Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011. szeptemberi babavárók!! fórum

2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)

5835. nikocska86 (válaszként erre: 5823. - Helmina)
2011. jún. 2. 10:08
Én 67kg-ról indultam :))) és most vagyok annyi :) de egyre gyorsabban jönnek a kilók :DD
5834. sildu
2011. jún. 2. 10:08
Én 170cm magas vagyok!
5833. helmina (válaszként erre: 5828. - Vbeus)
2011. jún. 2. 10:06
van amelyik doki szokott, van amelyik nem... szerintem nincs olyan vizsgálat, ahová kell ez, nem? nekem nem néztek eddig sosem, kivéve az AFP-nél... de elvileg mindegyiknek meg kéne tudnia nézni, u.úgy, mint az összes többi méretet.
5832. sildu (válaszként erre: 5823. - Helmina)

Köszi Helmina,kicsit stresszel ez a dolog,de megpróbálok odafigyelni!Soha még nem voltam ennyi kg,állandóan úgy kellett belémerőszakolni a kaját!(hát most nem)De hát ugye ez másállapot!

Én 8 hetesen voltam 58kg(ez a legelső mérés a védőnőnél)és ugye tegnap voltam 72.5kg :-(

Nekem is volt folyásom(meg van is egy kicsi)kaptam a múltkor a dokitól mindenféléből összerakott gyógyszertári kúpot(golyó formában)már a 2-ik napon jobb volt!De nagyon gáz,ahogy 1 óra múlva folyik ki az egész,de hát ez van!!

5831. vbeus (válaszként erre: 5830. - Helmina)

Én is így vélekedem róla :)

Ezért közöltem vele, hogy legjobb tudásom szerint (éljen az internet és a könyvek csodája) a magasságom miatt, akár 16-18 kg-t is hízhatok. Nem szólt semmit :))

5830. helmina (válaszként erre: 5827. - Vbeus)
2011. jún. 2. 10:03

178 centi vagy, és eddig 7.5 kilónál tartasz!

már bocs, de akkor a védőnőd egy barom! sorolnám itt még a jelzőket, de minek?! nehogy hallgass rá!!!!!!!

5829. helmina (válaszként erre: 5826. - Vbeus)
2011. jún. 2. 10:01

a legjobb, ha nem parázol semmitől! :) tudatosítsd minden nap, hogy minden a legnagyobb rendben odabent, és minden tökéletesen halad!

nekem is azt mondta a doki, hogy teljesen normális a bővebb folyás minden nap, én is betétezek. elvileg ez védi a méhnyakat a kiszáradástól, keményedéstől, és kezdi puhítani a jeles napra. szóval emiatt no para! azt mondta még, hogy ha van szaga, vagy szine, akkor ORVOS S.O.S!

5828. vbeus
2011. jún. 2. 10:00
Nem tudja véletlenül valaki, hol kell a haskörfogatot mérni? Mert ebben a vacak városban még erre is lusták...
5827. vbeus (válaszként erre: 5825. - Helmina)
2011. jún. 2. 09:58

Tényleg nem lehet azt mondani, hogy súlyos egyéniség vagyok :)

Kb 178 cm a magasságom.

5826. vbeus
2011. jún. 2. 09:57

Amúgy most már kezdek parázni ettől a méhszáj nyílás témától. Gondolom ezt nem lehet érezni. Így igazából sosem lehet tudni, hogy jók vagyunk e még.

Folyásom nekem is van, de szerencsére nem társul hozzá égető, viszkető érzés. A dokim szerint ilyenkor normális, hogy több a mennyisége. Így tisztul a hüvely.

De a fertőzés tényleg veszélyes lehet. A szülést is megindíthatja. Dokihoz kell menni!!!

5825. helmina (válaszként erre: 5824. - Vbeus)
2011. jún. 2. 09:57
gratula! szerintem te nagyon szépen állsz! hogy lehet erre azt mondani, hogy nem tökéletes??? hány centi vagy? gondolom nem túlsúllyal indultál...
5824. vbeus (válaszként erre: 5823. - Helmina)
2011. jún. 2. 09:53

Én olyan 54 kg körül mozogtam, amikor megfogannt a kis drága. Kedden mért a védőnő (26+6), akkor voltam 61,5 kg. És engem már a legutóbbi látogatáskor is csesztetett a védőnéni. Még legalább ennyi súlynövekedésre számítok. Sőt...:)

Amúgy tegnap olvastam, hogy szülés után olyan 9 kilóval könnyebbek is leszünk. Mert az ugye a baba súlya, a magzatvíz, placenta, +vérmennyiség, víz stb. Szóval nyugi :), jók vagyunk!

