2011 Októberi babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Jajj olyan sokat írtok mindig, hogy lehetetlenség visszaolvasni :)
Én még csak 16 hetes vagyok, pénteken megyek ultrahangra, remélem kiderül, hogy fiú lesz-e vagy kislány. Bár szerintem 80% hogy fiú :)
Olyan nehéz kivárni a hátralevő napokat :)
Én még nem éreztem mocorgást (azt hiszem). Szoktunk már zenét is hallgatni, olyankor mindig figyelem a pocim és koncentrálok, hátha sikerül érezni valamit, csak sose tudom eldönteni, hogy ez a baba volt-e vagy nem, de még nagyon kis halovány valamiket érzek és csak ha nagyon figyelek.
Szerintetek hallhatja már a zenét? Úgy tudom, hogy a ama hangját 15 hetes kortól hallják és a külvilágot a 20. héttől.
Hétfőn voltam AFP-n, jövő héten fel is hívom a védőnőt, hogy biztos minden rendben van-e.
Közületek már mindenki tudja, hogy fiú lesz-e vagy lány?
Ti mikor kezdtek el bevásárolni? Én még csak 2 kis bodyt vettem.
Köszönöm a táppénzes válaszokat!
Közben megpróbáltam a nődokinál elintézni...keddre hívtak vissza(!), mert most nem lehet...
Hogy miért nem jöttem rá, de mindegy, mert nekem úgyis csak hétfőtől/keddtől mennék el, csak így tök fölösen voltam ott...
Gratulálok a félidősöknek :)))
Még nem mindenki tart ott, hiszen vannak aki október legelejére, vannak akik a legvégére várják a babát :) Mi pont a közepén vagyunk.
Én baloldalon a bordák alatt érzek valami futkosást.Gondolom ez valamiféle bélmozgás.
Babácska, nagyon öntudatos, mert mindig próbálom rávenni, hogy ha odateszem a kezemet, ahol szoktam érezni, hogy akkor rúgjon egyet, tuti nem csinálja.
De néha ráérzek, hogy mikor fog. Így már kétszer tettem oda a kezemet, és pont beletalált. Tényleg lehet érezni! :D
Szerintem a legtöbb helyen a 32. héten van a kötelező.
Engem 06.07-re hívott vissza az orvosom. Ő havonta néz majd, bár azt mondta, hogy jobban fog figyelni rám. Igaz, azért még ő is ránéz majd a dolgokra, hogy tényleg fenn áll e, amit a genetikus mondott!
És közte meg majd járunk 4D-re :D
Sziasztok!
Mi ma vagyunk 20 hetesek...FÉLIDŐ! :) El se hiszem,65kg voltam a mérlegelésen egyébként minden rendben,már nem görcsölök mennyit fogok hízni igaz sokkal jobban odafigyelek arra,hogy amit eszek ne mennyiségi hanem minőségi legyen. A lényeg,hogy Titánia pihenj sokat,nehogy bajod legyen!! :)
A másik,hogy mi legutóbb 18 hetesen voltunk genetikai uh-n és ma megkérdeztem leesett az állam legközelebb 32 hetesen kell mennem!!
o.O !!!!!!??????
Most komolyan ez valami vicc?
3 hónapot kell várni? Jó nem esek kétségbe mert elmegyünk akkor 4D-re de mi van azokkal akik ezt nem tehetik meg??
Nah mindegy ez nekem elég furcsa...
Ti mikor mentek megint ultrahangra? Olyanra ami nem 4D-s hanem rendesen az orvos írta elő?
köszi előre :*
Sziasztok!
Jól megígértem, hogy nem jövök. De még hoxa függő vagyok. :D Azért lényegesen kevesebbet ülök a net előtt.
A tegnapi nap nehéz volt, de átértékeltem mindent, és arra jutottam, hogy hess negatív gondolatok. Pihenek sokat, nem fogok sétálni, mert nem keményedhet a hasam. Szedem a magnéziumot, és élvezem a nyarat.
Akik megfáztak, jobbulást!
Ma vagyunk 19. hetesek. Babám végre aktív, pláne tegnap. Jó volt látni az UH-n. A doki egyfolytában azt járta, hogy milyen formás, egészséges baba. Még az agykamrákat is lemérte. A BPD-nk egy kicsit nagyobb, bár ezt csak én szűrtem le a netes kalkulátorból. És a femurja is még mindig nagyobb egy héttel. De 18. hetes méreteknek írták.
Kaptunk Uh képet a kukijáról, bár meg nem mondom, hogy melyik az, még ha nyilat is tett oda. :D
Sziasztok!
Képzeljétek, hogy jártam ma.
Elmentem a védőnőhőz megcsinált mindent amit szokott, vizelet , súly ,vérnyomás AFP eredményt megnézte, az ottani kartonra be is írta.
Itthon nézem a kis könyvem meg üres, nem írt bele semmi.Szuper futhatok még egy kört.Képzeljetek "csak" 1 kg-ot híztam 1 hónap alatt, pedig sokkal többnek érzem.
Üdv Timi3 közöttünk.
Most olvasok visszafele. Nem a kálciumon, hanem a pezsgőtablettán van a hangsúly. Természetes eredetű kálcium tablettákat szabad szedni, szintetikusat nem.
És bár a magnerotra az van írva, hogy a kálcium késlelteti a magnézium felszívódását, de ugyanakkor meg támogatják is egymást. Elvileg van egy arányszám, hogy hogyan kell a kettőt szedni. Tehát legjobb ca-mg tablettát szedni.
Szia!
Én Dr Stummer Jánoshoz járok.
Október 24-re vagyok kiírva.