2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Nekem is ilyen készletem van sterilizálóval és kézi mellszívóval együtt használtan kaptam és csak a szilikon cumikat kellett megvennem. Kaptam még 2 nuk-os cumisüveget is amihez már fogó is van :)
Meg vettem egy Medela elekromos mellszívót szintén használt. Ezzel elleszek egy darabig :)
Én is már 4 éve vettem. Akkor nem is nagyon néztem másikat. Ezt ajánlották, de nem bántam meg.
Szerintem mindegyik jó, amelyiket jól ki lehet használni.
Én is két csomag Pampers sensitivet vettem, meg két csomag Johnsonst.
Pelust meg csak pampers minit, de lehet még kellene newborn is???
Jaj már nem tudom:(
Mondtam, hogy ne írjatok sokat :) Még jó, hogy beugrottam másfél óra elteltével, mert 2 és fél oldalt kellett visszaolvassak :D
Mindenki nagy lázban ég :D
- Tikky: Gratula a hűtőhöz! Tök jó :)
- Pelenka: májusban voltam egy kismama napon, ott nyertem egy 78 db-os pampers premium care pelust (2-5 kg-os babáknak valót)
Ezen kívül innen onnan mintacsomagokból még összegyűlt ugyanebből 10 db, úgyhogy ez már 88 db.
Valamint van még 2 db Libero mintám is (2-4 kg)
Ezen kívül az ajándék pelus tortákhoz is vettem pelenkát, Huggies-t, és megmaradt belőle 29 db (5-9 kg)
Úgyhogy én most itt tartok. A védőnő azt mondta, újszülöttet ne is vegyek többet egyelőre, majd meglátom, hogy kell-e, vagy már a nagyobbra lesz szükség.
- Kórházba tejtároló: Szerintem annyi tejünk nem lesz még a kórházban, hogy szükség lenne rá, és egyébként nem is tudom, hogy ott hogyan tárolgatják. Úgyhogy én nem viszek, az tuti. Legfeljebb, ha annyi tejem lesz, megkérdezem, hogy valakinek nincs e szüksége kiegészítésre, és odaadom annak. Arra pedig szerintem adnak ők tárolót.
Köszi! :) Pelusozóra??? hát nem tudom, textilpelus nem jó?
Én neugranormonos törlőt vettem a kórházba.
Köszi! :)))
Hát, már az is közel van! :D
Egészség(etek)edre :) 1-2 biztos elég, és ált. tényleg kiöntik. Cumisüveg nem hiszem hogy kell, de a bőröndben az is elfér. Én is viszek majd minden vackot, legfeljebb nem kell.
Pelusozóra visztek valami eldobható alátétet vagy fertőtlenítőt?
Én meg azt hittem, már te is megszültél :))
De azért a hűtőhöz is nagy gratula!!!
ÁÁÁ, régi vacak hűtőnk van, úgyhogy jól jön.
Nem térek magamhoz..... :)
Lányok én olyan lusta vagyok, hogy nem főztem, hanem berendeltem egy pizzát! :) Viszont a babakocsit összeraktam és kisterilizáltam a mellszívót és a tejtárolókat!
Szerintetek mennyi tejtárolót kell vinni a kórházba? Bár úgy hallottam ott kiöntik a tejet! :(
Kell oda cumisüveg? Mondjuk én nem szeretnék használni!