Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011. szeptemberi babavárók!! fórum

2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)

12135. Szedrecske (válaszként erre: 12131. - Pumuklics)
2011. aug. 15. 15:49

Sőt , nagyon is megértelek, hidd el együttérzek.

Nálunk dettó:(

A második felét sajnos én is írhattam volna:(

12134. pumuklics
Egyébként a kezdetek óta a 19.ét lőttem be neki, az a szerencseszámom és mindenkinek mindig azt mondtam, hogy akkor szülök, remélem, hogy megtette a hatását és tényleg akkor jön :)))
12133. vbeus (válaszként erre: 12127. - Szedrecske)

Szerintem ne izgulj. Biztos nincs semmi baj. Főleg, hogy nem fáj, csak hangja van. Az utóbbi napokban nekem is furi a hasam, igaz nem a hangja.

A picurod mocorog, lehet még tetszik is neki :)

12132. pumuklics (válaszként erre: 12130. - Sildu)
2011. aug. 15. 15:48

Hát jövő héten legkésőbb, sztem a hetet már nem töltjük végig egy testben :D

De nem volt egy nyugis terhesség, hogy ezt annyira bánnám.... Örülök, ha végre már a kezemben lesz a babóca :D

12131. pumuklics
2011. aug. 15. 15:44

Az anyósom-apósom nekem is furcsa, az első terhességemnél Ágnes napon (január 21, Lillát március 9.én szültem ) elvárták volna a terülj asztalkámat, ünneplést, besértődtek, hogy nem rendeztem semmit, ezt majd fél évre rá közölték, én meg szüléstől kezdve el nem tudtam képzelni, hogy mi bajuk van velem....

Most augusztus 1.jén töltöttem a 35-öt, 2 hete rendeztem is partit, nehogy szó érje a ház elejét, egyébként meg ezzel a húzásukkal azt érték el, hogy kínosan ügyelek minden formaságra, egyéb alkalmakkor viszont be nem teszem hozzájuk a lábam és őket is csak akkor látom szívesen, ha a férjem itthon van, hozzá jöhetnek, hozzám nem....

Lehet, hogy hülyeség, de ilyen emberekkel nem tudok és nem is akarok mit kezdeni, ha nem lennének a rokonaim, nem találkoznék velük többet, az tuti... gondolom, értitek...

12130. sildu (válaszként erre: 12129. - Pumuklics)
2011. aug. 15. 15:44

Nem mondod?????

Akkor hatott neked a múltkori bebeszélés,hogy most azonnal szülni akarsz!De jó neked,akkor már te is babázol jövőhéten?

12129. pumuklics
2011. aug. 15. 15:39

Sziasztok, megjöttem én is!

Ma is mentem dokihoz, a fertőzés mellé észrevettem magamon a lágyékhajlatban valami kinövéseket, a férjem nézte meg, mert én oda nem látok, azt mondta, olyan szemölcsféle... mivel azzal nem lehet hüvelyi szülni, na meg különben is, irány hétfő reggel a doki - az egész hétvégét végigparáztam, ne tudjátok meg, miket álmodtam, olyan jó, hogy végre elérkezett a hétfő!! A doki már császárról beszélt, aztán jól megvizsgált és kiderült, hogy vmiféle zsírcsomók, amik most akarták tiszteletüket tenni, hát nagy volt a megkönnyebbülés + reggel zuhanyzás közben tölem is távozott a nyákdugó, a külső méhszáj 2 ujjnyira, a belső bő egy ujjnyira nyitva, a koponya a helyén fekszik, remélem, hogy péntekig megszülök :))))

12128. d8e82b94f7 (válaszként erre: 12127. - Szedrecske)
2011. aug. 15. 15:38
az én védőnőm KORZIKÁRA utazott és közölte velem,hogy már szülés előtt biztosan nem találkozunk majd kövi héten megnéz helyettese és ennyi.ja és közölte velem,hogy ha a nyákcsap távozik ne aggódjak de mondtam neki nem kell felvilágosítani mert mindennek utána jártam magamtól!és kérte,hogy ha hazaértünk szóljunk neki mert ő azonnal jön!Hurá lányok elhiszem jó,hogy van azért a védőnő no de az ember hazaér a kórházból pár nappal a szülés után,erre a védőnő abban a percben,hogy hazaértünk már zaklat is...:/ennek nem örülök!
12127. Szedrecske
2011. aug. 15. 15:35

Hát erről ennyit... A HIVOTT SZÁM ÁTMENETILEG NEM KAPCSOLHATÓ....

Nagyon jó, mert ez nem hogy jobb lenne, egyre hangosabban morog-korog, csikorog, jobbra balra, fent lent.....

Mostmáre gyre jobban idegesit, még az a jó, hogy nem fáj, csak a savamat nyomja kicsit fel.

Szerencsére kismanót, ahogy látom nem zavarja, mert ő mocorog állandóan, dehát ezek a hangok valamitől csak vannak.

