2011 Októberi babák (beszélgetés)
Igen, de az én párom ha nekiáll filmet nézni, vagy zenét hallgatni, akkor nem csak úgy kellemesen, hanem feltekeri nagyon a hangerőt, és akkor még a lakás is beleremeg. Na hát ez semmiféleképpen nem jó senkinek, pláne egy csöppségnek.
nem baj lesz a gyerekeinknek játszó társa:)
a ti férjeitek is játszanak?Én ezt soha nem fogom megérteni.Autós,lövöldözős,tegnap már legó emberkék is voltak:)
hangzásra rátérve:)A babák arra a hangra nyugszanak meg amit a pocakban hallanak.Mi majd a hangfalra kell rátegyük a gyereket ha sírni fog,és a zúgás elrázza a popsiját:)
:))) Mint a nagy gyerekek, komolyan :)))
jajj mi is voltunk egyen(mi még csak 1.7 éve vagyunk együtt)de szerencsére pénzkidobásnak találta mert nem látott ott semmi olyan jó vetítőt ami ár-érték arányban lett volna.Iszonyat mennyi pénzt lehet elkölteni rá.Remélem majd a pelus vásárlásban is ilyen jók és elvetemültek lesznek a férjeink:)
Hát ja!!!
A páromnak fontos a térbeni hangzások meg a mit tudom én mik, nem értek hozzá. De már most rosszul van mert minden évben van Pesten házimozi kiállítás valamikor nov. környékén, és most közöltem vele, hogy nem csak én nem, de ő sem mehet fel. Gondolj bele, pár hetes lesz a picur.
De amúgy a babák nagyon tudnak alkalmazkodni.(persze ez nem lesz nálunk).De pl a keresztlányom születése óta olyan jókat aludt zene és zaj mellett.Soha nem zavarta.Bár biztos vagyok benne hogy ezek a zajok folyamatosan hatnak és irritálják a receptorait alvás közben,és biztos nem is tudott olyan mélyen elaludni.
én nem balhézok e miatt mert olyan nagy dumás a párom ,hogy tuti ő győzne.Egyből mondta hogy fejhallgatóval mozizunk,mellettünk lesz pedig a baba figyelő.Ne tudd meg a mi lakásunk hogy néz ki.Mindenből a legnagyobb,a legerősebb,a legjobb.Most még vesz egy gépházat a számítógéphez és épít az 1.5m magas hangfalaira még hangfalat,és talán ezzel le fog állni pár hónapig.Az a baj hogy ha nem veszi meg azt amit lát akkor majd megőrül.A te férjed is ilyen?Az utolsó csöpp kiadás most egy erősítő volt(250e ft)és egy vetítő (500e ft)a többi apróságról nem is teszek említést.Tudom a babával le fog állni,de azért mégis van bennem egy félsz,mert ha nem akkor tarkón csapom:)Jah és most gondolkodik egy mélynyomón...de tudja hogy nem fogjuk használni és felesleges.Meg valami játék konzolt is emleget...:)
Hihetetlen, ez nálunk is nagy dilemma :) A kedves férjem imádja a filmeket, nekünk is van házimozi és összerakott valami spéci médialejátszót is... :) ezek a pasik...
Köszi szépen ... Mentor vok álláskeresési tanácsadó
De jó, hogy nem csak az én párom házimozi örült!:)
Ti, hogy fogjátok megoldani a házimozizást a manó mellett? Nálunk most ez a téma. Mert hát az elégé nagy hanggal jár ugye, A manó meg csak aludni fog. Úgyhogy márt volt ez miatt egy két vitánk, de nyerésben állok:)
Én is irigykedek a mozi miatt. :)
Mi most az anyagi dolgok, és a leendő költözés/vállalkozás, valamint a Párom vizsgái miatt nem igazán tudunk kikapcsra gondolni. :S
Én jógázni járok, nekem az a kikapcs.
Na meg néha városozunk, és ugye Nyíregyházán itt van Sóstófürdő, ami nagyon szép, lehet ott sétálni, vannak rendezvények is.
Aztán Anyumékhoz szoktunk átugrani Hajdú-Biharba, igaz elég ritkán. :(
Jajj de jó mész csavizni?:)kell is egy kis lelki feltöltés néha.Mi nem járunk moziba mert otthon van.Az én férjem házimozi őrült és rengeteg pénzt költ-ünk ebbe.Bár bevallom tényleg jó kikapcsolódás,és amúgy sincs semmire időnk (férjem havi 400h-t dolgozik).De most szombaton megyünk az állatkertbe,fagyizni,és étterembe szoktunk járni,na meg a kihagyhatatlan kondizás is kikapcsolódásnak számít:)
gyönyörű baba ,gratulálok.:)
Igen,nekem is azt mondták ,hogy "elmúlik". Meg még azt is,hogy lehet ilyen "magának" is volt,vagy bárkinek régen is,csak akkor még nem volt ilyen fejlett a technika és nem látták,de tényleg semmi gáz nincs vele!
Köszi! :) Állítólag ez "elmúlik". Tegnap a hölgy is mondta, hogy no para, rá is írta a papírra, hogy kontroll nem kell, mert jó a többi eredményem.
Óriási élmény volt, azóta is folyton vigyorgok és nagyon boldog vagyok :))
Mi nagyon körbejártuk és levetetjük a köldökzsinórvért és a köldökzsinórszövetet is.Debrecenben lakik egy barátnőm,aki a magyarországi fejlesztésben,bevezetésben is részt vett.Ő is csak ajánlani tudja,ő is levette Debrecenben,tavaly szült(persze neki ingyen volt érthető módon).
Szerintem nagyon hasznos dolog (én az állatoknál kicsit beleláttam ebbe - bocs, a hasonlatért), de én nem vetetem le. Ha bőven van az embernek pénze erre, szerintem érdemes, de úgy is pároddal döntitek el.
Gratulálok,látod nem kellett aggódni,minden oké volt! :-) Ilyen hyperechogén papillarist nekem is látott az egyik doki a kórházban és mire menetem a saját dokimhoz,ő egyértelműen mondta,hogy: NINCS! