2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Bízzunk benne, hogy befordúl a kis drága :)) addig meg had danceljen oda bent :))
Brigi pénteken 9re kell menni??
sziasztok! az elmúlt két napban nekem is fájdalmas volt a mozgás, az ágyékom folyamatosan nyilallt, minden mozdulat fájt, nyilalgatott a hasam, mintha görcsölgettem is volna, sokat keményedett is. Tudom, h ez normális, meg h ezt a néhány napot ki kell bírni, de elég nyűgös voltam azért :) a babó meg olyanokat mocorog, h kész :) kidugja a kis részeit itt-ott, hullámzik, meg minden. :) nagyon durva mozgásokat produkál :)) mára jobb a csípőm is, nem fáj annyira. de a szeméremcsontom, meg a szeméremdombom annyir aérzékeny még mindig, mintha beütöttem volna :) érdekes... a mai sláger a húgyhólyagon ugrálás :) és szerintem még mindig harántban van főként, de sokat láttam éreztem mozogni a hétvégén, és határozottan éreztem alul, meg a köldököm felett is. de ha nyugiban van, akkor visszaáll harántba. ez lehet?
na majd pénteken meglátjuk.
nekem a császár után volt olyan vastag tépőzáras hasszorítóm, de azt is csak napi pár órára ajánlják, hogy picit támasszon, de ne vegye át a hasizom munkáját, mert akkor nem regenerálódik úgy. bugyim is volt, és tudom, h drága de nekem jobban bevált, és azt amúgy bugyira vettem fel, szóval egy elég volt belőle. persze az első vérzősebb napokon a tépőzárast hordtam, de tényleg nem egész nap. meg a vágás miatt jó volt, h tartotta. de nem szabad folyamatosan hordani.
Jó a cikk!!!
Ja én épp tegnap néztem, hogy van egy kisbőröndöm abba akarok pakolni, de nem tudom ha belerakom a fürdőköpenyt a mellszívót a nagy csomag tenákat férne e még más bele. A legközelebbi méret már a nagybőrönd. Nincs is más táskám per pill.
Esetleg itt próbálj meg érdeklődni minta iránt, biztos segítenek.
Én 2 éve elkezdtem egy elefántos gobelint, de időhiány miatt nem fejeztem be. épp eszembe jutott, hogy most agusztusban be kéne fejzeni, meg ha pl be kéne feküdnöm. csak cérnát kell hozzá vennem még.
Jön ma a védőnő 10.30-ra naná hogy a gyermekeim 11-ig felvoltak, nem tudom mikor kelnek, de riadót fújok lehet a porszívóval.
Sulawasy örülök hogy jobban lettél reggelre, én is mindig várom az estét, mert reggel mindig olyan fitten ébredek, puha has, nem fáj sehol. Szerintem ez már igy lesz, túlélünk még 8-10 hétig.
Minden hónapnak megvan a maga " bája". Én sem bánnám már ha ketten lennénk, vagy legalább már a 36. hétben tartanánk, ott már végülis nem kell félni semmitől csak s szüléstől :-)) áááá
Az szuper lenne. pont azt akartam kérdezni, hogy hova mit kell csomagolni.
A szemedet borogasd kamillával, és ha nem múlik, délután menj el dokihoz.
jó reggelt!
lehet huzatot kapott a szemem de lehet kötőhártya gyulladás.. :(
reggel nem tudtam kinyitni az egyiket... :(((
P.Panna először vajúdó (6ágyas), aztán szülőszoba (egyágyas), (ott szülés után még 2 órát maradsz) aztán kórterem (5 ágyas vagy kéred a fizetőset ami 1 ágyas)(ide látogató már nem mehet, a közösbe) legalábbis a soté-n.
szerintem külön érdemes csomagolnai a (vajúdó-szülőszoba pakkot) és külön ami majd a kórterembe kell csak. van egy listám, amit az egyik szülésfelkészítőn kaptunk, elküldöm a levlistára mindjárt.
Jó reggelt! Élek! Nem tudom mi volt ez éjjel, de remélem egyszer volt és kész.