12126. Szedrecske
2011. aug. 15. 15:30

Hát csajok, mostmár egyre gázabb a hasam.

Egyre hangosabban morog, felhivom a védőnőt!!!!!

12125. Szedrecske (válaszként erre: 12121. - Sulawesy)
2011. aug. 15. 15:29

"Elbíráltam" a jelentkezésedet:) És akkor láttam a kisfiadat, nagyon szép:))))

Igy a két pici mellett biztosan jól is fog jönni a segítség:)

Tényleg hálás lehetsz a szülőkért:)

Nekünk csak két nagymama van, de egyik nem beszámitható, másik meg állandóan dolgozik:(

Ráadásul mindkettő 50km-re:(

12124. sildu (válaszként erre: 12121. - Sulawesy)
2011. aug. 15. 15:26

17-én szerdán,úgyhogy én elöbb megtudom,mi a helyzet,aztán megírom!

Nagyon szerencsés vagy az biztos,büszke lehetsz rájuk!:)

12123. Vianett (válaszként erre: 12120. - Sulawesy)
2011. aug. 15. 15:22

Na igen, nekem ezért is van 5, 5év a két nagy között is. Anyósom csak vendégségbe jött akkor is, és pont ott voltak az én rokonomék egyszer látogatni, és megjegyezte hogy vele nem is foglalkoztam, tomi pedig 6 hetes volt.

sajna ninc sigazi nagymamánk :-((( Ezért én vagyok egyben anyuka nagymama

12122. birgi74
2011. aug. 15. 15:21
hello csajok, na megnezem mi a mai tema, aztan jovok...de amennyir irtatok, lehet ,h holnapig olvasom :)
12121. Sulawesy (válaszként erre: 12116. - Sildu)
2011. aug. 15. 15:19
18án megyek ctg-re. Te?
12120. Sulawesy (válaszként erre: 12117. - Szedrecske)
2011. aug. 15. 15:18

Tényleg szerencse, nem is vállaltam volna be ilyen hamar a második babát ha nem így lenne.

Sok helyen olvasom, a februári babásoknál is, meg másik fórumokon, cikkekben, ki mennyire nincs jóban a szüleivel, anyóssal, vagy ha jóban van messze vannak, dolgoznak, nem tudnak annyit segíteni amennyit szeretnének. Én tényleg csak hálás lehetek nekik ezért!!!!!!!!

12119. d8e82b94f7
2011. aug. 15. 15:17
csajszik:) kíváncsi leszek a napokban érkező front kinek hoz babucikat:)
12118. Sulawesy (válaszként erre: 12116. - Sildu)
2011. aug. 15. 15:16

Bocsánat ha nem reagáltam, volt időszak, hogy nem tudtam sokat jönni és annyit írtatok, hogy nem tudtam mindent nyomon követni!!! Mea Culpa!!

De most én is lereagáltam a dolgot! :D

Pöttöm: Ha tényleg magánba jár NST-re az engem is érdekel, főleg, ha megint sokat kell várni...

Hát nem tudom kinek szokás a pénzt odaadni, de nálunk Sándorom adta... most sem lesz másképp! :D Nem fogok pénzzel fetrengeni a kórházba :D Elég lesz a csajos is :D

12117. Szedrecske (válaszként erre: 12115. - Sulawesy)
2011. aug. 15. 15:09

Igazán szerencsés vagy, hogy ennyien segitenek Neked!

Ezt sajnos nem mindneki mondhatja el magáról, sajnos én sem:(

12116. sildu (válaszként erre: 12113. - Sulawesy)
2011. aug. 15. 15:07

Ezt már írtam neked,hogy nem lakunk egymástól messze,de rám se hederitettél!:)

Ok,ha úgy van akkor felvehettek:)

Épp Apával beszélgettünk tegnap,hogy mennyi idő alatt ér haza,mert Kőbányán dolgozik,kb.30perc,de ha van v.mi akkor több,még a barinőmet tudom mozgosítani,de ezez(is) nem akarok kattogni!

Pénz a dokinak,ezt Apának szokás oda adni?????

Te mikor mész ctg-re?

Panna magánba jár ctg-re nem a kórházba úgy tudom!

Szerencséje is van,remélem már a héten nem lesz káosz!

12115. Sulawesy
2011. aug. 15. 15:03

Ja tudom még mit szerettem volna írni, csak, hogy negyed óráig tuti a köztudatban legyek azért írom ám tele az oldalt :D

Nekem most itt vannak a szüleim. Sokat segítenek. Aki olvassa a naplóm, az tudja miket megcsinálnak nekem/helyettem. Áldom érte őket!

Tegnap este leltároztuk a boltból visszajött árut, ott is kitettek magukért!

Mi a párommal és anyósommal egy telken élünk. Össze van építve a két ház, van átjáró is. Anyósommal nagyon jól megvagyunk. Erős egyéniség, én is, de szeretem őt és ő is engem :D

Anyukámék elég sokat jönnek hozzánk, és anyóssal is jól kijönnek. Ez nekem nagyon sokat jelent.

