Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 Októberi babák fórum

2011 Októberi babák (beszélgetés)

3413. szuszuek
2011. márc. 8. 21:52

más:

nekem hányingeres,émelygéses tüneteim nincsenek,viszont sokszor görcsölget a pocakom!

van ilyen valakinek?

3412. muslinca1 (válaszként erre: 3409. - Andika'77)
2011. márc. 8. 21:51
Köszike, de még kérlek ne gratulálj, mert nem volt még baba, csak üres zsák...
3411. muslinca1 (válaszként erre: 3408. - Ungnoemi)
2011. márc. 8. 21:50

Ne kérj elnézést, hiszen csak elmondod mi van veled. Ezért van a fórum.

De ettől még akinek egészséges a babája, az ott fog kapaszkodni és nőni a pocakban. Nem hinném hogy bármi befolyásolhatja.

Én sem gondoltam, hogy ennyire veszélyes az első 12 hét. Pedig van már egy kislányom.

Persze biztos nem jó idegeskedni, de azért ennyire nem szabad hinni ezekben a dolgokban.

Gondoljatok csak bele, hogy aki nem akar babát, de becsúszik, akkor milyen ideges lehet, és mennyire nem akarja, mégsem megy el magától!!!

Fel a fejjel lányok! Aki babás azért mert ott van és ha ezen a világon van a helye, ott is marad!

Akinek meg távozott a babája kitartást, hogy mielőbb jöhessen egy kis egészséges pocaklakó!

Puszi Nektek!

A holnapi UH-soknak pedig egy határral kívánok!!!

3410. szuszuek
2011. márc. 8. 21:50

jajj,csajok!

most olvastam vissza titeket,tegnap óta nem voltam itt!

hát nagyon sajnálom,hogy így történt,egyre jobban fogyunk!

de kitartás csajok,másképp nem megy,és sok erőt kívánok,az átvészeléshez és az újrakezdéshez.

3409. Andika'77
2011. márc. 8. 21:38

Sziasztok!

Bocsi,hogy így bepofátlankodok,beleolvastam a fórumba...

Van,aki ismerős(Epres:-)))fel a fejjel!!!!!!

Muslinca,Színescsillag gratulálok!!!!

Sajnálok mindenkit,aki elvesztette a babát,sajnos én is így jártam január végén a 9.héten spontán vetélés volt:-(((.

30napra rá megjött,épp most múlt el.Nehéz volt elfogadni,de azt hiszem az idő segít és a remény,hogy a következő sikerülni fog!!!

Akinek ott a baba a pociban,annak üzenem,hogy vigyázzatok magatokra nagyon és tegyetek úgy,ahogy jólesik,a legfontosabb,hogy a pocaklakótok Veletek maradjon!!!!:-))

Akiknek nem sikerült,azoknak gyógyulást,kitartást és mihamarabbi babásodást kívánok!!!!!

Nekem még 2 mensit kell várnom és újra próbálkozhatunk,nem volt műtét.

Mindenkinek Boldog Nőnapot kívánok!!!

[link]

3408. ungnoemi
2011. márc. 8. 21:33
Sziasztok ne haragudjatok hogy elvettem sokak kedvét:( nem volt szándékomban...
3407. epresfank76 (válaszként erre: 3406. - Szinescsillag)
2011. márc. 8. 21:09
Szia Drága:))Nekem meg 6+2 szikhólyag nincs,csak gyönyörű kerek 13 mm petezsák,megint jövő hét kontroll.Nem is jövök,mert kivagyok mint a bili.Kitartás!!!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 8. 21:01
Sziasztok! Annyira ki vagyok! Nagyon le törtek ezek a hírek, főleg úgy hogy 7 hetesen nálam még nem volt baba se szívhang csak petezsák és szikhólyag nem tudom a holnapi 9 hetes uh-tól mire számíthatok de ahogy itt olvasgatok nem sok jóra! :( Én nem hiszem hogy lesz erőm újra kezdeni ha ő nem szeretne maradni! :( De meg fogadtam ha holnap minden rendben lesz akkor is el fogok köszönni tőletek ideglenesen (legalább a 12. hétig) mert nagyban befolyásolja a hangulatomat az itt történtek és olvasottak!
3405. katoosh
2011. márc. 8. 20:26
Jahjj nagyon sok a szomorú hír :( Kitartás csajok!!!
3404. Liimo (válaszként erre: 3403. - Liimo)
2011. márc. 8. 19:50
pontosabban NE porszívózzon
3403. Liimo
2011. márc. 8. 19:49

