2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Köszi Helmina,kicsit stresszel ez a dolog,de megpróbálok odafigyelni!Soha még nem voltam ennyi kg,állandóan úgy kellett belémerőszakolni a kaját!(hát most nem)De hát ugye ez másállapot!
Én 8 hetesen voltam 58kg(ez a legelső mérés a védőnőnél)és ugye tegnap voltam 72.5kg :-(
Nekem is volt folyásom(meg van is egy kicsi)kaptam a múltkor a dokitól mindenféléből összerakott gyógyszertári kúpot(golyó formában)már a 2-ik napon jobb volt!De nagyon gáz,ahogy 1 óra múlva folyik ki az egész,de hát ez van!!
Én is így vélekedem róla :)
Ezért közöltem vele, hogy legjobb tudásom szerint (éljen az internet és a könyvek csodája) a magasságom miatt, akár 16-18 kg-t is hízhatok. Nem szólt semmit :))
178 centi vagy, és eddig 7.5 kilónál tartasz!
már bocs, de akkor a védőnőd egy barom! sorolnám itt még a jelzőket, de minek?! nehogy hallgass rá!!!!!!!
a legjobb, ha nem parázol semmitől! :) tudatosítsd minden nap, hogy minden a legnagyobb rendben odabent, és minden tökéletesen halad!
nekem is azt mondta a doki, hogy teljesen normális a bővebb folyás minden nap, én is betétezek. elvileg ez védi a méhnyakat a kiszáradástól, keményedéstől, és kezdi puhítani a jeles napra. szóval emiatt no para! azt mondta még, hogy ha van szaga, vagy szine, akkor ORVOS S.O.S!
Tényleg nem lehet azt mondani, hogy súlyos egyéniség vagyok :)
Kb 178 cm a magasságom.
Amúgy most már kezdek parázni ettől a méhszáj nyílás témától. Gondolom ezt nem lehet érezni. Így igazából sosem lehet tudni, hogy jók vagyunk e még.
Folyásom nekem is van, de szerencsére nem társul hozzá égető, viszkető érzés. A dokim szerint ilyenkor normális, hogy több a mennyisége. Így tisztul a hüvely.
De a fertőzés tényleg veszélyes lehet. A szülést is megindíthatja. Dokihoz kell menni!!!
Én olyan 54 kg körül mozogtam, amikor megfogannt a kis drága. Kedden mért a védőnő (26+6), akkor voltam 61,5 kg. És engem már a legutóbbi látogatáskor is csesztetett a védőnéni. Még legalább ennyi súlynövekedésre számítok. Sőt...:)
Amúgy tegnap olvastam, hogy szülés után olyan 9 kilóval könnyebbek is leszünk. Mert az ugye a baba súlya, a magzatvíz, placenta, +vérmennyiség, víz stb. Szóval nyugi :), jók vagyunk!
Sildu!
én is sokat híztam, és halálra rémítgettek, hogy majd húúú de dupla lesz még ez a végére!
hát ehhez képest 2 hete tartom a súlyom, ami azért nem kis dolog.
én 65 kilóval indultam, most vagyok 76-77, tehát 11-12 kilónál tartok, amit a végére kellett volna...
én jövő héten megyek a védőnőhöz, múltkor is arra számítottam, hogy jól lecsesz, meg a doki is, de mindkettő azt mondta, édességből vegyek vissza, de a lényeg, hogy ne sanyargassam magam. azt mondta mindkettő, hogy amíg jól érzem magam, addig nincs baj.
és azt se felejtsük el, hogy akinek vizesedik állandóan a lába, az legalább 2-3 kiló plusz ám!!!
LÁNYOK!
írjátok már meg légyszi, hogy ki hány kilóval kezdte, és hol tart most! nem ér csalni! :) tessék az igazat! :)
örülök, ha rendben van az otthon! :)
viszont sajnálattal hallom a rövidülést! :(
ha jól láttam azt írtad, hogy nagyobb mint a korabeliek, szóval lehet, hogy jóval előbb fogant, mint középidő, és így ha előbb jön (2 héttel), akkor tulajdonképpen időben jön, nem igaz?
na most ezt jól leírtam! :)
hát sokat stresszeltél mostanában, szóval valamivel rád akarnak ijeszteni odafent, hogy tessék mostmár megnyugodni, és pihenni! tényleg ne mismásold el, nehogy nagyobb baj legyen! ez már nem az első figylemeztetésed, igaz? pihenj drága, pihenj!!
Még amiatt is izgulok hogy mi lesz ha megindul a szülés, van akinek leáll a második 1-2 napra. Így már nem olyan egyszerű hogy itt a lányom, a szüleim messze, én meg majd éjszaka ide hívok mindenkit, közbe meg nem is szülök... vagy mi lesz ha túl későn indulunk el, már várom hogy túl legyek rajta.
A szülésznő még nem írt vissza, ha találkozunk hogy megbeszéljük a dolgokat tuti előre elnézést kérek a hisztimért és a viselkedésemért. Remélem nem leszek túl bunkó.
Kittidora, nekem is volt fehér folyásom, (bár egyéb tünet, mint viszketés, stb. nem) a doki azt mondta lehet hogy gomba ezért bórsavas kúpot írt fel. 6db/doboz, párszáz forint, gyógyszertárban készítik el. nekem attól elmúlt. (mondjuk most visszajött a folyás (1 hónap után) de megint azt használom)
próbálj meg kérni tőle másfajtát, mond meg nem vállt be.
jó reggelt lányok.
sajnálom hogy feküdnötök kell tudom milyen de ki lehet birni én az elejétöl kiméletes életmódban vagyok.ma vagyok 27 hetes remélem még bentmaradnak a fiúk egy jó darabig.
még nem vettünk semmit és nem is kaptunk várom e hónap elején a pénzt.
Sziasztok!
Visszaolvastam egy oldalt, szomorúan látom hogy páran aggódtok és feküdnötök is kell. Nekem is van egy ismerősöm akinek összevarrták a méhszáját hogy ne legyen baj, és nem is lett baj. Persze jobb lenne ha a fekvéssel megoldódna ez a probléma. A 37. hétig ki kell bírni vhogy, aztán már jöhet amikor akar : )
Eszti, a lényeg hogy ne izgulj a cukorterhelésnél, mert az is felviszi kicsit az értéket. Tudom milyen az : (
Sajnos nem tudom mi az oka, hogy így megrövidült a méhszáj :( valszeg a "stressz", meg a lábam, hogy azért járkáltam sokat, hogy ne kelljen véralvadásgátló szuri és kicsi nyomás volt a hasamon is, ahogy bicegtem (gipszben)...hát jól kitoltam magammal :( na de babóka jól van, 1-2 héttel nagyobb a 24/4-hez képest, szép hosszú combja van, olyan 800 gramm...
Köszönöm, kedvesek vagytok, igyekszem minél többet pihenni...