5823. helmina (válaszként erre: 5793. - Sildu)
2011. jún. 2. 09:45

Sildu!

én is sokat híztam, és halálra rémítgettek, hogy majd húúú de dupla lesz még ez a végére!

hát ehhez képest 2 hete tartom a súlyom, ami azért nem kis dolog.

én 65 kilóval indultam, most vagyok 76-77, tehát 11-12 kilónál tartok, amit a végére kellett volna...

én jövő héten megyek a védőnőhöz, múltkor is arra számítottam, hogy jól lecsesz, meg a doki is, de mindkettő azt mondta, édességből vegyek vissza, de a lényeg, hogy ne sanyargassam magam. azt mondta mindkettő, hogy amíg jól érzem magam, addig nincs baj.

és azt se felejtsük el, hogy akinek vizesedik állandóan a lába, az legalább 2-3 kiló plusz ám!!!

LÁNYOK!

írjátok már meg légyszi, hogy ki hány kilóval kezdte, és hol tart most! nem ér csalni! :) tessék az igazat! :)

5822. helmina (válaszként erre: 5808. - Kittidora)
2011. jún. 2. 09:40
Kittidora! tessék sűrgősen orvoshoz menni! majd ad akkor másikat, inkább ne kísérletezz! mondanék egy nagyon jót (1 csepp teafaolaj tamponra, és azt feltenni), de nem tudom, hogy ezt terhesen lehet e. tuti módszer, de mondom, inkább menj dokihoz, mert ezek a fertőzések nagyon sokat árthatnak!!! és ahogy írta is valaki, nagyon figyeljetek a pároddal, hogy ne menjen ide-oda! kezeljétek őt is. Lelkileg viszont azt mondják, hogy ha valakinek gombás fertőzése van, akkor pont a szextől, intimitástól próbálja távoltartani magát, vagy épp a párjától.... hát nem tudom....
5821. helmina (válaszként erre: 5799. - Lolka78)
2011. jún. 2. 09:36

örülök, ha rendben van az otthon! :)

viszont sajnálattal hallom a rövidülést! :(

ha jól láttam azt írtad, hogy nagyobb mint a korabeliek, szóval lehet, hogy jóval előbb fogant, mint középidő, és így ha előbb jön (2 héttel), akkor tulajdonképpen időben jön, nem igaz?

na most ezt jól leírtam! :)

hát sokat stresszeltél mostanában, szóval valamivel rád akarnak ijeszteni odafent, hogy tessék mostmár megnyugodni, és pihenni! tényleg ne mismásold el, nehogy nagyobb baj legyen! ez már nem az első figylemeztetésed, igaz? pihenj drága, pihenj!!

2011. jún. 2. 08:53

Még amiatt is izgulok hogy mi lesz ha megindul a szülés, van akinek leáll a második 1-2 napra. Így már nem olyan egyszerű hogy itt a lányom, a szüleim messze, én meg majd éjszaka ide hívok mindenkit, közbe meg nem is szülök... vagy mi lesz ha túl későn indulunk el, már várom hogy túl legyek rajta.

A szülésznő még nem írt vissza, ha találkozunk hogy megbeszéljük a dolgokat tuti előre elnézést kérek a hisztimért és a viselkedésemért. Remélem nem leszek túl bunkó.

5819. 9d68bc425f (válaszként erre: 5818. - Nikocska86)
2011. jún. 2. 08:48
Az elsőnél én végig izgultam, most már ismerős. Azt azért biztos észrevennénk ha víz. Régebben volt magzatvízjelzős betét, olyan kár hogy már nem lehet kapni, az kicsit megnyugtató lenne néhány kismamának. Ami még nekem most más, hogy nyomás érzek a méhszájnál, olyan mint amikor kezdődtek a tolófájások csak sokkal sokkal enyhébben. Más is mondta hogy érzi, de én az elsővel nem emlékszek ilyenre. Nektek van ilyen?
5818. nikocska86 (válaszként erre: 5817. - 9d68bc425f)
2011. jún. 2. 08:15
Nekem is is víz színű, bár lekopogom most nincs, de volt olyan feláltam és éreztem hogy hopp, olyankor Én is mindig ráparáztam ,hogy nem e magzatvíz :)
2011. jún. 2. 08:12
Nekem mindig van folyásom amióta terhes vagyok, van hogy kicsit fehér vagy víz színű, az elsőnél is ez volt és se gomba se semmi probléma nem volt. Néha már azt hittem a magzatvíz szivárog. Akkor jobban megijesztett, most inkább 3x cserélem a tisztasági betétet, pedig én régebben nem is használtam.
5816. 1c60562ebf (válaszként erre: 5808. - Kittidora)
2011. jún. 2. 07:58

Kittidora, nekem is volt fehér folyásom, (bár egyéb tünet, mint viszketés, stb. nem) a doki azt mondta lehet hogy gomba ezért bórsavas kúpot írt fel. 6db/doboz, párszáz forint, gyógyszertárban készítik el. nekem attól elmúlt. (mondjuk most visszajött a folyás (1 hónap után) de megint azt használom)

próbálj meg kérni tőle másfajtát, mond meg nem vállt be.

