2011 Októberi babák (beszélgetés)
Én az első tesztet a nem várt előtt csináltam 2 nappal, halvány pozitív volt. /Nem teljesen biztos, mert peteérés nem félidőben volt, ez az általam beazonosított időpont. Hőmérő és petefészek szurkálás alapján./
Hello mindenkinek!
Már csak 1 nap és kiderül, hogy lakik - e valaki bennem:) Annyira szeretnék belekerülni a táblázatotokba!! Csajok, ki mikor tesztelt????
Gratulálok az új kismamiknak!!
Téged is beírtalak, és gratulálok!
Szia! Beírtalak a táblázatba, és gratulálok!
Bassssssszus... Csak a 2. baba... 21?????? még az kellene nekem :DDDDDDDDDDDDDDDD
Szia Virág! :) Nekem is a 21. baba, tegnap teszteltem pozit, és kb én is ekkorra várom a kalkulátor szerint, de tuti hamarabb fognak császározni... :)
Ja, a lányom 13 hónapos, és én is sokat e,elgetem, bár nemrég indult el, és inkább most ezt gyakorolja... :D
Csupa-csupa jó hír mára. Gratula az újaknak!:)
Megkérdeztem, hogy az első Uh-ra bejöhet-e a férjem, azt mondták IGEN! Hurrá! Már alig várom, de mág 8 nap.
Szia! Légy üdvözölve közöttünk! Vigyázz magadra, próbálj keveset emelgetni, persze ez elég nehéz egy kisbaba mellett.
Értem :).
A gyerekneveléstől ne félj, mert mindig a helyzet hozza a megoldást, és rákészülni nem nagyon lehet.
A szülés, pedig szintén hasonló...attól függ milyen, hogy mit dob az élet :). Persze segíteni lehet a sorsnak ezzel azzal, de ez még odébb van...
Telefonáltam, úgy tűnik, egyenlőre minden Ok. Persze, az Uh-ot azért nagyon várom! :)
Köszönöm lányok, nagyon aranyosak vagytok. Már hetek óta olvasgatlak titeket, csak megakartam várni az első vizsgálat eredményét. Hát nagyon megható volt látni és a legjobb, hogy a párom is ott lehetett végig mellettem. Nagyon szép Valentin-napunk lett!:) ezt soha nem fogjuk elfelejteni.
Sziasztok! Én is csatlakoznék a táborhoz, tegnap, Valentin napon lett két szép pozitív tesztem. :) A kalkulátor alapján október 22-re várjuk a babát. A második lesz, és nagyon izgulok, mert az első is még csak 8 hónapos, és sokat kell emelgetni. Ma reggel volt is egy kis barnázás. Nem tudom ez mit jelent.
Nyugi, nem lesz semmi baj! És nyugodtan parázz "hangosan":) Egyszerűen csak lefoglaltak a későbbi dolgoktól való félelmeim, és most rájöttem, hogy most is van min aggódni:) Nem csak a gyereknevelésen, vagy a szülésen :)
ilyenkor egy dolog sgít a csend,nyugalom és a fekvés, meg lehet egy ici-pici kóla
Gyenge fejfájás nálam is van, persze lehet az időtől, nem tudom.
Már múlt héten is vagy 2x éreztem, hogy kezdene fájni, lefeküdtem picit és elmúlt. Meg rájöttem, hogy az esti ágyban olvasás is ludas volt egyszer. Azt olvastam, hogy ez is egyfajta tünet, nem kell megijedni.
Sziasztok lányok! Szeretnék én is csatlakozni. Tegnap voltunk dokinál és 6 hét 6 naposak vagyunk :), szívműködés látható volt. Gyerkőcünk érkezésének várható időpontja: 2011.10.05.
Első baba és Kecskeméten fogok szülni.
Szegény! Pedig állítólag terhesen a migréneseknek enyhülnek a tünetei. Szerencsére nekem még nem fájt semmim, mióta babát várok, de nem tudom, mit fogok csinálni fájdalomcsillapító nélkül, ha elkap a fej vagy a fogfájás.
Ugyanez, mi is félünk, úgyhogy semmi. Egyébként én sem kívánom egyáltalán. Na, megyek telefonálni. Szorítsatok!
Muslinca, természetes, hogy félsz, nem paráztatsz, szerintem elég sokunkban vannak kérdőjelek, félszek stb. Főleg, amíg a doki meg nem erősíti, hogy igen ott van és minden oké vele!
Szóval nyugi, neked már csak délutánig kell kibírnod :)
nekem ma elkezdett fájni a fejem, mondjuk elötte is migrénes voltam, ugyhogy ez most dupla jó:-))
Már 3 appal ezelött is elkezdett fájni délután, aztán korán ágyba is mentem, reggelre elmúlt.
Ma meg dolgoznom kell majd estefelé...
A különböző terhességi tesztek arra valók, hogy megállapítsuk, hogy terhesek vagyunk-e. Le van írva, hogy akármilyen halvány a csík, akkor is csík. És ami a legfontosabb: ezek a tesztek, csak arra alkalmasak, hogy a terhesség tényét megállapítsák, arra nem, hogy a hcg emelkedését kövessük vele! Lehet, hogy kicsit zavaros voltam...
derékfájás nálam is van, persze nem egész nap, hanem h atöbbet mozgok, hajolgatok,akkor elöjön..
fejfájás valakinél??
További ajánlott fórumok: