2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Akkor nem csak Én szenvedek egyedül ....ettől szenvedek a legjobban , mindig is ettől voltam a legjobban kiakadva, hogy egyedül vagyok... :(
ilyenkor meg mikor már tudom h közeleg az idő, még türelmetlenebb vagyok.
Én meg valami filmet keresek estére, amit szerintem egyedül nézek, mert a párom rendszeresen ki van ütve:( Szegényből kihajtják a szuszt:(
Most szakad az eső, ő meg már szétázva górja lefelé a kocsiról a kavicsot, amit tóhoz hozott, hát csodás időt fogott ki.
Ráadásul az előbb a kisház ajtajába úgy beverte a fejét, azt hittem szétcsatant:(((
Aztán a csatornával szétvágta a kezét, pedig nem egy szerencsétlen alkat, csak már dög fáradt szegénykém. Ilyenkor szégyellem magam, hogy én meg ilyen kipihent vagyok:(
Maradj itt velünk,én is itt leszek ey kicsit még!
Elküldöd nekem a homeos anyagod?
Küldöm priviben az email címem!
jaj, remélem már sokkal jobban vagy:)))
Hát igen figyelmetlenek és udvariatlanok tudnak lenni az emberek:(
Köszi, átolvastam. Hát igazából így sem sokkal tisztább, mondjuk a gond, hogy én annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz, hogy az már fáj. Na mindegy, most már hétvégén úgy sem tudok mit csinálni, ha nem is jó, akkor sem. Hétfőn bemegyek az oviba a kiadott papírral, és a terhes kiskönyvvel, és meglátom mit mondanak. Remélem jó lesz.
Nem is tudom, miért van ez ennyire megbonyolítva. Ha a doki felvesz, és gondoz, mint kismamát, és beírja a rendszerbe a várható időpontot, miért nem lehet ezt automatikusan intézni.... ah...és még mi inden lesz szülés után is.
jaj, már akartam kérdezni... valaki már elkezdte a TGYÁS-t? Mert én aug. 3.-ával kezdem, és most intézem a papírokat. Nem tudom, hogy jót adtak e ki tegnap a házi dokinál, mert amikor mentem, hogy mit szeretnék, az asszisztens nő megkérdezte, hogy mi az a TGYÁS. Na mondom most csak teszetel, hogy tudom e, vagy tényleg nem tudja. De mint kiderült nem tudta.
Aztán jött, hogy mire írja. Elővette a papírt, és nézegette, én meg mondtam neki, hogy arra, az jó lesz, mert valami lilás színűre kell, ami olyan 20x20-as méretű. Na akkor jött, hogy hányas kód kell rá. A dokinő mondta, hogy talán 9-es. Én mondtam a 8-as kódot, mert szerintem a 9-es annak van, aki veszélyeztetetten hamarabb elkezdi, és nem 28 nappal a kiírt időpont előtt. De a végén azt néztem, hogy nem is írtak rá semmilyen kódot. Egyáltalán hová kell azt írni? hol keressem a helyét???
Amit kiadtak "orvosi igazolás a keresőképtelen (terhességi) állományba vételről" itt aláhúzta a terhességi szót, és alá írta, hogy szülési szabadság.
Valamint kitöltötte az adataimat, azt, hogy mikor vett terhes állományba (2011.08.03.), valamint a III. számú rublikát, amihez odaírta, hogy a terhesség hányadik hetében kezdem el a szülési szabit
Illetve a bal oldalra a kis négyzetbe beírta a szülés várható idejét.
Ennyi pecsét, aláírás.
Elég így? Jó ez így????? Valaki ért hozzá? Mert nekem ezt 3.-áig el kell intézzem, mert ha nem, akkor ugrott a tgyás-om, és a gyedem. Mert 4.-én lejár a szerződésem a munkahelyemen.
Megjött Apa,most lemegyünk a tóra sétálni!
Lehet már csak holnap jövök!
Puszi Mindenkinek!:)
Akkor jó!:)
Jelentkeztem a naplódba!:)
az marha jó!Az idiótája legalább ha már nem figyel mert birka,kérne elnézést vagy valami!
Pihenj le és ha jobban fáj menj dokihoz!Nem játék!