Miután családi vállalkozásban dolgozunk ezért míg én kórházban leszek, addig anyukámék lesznek itt Artúrral, majd ha hazajöttem akkor is maradnak segíteni.

Anyós tuti főzni fog, mert ő amolyan tyúkanyó típus és azt hiszi nélküle éhen halnánk :D De csak tegye, jól főz!

Anyukám Artúrozik, apukám meg imád vasalni, meg mindig segít mindenben... Szóval nekem is szerencsém lesz a kórház után. Remélem ezt a jó dolgot nem töri meg semmi :D

12114. Sulawesy (válaszként erre: 12109. - PöttömPanna)
2011. aug. 15. 14:58

Sok sikert az NST-hez, majd jelezz, hogy ma is tumultus volt???

Nekem két időpontom is van előre, hogy biztos legyen a tuti, de ha megint sok embert hívnak be akkor megint sokat kell várni :( :S

IKEA: Nekem is mennem kell(ene) még a héten. A gyerek ágy alá kellene tároló doboz, a sok sok sok plüsnek, meg játéknak!

12113. Sulawesy
2011. aug. 15. 14:56
Jah Sildu: Mi nem is lakunk messze egymástól, ezt ma reggel vettem észre!!! Ha egyszerre indulna be a dolog útközben fel is tudunk venni :D :D :D :D 51-en találkozhatunk :D
12112. Sulawesy (válaszként erre: 12110. - PöttömPanna)
2011. aug. 15. 14:54
Nálunk is most mozgás stop van, illetve minimalizálta a mozgását. Bánom is meg nem is. Mert ha mozdul az bizony már tud nagyon fájdalmas lenni!!!
12111. Sulawesy
2011. aug. 15. 14:53

Nos hát ismét itt!!

Apukám 2 órán keresztül vasalt!!! közben én megcsináltam a kiságyat, felhúztam a lepedőt, tettem a feje alá egy kis nedvesség felfogót, mert ha büfis lesz, mint Artúr volt akkor jobb ha nem ázik szana meg széjjel a kókusz matrac :D

Az összes ruháját elpakoltam, pár hónappal előrébb is vasaltunk :D

Összekészítettem mibe hozzuk haza, van benne vékonyabb és vastagabb ruha is, ki tudja milyen idő lesz.

Szárad a hordozó és a babakocsi belső, azokat estére fel is húzhatom, ja és ami kiment a fejemből a pólya. Bár Artúrnál sem használtuk, de azért előkészítem. Most megy a mosásban.

Egy helyre pakoltam ami nekem kell, majd a kórházban, meg a szülőszobára, majd be kell csomagolni.

Ezalatt anyukám és Artúr aludt anyukámék szobájában :D Majd teszek fel képet, mert aranyosak voltak :D

Madártej: Anyósom két három naponta csinált nekem, jó a te miatt is, no meg amikor már untam a vizet inni literszám no akkor a madártej, maga a megváltás. Volt, hogy napi 8-9 liter folyadékot ittam. Már rosszul voltam mindentől ami folyékony :D

A pelenkatortát magatoknak készítitek?? Vagy ajándékban???? Lehet volt róla szó, átolvastam a hozzászólásokat, de nem találtam erre választ.

Dokinak mi a pénzt a kórházban adtuk oda, bejött érte. Nem csináltunk nagy cécót belőle, tudtuk, hogy fizetni kell, ő tudta, hogy fizetünk, hát megtörtént :D A párom intézte.

Biztos akartam még írni valamit, de most adtam olvasnivalót :D Majd gondolkodom mit hagytam ki :D

2011. aug. 15. 14:51
ja, és ma nagyon keveset mocorogtunk :( Jó, is, hogy megyünk UH-ra, legalább megnézhetem, hogy minden rendben van e.
2011. aug. 15. 14:50

Csajok, én indulok dokihoz UH-ra, és ha sikerül, akkor Nst-re is, mert arra persze elfelejtettem bejelentkezni a hétre :( Remélem van szabad időpont.

Előtte még beszaladok az IKEA-ba venni tároló dobozt a konyhaszekrénybe, és polcot nézni a kiságy fölé.

Puszi, majd jövök, és beszámolok a dokiról.

12108. Vianett
2011. aug. 15. 14:45
Úgylátom front van a gyerekeim megkergültek, ez elég ritka....
12107. tinell (válaszként erre: 12102. - Vianett)
2011. aug. 15. 14:22
Na akkor úgy fogunk időzíteni! Köszi! :)
12106. sildu (válaszként erre: 12105. - Szedrecske)
2011. aug. 15. 14:15
Ebben nem tudok segíteni,mert nekem minden okés ez ügyben,sőőőőőőt a vas nekem még jobban be is inditotta!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook