2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Szisztok!
32+6 napos Kismami vagyok. En ugy erzem egyre nehezebb.:D Erdekes,hogy nincs etvagyam(eddig se nagyon volt).Osszesen 15 kg -nal tartok ,amibol 13 az utolso 10 hetben jott fel.Ejszaka nem alszom,nappal ingerult vagyok es mar 2* akartam a Ferjem elhagyni,mert ugy erzem velem senki sem foglalkozik es a babaval. Ezzel csak en vagyok igy?? Vagy mik a tapasztalatok?? Kismamik irjatok!! :D:D
Szia! Most olvasom hogy neked is fáj a hátad. Hát, teljesen átérzem a helyzeted. Én pont ugyanígy vagyok. Már ott tartok, hogy sem ülni, sem állni, sem feküdni nem jó. Én sem alszom szinte semmit. Néha egy kicsit hajnalban. De reggel meg jön a kislányom és kezdődik a nap...
Ha nem gond, megírnád majd hogy használt-e a masszázs? Gondoltam már rá én is.
Kitartás! Mennyi van még vissza?
én is Maltofert szedtem, nekem iszonyú székrekedést okozott, ami következményeképp kijött az aranyerem :( Úgyhogy abba is hagytam, már vagy 1 hónapja!
Most nem szedek vasat, próbálom pótolni kajákkal...
Én a savtól nem szenvedek, de az éjszakáim nekem is szörnyűek, nehéz pozíciót fogni, ha meg végre elalszom, mert találok olyat, ami nekem és a babának is jó, akkor ébredek, mert pisilnem kell. Én átlag 3x megyek, de volt már 1 és 5 is :S
legnagyobb bajom a hátfájás, egyszerűen le akar szakadni a hátam. Holnap tervezek egy kismama-masszázst,utána este érkezik haza a lányom, akkor már nem lesz idő kényeztetésre. De várom már, úgy hiányzik egy hete nem láttam.
Az éjszakáról ne is beszéljünk. Én még hajnali 4-kor is fenn voltam. Jóformán csak pihegtem néha egy kicsit. Már zenét is hallgattam, amivel szegény Iza babát keltettem fel...:( Olyan vagyok mint egy zombi.....
Én vasra a Maltofert szedem, de nekem megy tőle a hasam....
Szia Rencsa,
én csütörtökön voltam (35+6) dokinál, az eredmények hasonlók: BPD:85, HC:301, AC 273, FL: 61. Súlyt nem becsült, de akkor gondolom hasonló a tiédhez :)Sajnos a méhszáj 3110 és a méhlepény 1-es fokba érett, de azt mondták ép ez belefér. Szép nagy fiúk lesznek!
a gyümölcslétől nekem is mindig előjön. én már csak vizet merek inni meg kakaót :((
én úgy szoktam hogy 1 kiskanál szódabikarbóna kb. 1 dl vízben elkeverem, gyorsan lehúzom és utána iszok sima vizet, mert elég fura íze van. :)
mintha csak az én éjszakámat olvasnám...
én szódabikarbónát vettem be. de a többi tünetet nem tudtam enyhíteni...
Ó szegénykém,nekem tegnapelőtt volt,h jött fel a sav,lefekvéskor,és eddig nem volt,max 2x!Renniet vegyél ve nyugodtan ha van,akinek ez ritkán van annak segít!Nekem is egyből hatott!
Most lépek mert megyünk anyós névnapját ünnepelni!
Sziasztok!
Én is magamhoz tértem nagy nehezen :) Az én éjszakám pocsék volt :( Jött fel a sav a nyelőcsövembe és iszonyúan marta... eddig ritkán éreztem lefekvéskor, de most egész éjjel égette és sokszor fel kellett ülnöm... na meg a rengeteg pisi!!!! Ja, meg hogy oldalt nem tudok aludni, mert babó nem hagyja!! Szval kemény már az egész! Sebaj, ki kell bírni még legalább 1 hónapot!!! Ja, most meg mensi szerű görcsöm van :( :( Mi jöhet még???? :))
Nekem is 2x1-et írtak fel, de mondta a doki, hogy ha megfogja a székletet, akkor csökkentsem 1-re.
Így váltogatom az adagot :)
De miért mennyit szedsz?
Én 2x1-et!
Én is élvezem a hűvös időt.
Viccesen hangzik, de nekem szerintem a kis lábujjam dagad be. :)
Tök rossz ráállni.
Én is Neo Ferrot szedek.
Pár napig nálam is hasmenést okoz, de aztán beáll a rendszer. Aztán ha sokat szedek inkább megfogja a dolgokat. Akkor szünet. És így tovább...
Volt márilyen jellegű problémám korábban is, akkor pont a magas vérnyomás miatt feküdtem a kórházban:(
Először azt hittem, a vesémmel van baj, olyan éles görcs szerű fájás volt kétoldalt a poci alatt, de a vizeletből meg a labóreredményből megállapították, hogy nem az.
Akkor "homályosítottak fel", hogy ez a méhfüggesztő szalagok nyúlásából adódik(ha a vesém lenne, az nem csak este fájna:D)
Én egy kicsit furit érzek odabennt!
Meg ez a nyomás,feszítés alul,ha leülök ez is furi!
Már minden furi????:)
Valaki írta,h vasra ezt a Neo-ferro-t szedi,én is,hát elég gáz ez a hasmenés tőle,nem egyfolytában de rendesen megcsavarja a gyomrot:(