2011 Októberi babák (beszélgetés)
raktam fel pár képet a kedvenceim közül,nem bírok velük betelni:)
akinek van kedve nézze meg!köszi:)
Köszi Lányok kedvesek vagyok!
Angliában vagyunk West Yorkshire. 2 éve költöztünk ki. Kicsit félek az itteni terhesgondozástól, szüléstől... de nekem otthonról sincs nagyon jó véleményem, úgyhogy majd meglátjuk.
Sziasztok?
Ceroximot szedett valaki terhesen?????????
Szia!
Nagyon aranyos a kislányod:)
Nekem a kalkulátor október 30-ra írja:D :D nem sok különbség:D
Merre laktok? Mi Írországban...
Gratula!
Szia!!
Gratulálok!!
Gyönyörű kislányod van...nagyon csini a sulis cuccban!!:))
Igen az első csomagban van amit a védőnő ad...
A kiskönyvben lesz benne(Várandós Mamák)az utolsó oldalon...meg közbe is van egy-egy kupon amit kitudsz tölteni és beváltod...:)
Sztem jók ezek...megkell ragadni ami ingyen jár a babának:)
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni hozzátok ha nem gond :)
1 hete tudtam meg hogy összejött a mi második drágaságunk! A kalkulátor szerint október 28-ra vagyok kiírva. Már van egy 5 éves kislányom.
Ez a kupon miben van, mert én még nem találkoztam vele?
Első csomagban van, amit a védőnő ad?
a felicitas csomagból a cumi édes,a krémminta pedig nagyon jó,majd meglátjátok:)
én ezt a krémet mindig németből hozatom,mert itt elég drága,és eddig nem találtam itthon 250 grammmosat.EGYETLEN EGYSZER SEM VOLT A FIAMNAK A POPSIÁVAL PROBLÉMA!!!!!!!fantastic
csak itt a 60 grammos egy ezredes,és németbe 250 gramm kb átszámítva kettő ezer ötszáz.nem mindegy
még mai napig használom,és jó égésre,meg sérülésre,napégésre meg mindenre.nevét nem írom,majd meglátjátok:)remélem bejön nektek is:)
én az ele..itet szedtem az elsővel is,és most is,és meg vagyok vele elégedve.tényleg kinek ez a jó,kinek az!nekem a vérszaporítóval volt bajom,mindig vérzett tőle az orrom.alvás törölve volt,és minden reggel csurom vér volt a párnám.....(BOCSIKA,hogy így bele mentem...)
más a szervezetünk!pedig sokmindenki erre esküdött,hogy milyen jó!!!!!!!!!!!!
Katka: hatalmas gratuláció! Na látod, stramm kisbabád van neked.:)
Színescsillag: nagyon édes a kis pöttyöd.:)) Mikor mész legközelebb uh-ra? És most hány hetes vagy?
Én ma beléptem a hányósok táborába. Korán reggel már a kagylót támasztottam.:S Barnázás még nem múlt el, úgyhogy ezentúl hüvelybe helyezem az utrot és nem szájon át fogom bevenni. Nevek már nekünk is megvoltak a baba előtt. Férjem ragaszkodik az ő régi nevéhez (11 évesen nevet változtatott), így ha kisfiú lesz, akkor Gylan (ejtsd Gilen-afrikai név)lesz a neve, ha kislány, akkor pedig az én kedvenc nevemet fogja kapni, ami pedig Zora.
igen....
nem tudom, hogy mi az igazság.... :-(
igen, azt írja, hogy természetes formában is tartalmazza a folsavat és hogy az könnyebben felszívódik, de ezt én pont nem így olvastam... :-o
több helyen is úgy írják a neten, hogy éppen a folsav az, ami a mesterségesen előállított folsav sokkal jobban hasznosul az emberi szervezetben, mint a természetes.
:-o
Sziasztok!
Én elevitet szedek a Gravidától én rosszul voltam...
kismamája válogatja:D
A védőnőtől kapsz majd ilyen kismama csomagot...és abba van ilyen felicitas kupon amit ha kitöltesz és beváltod kapsz csomagot...majd nézd meg!!:))
Sztem nyugodtan maradhatsz a femibionnál...és sem elevitet szedek...és attól tök rosszul voltam...én a ladeevitet szedem nekem ez vált be...
Jajj drága túl vagy rajta!!!
Erre a napra vártál!!!
Látod látod minden rendben van!!!
Most pedig élvezd tovább a pocakosságot!!
Jó egészséget nektek!!!:)))
szia!
mi az a felicitas csomag?
milyen magzatvédő vitamint szedsz? (és mások? :-))
én vettem most femibiont, mert azt mondják, hogy az a legjobb, de összehasonlítva az elevit összetételével, egyáltalán nem tudom, hogy miért lenne ez jobb az elevitnél..... :-o
szóval bizonytalan vagyok kicsit....
ki mit gondol erről?
Sziasztok!!
Na itt vagyok újra....gratulálok mindenkinek aki tesztelt!!
Jóó sokan vagyunk már!!!!:))jajj de jó!!
lÁttam hogy írtátok a neveket...hát nekünk lánynév közül a Zsófi és a Dóri van tallomba...fiúnévről lövésünk nincs még mostsem...nem tetszenek az extrém nevek..valami kis egyszerű nevet akarunk...már böngésztem énis de nem sok jön be...
Úgy örülök neki hogy mindenki jól van....a kisebb nagyobb rosszulléteket leszámítva...
Lányok hétvégén megyünk anyósékhoz, most ott ünnepeljük meg a kicsi szülinapját és jelentjük be a kis pötty érkezését!!Előző hétvégén anyuéknál voltunk pesten!Megpróbálok majd jönni. . .
Amugy velünk minden oké. . . a kicsit majd vinnem kell oltásra(1éves)Rékának pedig lassan kezdődik az ovi. . . kész felfordulás most az életünk:))De így a jóó:)))
Pénteken leszek 7 hetes. . . tünetem még most sincs. . . szedem a terhesvitamint meg a magnét. . . meg eszek gyümit. . . voltam tegnap védőnőnél is. . . jóó volt. . .
mondja hogy csecsemőgondozás csütörtökön van. . . nem jókor jöttem mert szerda van. . . az terhestanácsadás. . . mondom na akkor pont azért jöttem én jókor:)))
Hát dobott egy hátast. . . :))
Adott beutalót laborba. . . uh-ra meg majd csak a 12. hetesre megyek. . .
Megkaptam a felicitas csomagot hát mint mindig nemsok minden volt benne. . millió újság meg cumi. . meg valami kenőcsminta. . . majd még vannak ilyen kuponok azt is beváltom. .
Jólvan lányok megyek, majd ma még jövök úgyis. . mindenkinek szép napot kívánok!!