A kórházi cuccot én egy sporttáskába teszem. Illetve kettőbe, mert egyet a szülőszobára készítek, egyet meg a kétnapos bentlakásra. Ott úgy is ki fogjátok (vagy valaki más nektek, nekem a párom,anyukám,anyósom pakolt) pakolni és nem bőröndbe/szatyorba/sporttáskába lesz lesz.
Jó reggelt! :)
Lehet felesleges a kérdés, de Ti mibe fogjátok pakolni a kórházi batyut? Csak mert én még sosem voltam kórházba, hogy batyut kellett volna vinni. Utazó, vagy bőrönd...?
Olvastam,nagyon jó a cikk.
Méghogy átmoderálják!!!
A hasszorító pántra még nem gondoltam,hogy kéne.De jó ötlet.Amúgy is mindig a hasammal van a gond,csak oda hízom.
Mi történt veled? Hogyhogy rosszul vagy? Mitől lehet ez? Inkább kérdezd meg a dokidat,ne kockáztass.
Remélem,hamar átmegy.Kitartás!
Nem szeretek nyavalyogni, de kivagyok, mint a bili füle. Hányingerem van (holott egész idő alatt nem volt), szédülök, nem tudok feküdni, sehogy, nem tudok aludni, úgy érzem kiugrik a szívem annyira dobog, Emma pedig tombol ott bent. Őrület ami bennem zajlik, azon sem csodálkoznék ha ma megszülnék. A csípőm, a szemérem csontom odavan. Fáj minden mozdulat és lépés. Én szeretek pocakos lenni, szeretem érezni, ahogy növekszik bennem az élet, de ez most nagyon sok... most nagyon azt kívánom legyünk már ketten.
Bocs a nyafogásért! Nem szoktam, tényleg, erős vagyok, de ez most elég embert próbáló! Remélem Nálatok jobbak a babák, hagynak "élni" titeket!
Hasleszorító pántot veszek. Tépőzáras. Vaganza szülés utáni haskötő a neve. 2900 ft körül van. Szerintem az tökéletes lesz. Anyukám azt mondta, hogy ő valami gumírozott törölközőt, vagy anyagot használt annó, ha jól emlékszem. Tehát a lényeg, hogy jól szorítson.
A bugyis nem praktikus, mert minden nap mosni kell, így kell belőle pár db. És nem utolsó sorban drága is.
juhééé... megjelent a kb egy hónapja írt cikkem a hoxán, a babakelengye bemutatóról. (igaz eléggé megmoderálták, és átírták) Már vannak kommentek is.
Mindenki kuvikol?
Én is a kínaiba vettem elöl gombos hálóinget, de még jó hogy a csaj kibontotta nekem mert xl-eset akartam venni, hát kétszer belefértem volna most is, az m-es a jó. Kéket vettem és sárgát, mert a rózsaszínből nem volt m-es :-((
Milyen hasleszorítót vesztek? Bugyisat vagy haskötőt, vagy olyan tépőzárasat? nekem nagyon kéne a műtét utánra, de szerintem a bugyisat ami 9990 a brendonba, tuti h nem fogom tudni felvenni az elején.
Hasatok hol szurkál? nekem ma vagy 2 szer belenyilalt, oldalt alul, és olyankor rögtön leizzadok, hogy biztos szétvállik a hegem és meghalok. És akkor rámtör a para, hogy még legalább 7 hétig ki kell birnia, jaj nem is merek lefeküdni.
én is egész nap a netet bűjom mi kell még, de már döntésképtelen vagyok mit honnan, ami kell azt már mpondjuk mindet rendelni fogom.
Megpróbálom így: :))
vévé pont babafelszerelés pont húúúúúúú
na kíváncsi vagyok ottmarad-ééé :))
számoljátok csak! nem felesleges az! ha meg érzed egész nap, inkább legyen úgymond felesleges, mint h egysezer ne számoljad és ... na értitek!
helmina!!! édes a babókátok nagyon!!!! :))