2011. jún. 2. 07:57
szia nikocska hogy vagy?
2011. jún. 2. 07:54

jó reggelt lányok.

sajnálom hogy feküdnötök kell tudom milyen de ki lehet birni én az elejétöl kiméletes életmódban vagyok.ma vagyok 27 hetes remélem még bentmaradnak a fiúk egy jó darabig.

még nem vettünk semmit és nem is kaptunk várom e hónap elején a pénzt.

5813. nikocska86 (válaszként erre: 5808. - Kittidora)
2011. jún. 2. 07:50
Mindenképp menj dokihoz ha nem nem múlt, pont most beszéltek a tv-ben, rámehet a burokra és megindíthatja a szülést...szóval sicc dokihoz
2011. jún. 2. 07:44
Sajnálom hogy páran vagytok akinek pihenni kell. Én épp ezért készítettem már össze a kórházi cuccot. Még van 13 hetem, de sose lehet tudni és más nem tudja összerakni nekem. Idegesít a nyíló méhszájam is, legközelebb 16.-án megyek dokihoz akkor leszek 28+6. Remélem nem lesz semmi baj. Még most akarja a férjem festeni az összes szobát és addig el kell utaznunk, addig a kiságy se lesz összerakva. Nekem még a pelenkázó és a kókuszmatrac hiányzik. Azonkívül minden megvan-megvolt. Legszívesebben már a hordozót és a babakocsit is kimosnám, de azzal még várok, félek nem maradna olyan tiszta addig és nagyon nagy macera szétszedni.
5811. Liller
2011. jún. 1. 22:27
Végre megvan a fiúnevünk; Olivér!!! Régóta tetszik ez a név, a férjem agyalt túl sokat rajta. A Csaba és a Kristóf voltak még versenyben. Olyan jó hogy a nevén szólíthatom a kis kukist : )
5810. Liller (válaszként erre: 5808. - Kittidora)
2011. jún. 1. 22:25
Kittidora, nem lehet hogy a párod visszafertőz? Hallottam már ilyenről, hiába kúrálod ki magad, ha együtt vagytok megint kezdődik előről. Persze ez csak egy ötlet.
5809. Liller
2011. jún. 1. 22:24

Sziasztok!

Visszaolvastam egy oldalt, szomorúan látom hogy páran aggódtok és feküdnötök is kell. Nekem is van egy ismerősöm akinek összevarrták a méhszáját hogy ne legyen baj, és nem is lett baj. Persze jobb lenne ha a fekvéssel megoldódna ez a probléma. A 37. hétig ki kell bírni vhogy, aztán már jöhet amikor akar : )

Eszti, a lényeg hogy ne izgulj a cukorterhelésnél, mert az is felviszi kicsit az értéket. Tudom milyen az : (

5808. Kittidora
2011. jún. 1. 22:01
Valaki mondjon egy tuti "receptet" hüvelygomba ellen,több ,mint egy hónapja szenvedek!Kaptam klion hüvelykúpot ,a kúrán kivül még 2 napot ráhúztam,de nem érte semmit,max egy napra nem viszkettem,de most megint nagyon fáj.Mit vegyek?A Canestenre allergiás vagyok,vagy megint menjek el orvoshoz?
5807. lolka78
2011. jún. 1. 20:59

Sajnos nem tudom mi az oka, hogy így megrövidült a méhszáj :( valszeg a "stressz", meg a lábam, hogy azért járkáltam sokat, hogy ne kelljen véralvadásgátló szuri és kicsi nyomás volt a hasamon is, ahogy bicegtem (gipszben)...hát jól kitoltam magammal :( na de babóka jól van, 1-2 héttel nagyobb a 24/4-hez képest, szép hosszú combja van, olyan 800 gramm...

Köszönöm, kedvesek vagytok, igyekszem minél többet pihenni...

2011. jún. 1. 20:21
Köszönöm lányok az együttérzést és a biztató szavakat,nagyon kedves töletek!Puszi mindenkinek!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook