2011 Októberi babák (beszélgetés)
Nem várt előtt 2 nappal????? Tyűűűűűha azta mindenit! Na nekem ekkora szerencsém tuti nem lenne! Holnap tuti nem tesztelek, főként azért sem mert dolgozom, és a párommal együtt szeretném reggel, bár mondjuk neki ma azt kamuztam, hogy megjött:)))) Milyen kis undok vagyok, mi??
Annyi embernek menszi után sem mutatja ki rögtön, félek, hogy nekem sem ha baba van!!!
Igen, azt mondta a doki, hogy most már muszáj szedni, de az a baj, hogy az előző észlény hüvelykapszulát írt fel, a mostani doki meg tablettát. Szerinted nem gond ez? Nem erősebb a tabletta? A kapszulából 2*1-et írtak fel este, tablettából is 2*1-et, de azért, mert megkérdezte tőlem, h az előző doki mennyit írt fel. Nem lesz az túl sok?
Egyébként szerencsére se vetélésem nem volt soha, 26 éves vagyok, nem volt se görcs, se vérzés, semmi, ami indokolná, a ciklusaim szabályosak. Szóval passz..
ne legyetek ennyire kíváncsiak!
én a holnap reggelre szavazok, a reggeli pisiben a legmagasabb a hcg, felgyűlik az éjjel :)
Online szavazást indítok!
:)))))
Tegnapra nem vártam, mikor teszteljek??
Jaj már mekkora, a maga kis 7,9 mm-etével:) Olyan jó hallani, hogy minden rendben!!!
Viszont felháborítónak találom, hogy kell egy olyan valamit szedned, amit elvileg nem is kéne, jaj az ember tényleg ne kerüljön rossz doktorhoz, aki ilyet csinál..mennyire nehéz megtalálni a legjobbat!
Sziasztok!
Most voltam orvosnál és minden ok:) Már van szívhangja is a kis drágámnak:) 7,9 mm:) Viszont most másik doki volt, és nem értette, h mi a csudának nekem utrogestan. Viszont ha már elkezdtem, muszáj szedni a 12. hétig.. Marhajó. Ez a doki sokkal szimpibb volt, de 2,5 órát vártam! Jól meg kell szenvedni ezért az ingyen ellátásért..
Megértelek, én pontosan ez miatt nem tesztelek, és holnap sem fogok, mert nyomba döntene egy csík, akkor inkább jöjjön meg!!
Drukkolok holnap, első dolgod legyen, hogy írsz!!!
Ha ma már nem lennék (tanulóest lesz és megyek vacsizni, osztályfőnöki kötelességem :D ), akkor a holnap tesztelőknek most írom, hogy megy a drukk, és remélem mindenkinek 2 csíkos lesz a tesztecskéje.
Én holnap 10re megyek uh-ra, majd utána írok, hogy duplázunk-e :D