Kkem: sajnálom, hogy a te babád is az angyalkák közé költözött.:(

Mamuszli: úgy néz ki ez egy ilyen nap. Én is házisárkány voltam. Nem volt net reggeltől, úgyhogy kénytelen voltam takarítani. De én úgy csapkodtam, férjemre is ráordítottam, hogy porszívózzon a nappaliban, mert még csak a konyhát takarítom. Csapkodtam a lábasokat, húsvágó deszkát. Hihetetlen milyen hárpia voltam ma.:O

3402. Mamuszli (válaszként erre: 3379. - Aszija)
2011. márc. 8. 19:33
belőlem is előtört extra erővel a házisárkány, el is bőgtem magam! már reggel elkezdődött: eddig minden évben már reggl megköszöntött a párom tulipánnal, de most nem volt semmi, ez már megalapozta a mai kedvem. aztán leordítottam szegényke fejét h miért nem céklát csomagolt a fasírt mellé, miért ubit (tegnap mondtam neki h céklát szeretnék). Hazafelé megkérdezte, hogy túléltem e az uborkát :) aztán itthon délután pihizünk, elkezdtem tervezni a hétvégi nagy takarítást, minden csetresz, izé elkezdett új bosszantani, ránéztem a falra, mindenhol a jövendőbeli riasztó drótjai lógnak (nemrég építkeztünk), ezen is totál kiakadtam, meg a kerten is, a zuram meg csak hümmögöt meg jólvanozott. erre én sírva kirohantam a konyhába csapkodni, meg főzni. aztán annak tervezgetése közben h mit is csapjak földhöz aminek nagy zaja van de mégse törik össze, egész lenyugodtam... aztán kicsit később jött a zuram, és bocsánatot kértem a hormonjaim miatt :) de azért igen hamar tüzet okádok, nőnek a sárkánypikkelyeim:)
3401. 939ac671ac (válaszként erre: 3390. - Aszija)
2011. márc. 8. 17:55

Sajnálom lányok... remélem mihamarabb azt hallom, hogy ismét kopogtat a a gólya... :(

Én csak azt tudom, hogy Grétánál nem voltam ilyen szarul, mint most... De nem hiszem, hogy ez azt jelenti, hogy kisfiú lesz a második babám, bár reménykedek. De én egy kislánynak legalább annyira örülök. :) szerintem a tünetek nem nemenként, hanem babánként változnak... de ez csak az én véleményem...

2011. márc. 8. 16:26
nagyon sajnálom kkem és ungnoemi, remélem minél hamarabb újra babásak lesztek és ezúttal minden a legnagyobb rendben lesz!!!!
3399. Mamuszli (válaszként erre: 3395. - Kkem)
2011. márc. 8. 16:24
nagyon sajnálom :(((
3398. ungnoemi (válaszként erre: 3397. - Kkem)
2011. márc. 8. 15:32

Szió!

Nekem nem kell valószínűleg befeküdni..ha minden igaz spontán le tud zajlani a dolog...:(

Én a kislányommal nem vártunk az első spontán vetélésem után...rá két héttel később már megfogant a lányom...

3397. kkem (válaszként erre: 3396. - Ungnoemi)
2011. márc. 8. 15:24

Köszönöm!

Nagyon sajnálom, ami Veled történt! (Ne haragudj, de csak most olvastam!)

Be kell feküdnöd a kórházba?

Elvileg csak 1 hónapot kell várni és újra lehet reménykedni!

Akkor egy következő topikban ...

Addig is fel a fejjel!!!

3396. ungnoemi (válaszként erre: 3395. - Kkem)
2011. márc. 8. 15:13

Szia!

nagyon nagyon sajnálom...ne aggódj majd a következő baba rendben lesz és majd egy topikban fórumozunk...

amúgy nekem még mindig nagyok a cicik és érzékenyek és persze mondanom sem kell az émelygés meg van...de az csak azért van, mert a hormon még nem ürült ki a szervezetből...tegnap előtt még két csíkos volt a tesztem, és nem halvány...de a vérvételen mondták, hogy már csak a harmada a HCG mennyiség a szervezteben, mint amennyinek kell hogy legyen...

3395. kkem
2011. márc. 8. 15:04

Sziasztok!

Búcsúzom!

