)
Ma nekem is levették az AFP-t, lehet izgulni, főleg hogy jókor vették e le azért. Uh szerint 16 hetes vagyok, papirszerint 15 s fél.
Grtaula akinek már megvan az eredmény!
Nekem változatosság kedvéért fent szúr az oldalam a bordmánál, szerintetek mi ez? Nagy a májam?
Szia!!
Szerintem, ne aggódj nekem is ugyan ezek a tünetek vannak, néha nekem is nehézkes így az alvás, csütörtökön voltam dokinál, azt mondta mit gondoltam :)) nő a has a baba ,nyúlnak az izmok :)) amig nincs vérzés addig minden a legnagyobb rendben van...:))
sziasztok,
...hát én nagyon el vagyok keseredve. Napok óta nagyon szúr mindkét oldalam. A petefészkeim környékén.
Tegnap este már annyira fájt, hogy nem bírtam lehajolni. Most is egyre erősödik, napközben tompán éreztem, de már megint nagyon rossz :( a védőnő szerint nyúlnak a szalagok,a méhem emelkedik ki a helyéről??!!!! Biztos.... Nektek volt, vagy van ilyen? :(