2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Peti 7-szer eszik, mert este 2 órát várok csak a fürdéskori vacsival, hogy telerakja a pociját. Nem tudom mennyit eszik, mert már nem mérem, de hízik :)
Én is úgy érzem,h kevesebb a tejcsi a ritkább evések miatt..mióta csak egyszer kel éjjel azóta különösen!
Petikém 2 hós és 5,4kg
Anett! nekem is ez van, és én is szedem a mórmilket, most fogy el.
amúgy Kami átállt a 4 óránkénti kajálásra, és átalussza az éjszakát, szóval emiatt is apadhat :(
igen igy gondolom a cserét, nekem pl az 1 ft-os laktoherb jó lenne és tudom sokatoknak nem kell :-)))
tominál először kóstolás szinten ment 1 -2 napig, olyan kis beles volt h egy hét után már benyomott 1 üveggel. még akkor tejeztünk, de gomndolom emoatt is kezdett el fogyni a tejem. na meg 7 kiló volt már
Hát szedem, de csajok szerntetek lehet h nekem apad a tejem tőle?
Lehet nem attól hanem attól h Roxi alig akar enni, de ma még egyszer sem ázott el a melltartóbetétem, nagyon puhák és 2 perc után nincs benne semmi.
tegnap este 8 kor evett és hajnaé 3 kor még semmi ázás nem volt, ott hisztizett mert nem volt mit enni. Értitek?
Viszont ma egyszer sugárba kijött belőle amit megvett, szerintetek szóljak orvosnak? Kicsit nyűgös de más baja nincs. nem akarok má mindig parázni szegény dokinőnek.
Igaz evés után rögtön ölbe volt és pelenkáztam is, meg elég sokat fprgattam, lehet azér?
nrem vagyok nyugodt
Tomi is evett már 3 hósan almát, banánt, sütőtököt, és gyümileveket hippest. Épp egy karsi fotón ott van az asztalon innen tudom. nem lett tőle sem allergiás sem semmi.
Jó megtaláltam. Dm. Az nálunk sajna nincs :(
Ti jelentkeztetek a J&J oldalán?
Az első az volt amit megnéztem, hogy meddig jók :)
A felicitas vagy hogy hívják csomagom amit a körházban kaptam fele lejárt március környékén. Mire észrevettem, teljesen "szétszedtem".
12 hetesek vagyunk már 2-szer eszünk egy nap pépet.
Tápszeresek vagyunk, de attól nagyon fáj a hasa és szorulásos is volt nagyon ezért kezdtük el 9 hetesen az almát. És nagyon bejött.
Ja, anyumnak volt egy könyve Mit egyen a gyerek címmel, abban már 3 hetesen adták a gyümit a gyerekeknek, mind a táposoknak, mind az anyatejeseknek. Csodálkoztam is, de nekünk már az elválasztás miatt.