2011. szeptemberi babavárók!! (beszélgetés)
Gratulálok!
Sok boldogságot és jó egészséget kívánok! Sok tejcsit!
Szia!
Ezek meleg kiütések. Szerintem, ha kened olajjal és naponta párszor kitörlöd, akkor elmúlik.
Nekünk is gyűrődik a nyak, de még nem jött ki rajta semmi.
Maresz gratulálok!! sok boldogságot!!
én meg már majd megőrülök, mondjuk nekem a császár miatt semmi nem fáj már, úgy összebújnék apával, de még másfél hét. számolom vissza a napokat!!!!
Nálunk is megy az "udvarlás" ezerrel, de én annyira nem kívánok most semmi összebújásos dolgot, pedig mindennel próbálkozik, és látom, hogy duzzog, amikor visszautasítom. Vagy legalábbis nem esik neki jól. Miért nem lehet megérteni, hogy még ott vannak a varratok, ami sokszor még eléggé érzékeny is. Nem szeretném, ha baj lenne. De egyébként se kívánok most semmi entyem-pentyemet. Ez normális?
Már néha az az érzésem, hogy nem is fogom. :(
Sziasztok!
Megszületett Dávid 2011.09.24-én 00:50perckor.3220g és 51 cm lett.Tegnap jöttünk haza a kórházból.
És még neked is be van keményedve?
Egy öltésem szakadt ki, nem tudni miért. Én a belsőkről még nem tudok, lehet nekem is megvannak még.
én már örülök,hogy összebújhatunk!
bocs a kisbetűért de zoé a kezemben van
most próbál elaludni,védőnő még sehol
hú hát nekem a szex eszembe sem jut most.... nagyon fáj a puncim, a csont, meg az egész kívül-belül :(
nagyon haragszom magamra, hogy nem erőltettem és nem harcoltam ki a császárt... leginkább a popóm miatt ugye, mert bejött amitől féltem... ja, meg a többi nyűgöm sem lenne...
jaj apa nekem is udvarol bakker :) fura ízlése van na.. :))
hát háj az van nekem is... nem baj.
a felezőm nekem is megvan, sőt, a szülés után lett csak meg igazán :) én szeretem :) de az előzőből tapasztalva, elmúlik ... én sajnáltam :) a köldököm is sötétebb, de ez is elmúlik. ja, az h most a bőröm fura állagú, engem sem érdekel. maj didővel visszaváltozik.
én szeretem a szülés utáni testemet amúgy! tudom, h perverz, de akkor is :) semmi nem olyan, mint amilyennek álmodja az ember, de mivel tudom, h mit tett meg a testem az elmúlt két évben... hát szeretem. és majd úgyis visszaváltozik. már amennyire.
lolka, köszi a puszit! :) mihelyt felébred, át is adom :)
Nekem is megvan a sötét csík,nekem a dokim azt mondta kb.1 év mire eltűnik!
Köldökömmel nincs semmi,az legalább gyönyörű!
Szerintemm igen:)))))
Én pont tegnap nézegettem magam meztelenül a tükörben(már bocsánat)hát azért nem voltam elájulva,van hájam rendesen,és ami hasam van az is az!:(
Na nem baj Apa már igy is ki van rám éhezve,és én is!:)))))))
Sziasztok!
Bibikének nagy puszi :)
Nekem egész jól lement a hasam, csak a bőr nyúlt meg, de pont nem érdekel... viszont a felező csíkom megvan :) és a köldököm iszonyú sötét lett! Nektek is?