Sajnos már nincs baba. Ezért nem látták már a 7. héten, csupán a petezsákot. Valamiért elment ...

Csak az volt a fura, hogy nem véreztem és úgyanúgy hányingerem volt és mellfeszülés és pozitív teszt. De a kórházi ultrahangon már jól látszott, hogy nincs.

Csak sajnos be kellett feküdni egy napra a kórházba, ahol egy altatásos műtét során eltávolították, ami maradt.

Búcsúzom :(

Nagyon-nagyon-nagyon boldog babaváró perceket, órákat, napokat, hónapokat kívánok Nektek és sok-sok-sok boldogságot a babához!

Sziasztok!

3394. ungnoemi (válaszként erre: 3393. - Muslinca1)
2011. márc. 8. 14:39
bízom benne, hogy hamar összejön a babóka
3393. muslinca1 (válaszként erre: 3392. - Ungnoemi)
2011. márc. 8. 12:55

Köszönöm!

Gondolok rád, hogy mielőbb újabb baba lehessen a pociba.

3392. ungnoemi (válaszként erre: 3389. - Muslinca1)
2011. márc. 8. 12:22
Nagyon szorítok neked...
3391. ungnoemi (válaszként erre: 3375. - Liimo)
2011. márc. 8. 12:21
Szió...nem én nem szedtem utrot...csak magzatvédőt meg folsavat...amúgy én vagyok aki mindig azon sopánkodott, hogy vmi nincs rendben, mert nem olyan erős a teszt csík, mint amilyennek szerintem kellett volna lenni...hááát ezért volt...
3390. aszija
2011. márc. 8. 11:48
Ti mennyire tartjátok azt érvényesnek, ill mik a tapasztalatok a többgyermekes anyukáknál, hogy: aki édeset eszik, ill kíván annak valószínűleg lánya lesz, vagy aki savanyút,sósat annak fia? mondanak ezt-azt van aki azt mondja igaz, van aki azt, hogy nem adjak erre.amúgy én egész nap édességet ennék minden mennyiségben.
3389. muslinca1 (válaszként erre: 3362. - Ungnoemi)
2011. márc. 8. 11:32

Nagyon sajnálom!

Kívánom ne kelljen műtét.

Nekem te vagy a mentsváram! Amit írtál, hogy a kisfiad is kisebb volt, és mégis egy tünemény most.

Nekem még várni kell jövő csütörtökig, mire kimondják az "ítéletet".

3388. aszija
2011. márc. 8. 11:31
Bocsi hogy ennyit nyüzsgök de főállású anyaságin vagyok itthon és időm mint a tenger
3387. aszija (válaszként erre: 3386. - Sziporka13)
2011. márc. 8. 11:29
Ez érdekes. én amikor a görcsök miatt bementem két napja a kórházba és megcsinálták az UH-t hat hetesen volt 7 mm a pici. a doki azzal bocsájtott el hogy irány a területileg illetékes védőnő és majd ő küld további vizsgálatokra.nálunk legalábbis igy van. nyugodtan hívd fel a védőnődet és kérdezd meg nálatok hogy van. ha van uh-d akkor már mehetsz védőnőhöz.
3386. sziporka13 (válaszként erre: 3384. - Aszija)
2011. márc. 8. 11:27
azt mondták az első uh-n( azt állapították meg,hogy 4mmm-es a pici ,ennyi mást nem mondtak akkor voltam 6-hetes ) hogy majd 10-hetesen menjek el védőnőhöz addig úgy is el fognak küldeni további vizsgálatokra és csak 12-hetesen menjek vissza a következő uh-ra...
3385. aszija
2011. márc. 8. 11:24
Ha valaki a pesti baross kórházban szeretne szülni tudok mesélni a kórházról is és a dokikról is. évek óta oda járok sajnos rossz és jó tapasztalataim is vannak tudom ki az akihez semmiképp sem szabad menni és ki az aki minden helyzetben egy angyal
3384. aszija (válaszként erre: 3382. - Sziporka13)
2011. márc. 8. 11:17
Általában akkor szoktak védőnénihez menni amikor az első UH megvolt azzal tudod bizonyítani hogy tényleg babát vársz és azzal mehetsz védőnénihez. de nekem azt mondta 8 hét előtt dokihoz se menjek. nekem sajnos ez a 8. terhességem de a 4. szülésem lesz. én azért mentem a dokihoz a kicsi görcssel is mert bevagyok parázva a sok rossz miatt

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook