2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Ez aranyos! :) Nem akar kiköltözni! :)))
Pöttöm lehet azért is szült ilyen gyorsan, mert állandóan sürgött-forgott, tett-vett! :)
Napra pontosan egyeznek a következő dátumok:
- fogantatás napja alapján számolt időpont
- első uh. biometriai adatai alapján számolt időpont
- utolsó uh. biometriai adatai alapján számolt időpont
Minden stimmel! És én is 1000%-ig biztos vagyok a kiírt dátumban.
Lehet buta a kérdés, de elfolyhat úgy a magzatvíz, hogy bent van még a nyákdugó?
Basszus, én a helyedben már felöltözve ülnék minden nap a bejárati ajtó előtt. Ilyenkor a Péterfyben már az EDÁ-t is bekötnék, mondván annyira közeli a kitolás. És fokozottabban ellenőriznek ilyenkor?
Húú, köszi, akkor estére beszedek még egy 5-öst!
Mindenképpen meg akart vizsgálni a doki, de arra se ő sem én nem számított, hogy abszolút zárt vagyok a 40. héten!
Na meg igen, szabira megy és jó lenne addig megszülni, én sem szeretnék másnál, csak nála!
De ez a kézzel rásegítés nagyon durva! Bár szólt, hogy fájni fog és finoman is csinálta, de akkor is!
vettem ám a levegőket! :)
Biztosan jó időre vagy kiírva?
Azt, hogy mikor indítják egyénileg döntik el, ill. a kórházaktól függ. Van ahol már a 40. hét zután, van ahol a 41-et is megvárják.
És nyugi, a stressztől minden előkészület leállhat. simán lehet, hogy holnap megszülsz, Pöttöm is 7-kor még csülköt tálalt, 9-kor meg már elfolyt a vize :) Nekem meg már lassan 2 hete 2 ujjnyira nyitva van, és esze ágában sincs szedni a holmijait és kiköltözni :)
Sziasztok!
Holnapra vagyok kiírva, de még mindig egyben vagyok, amitől teljesen magam alá kerültem.
3 napja vannak haskeményedéseim, amit a CTG is kimutatott, de egyébként semmi. Hasam sem szállt le még, nyákdugóm is megvan. Görcsöt abszolút nem tapasztaltam. Méhszájam annyira zárt, hogy még a magzatvizsgálatot sem fogják tudni elvégezni holnap. Elképzelhető, hogy hetekig nem lesz még semmi? Vagy beindulhat még? Fogalmam sincs, hogy mit cseszhettem el ennyire, hogy nálam nem akar beindulni.
Lányok... nem tudjátok, hogy mikor indítanak szülést? Mennyit kell még várnom? Nagyon aggódom a komplikációk miatt is és azért is, hogy a baba meghalhat.
Ma beszéltem a szülésznőmmel, aki a homeósbogyókat ajánlotta, és a 40. héttől a 3×5 golyót kell a nyelv alá tenni (ott a legjobb a felszavódása).
A CH 15 és CH 30 potencia felcserélhető, bár a 30 erősebb.
Szerintem neked is nyugodtan mehet a 3×5.
Remélem használ :)
Te kérted a kézzel rásegítést, vagy a doki akarta, mert elmegy szabira?
Az sirály, egy kicsit elkéstem, vele, de hátha használ így is! :)
Köszönöm!
Nézelődtem, de a c15-ből nem írják konkrétan mennyi kell! Na mindegy, most elszopogattam 5 bogyócskát!
Bár lehet nem kell sokáig, egyre jobban érzem ezt a mensiszerű hasfájást, meg hogy szétesik a csípőm annyira laza vagyok! :)
Úgy látom mindenki vándorolt a pasik kedvéért! :)
Asszem kezdem érezni a derékfájást! Huhh!
Most hozott após caulophyllum c15-t, szerintetek ebből mennyi bogyesz kell egy nap? Méhszáj tágító, én gondoltam veszek be 5 bogyócskát!
Húú bakker holnap lesz a lagzi?? Én elkalandoztam, mert egy héttel odébb tettem!!! Remélem, hogy szépséges szemöldököt csinálnak neked (bár bevallom bátor dolog tőled pont ilyenkor új kozmetikust kipróbálni)
Az UH- után meg jelezz vmit!!
na csajok, megyek, csináltatok magamnak szemöldököt, mert az én világos bőrömhöz elfelejtettek adni gyárilag rendes szép szemöldököt, és olyan szőke lett a nyáron, mintha direkt szőkíttetném :) most ez lutri, mert nagyon kritikus pontom, pont avilágos bőröm meg a szőkés hajam miatt, és most olyanhoz megyek, ahol még nem voltam...szorítsatok, h ne fesse nagyon sötétre, mert akkor kénytelen leszek levakarni a saját és a kozmetikus arcát is :)) hihi. holnap elvileg esküvő, meg azért a szülés előtt mindenképpen meg akarom csináltatni, h a kislányom szépen lásson először :)
aztán fél4 uhu. kíváncsi vagyok, h a kisasszony most hogy gondolja a fekvést :)) remélem, h a buksija közelít a nunimhoz :))) bocsi :)
szuperszép délutánt mindenkinek!
Jajj én is én is!!! Én Kapuváron születtem, Fertőszentmiklóson laktunk kicsit, aztán apkám katona mivoltából elkerültünk Tapolcára, aztán én Budán (heheh nem pasten :D ) éltem 8 évet, majd megismerkedtem a mátrában a jelenlegi párommal aki miatt feladtam mindent és leköltöztem Ráckevére :D
Na akkor most már ezt is elmondtam! :D
Ez jó! :) Akkor én is fokozom! szegedi voltam, de angliában voltam,a mikor megismertem a férjem, aki közben dvár mellett lakott! :)))))))))))))
Akkor te is sok helyen megfordulsz! :)
Szerintem a nevetés csak is jót tehet, még akár be is indíthatja a szülést! :))))
Kérlek én szegedi voltam, aztán férjhez mentem és D.vár mellé költöztem a férjemhez. :)
Kaposvár tényleg nincs messze! :) Bár én Pécsre járok sokat, de Kaposvárt is nagyon szeretem!
de izgi!!! :)
tinell, te dombóvári vagy? de sokat jártam oda! kaposvár nincs messze :)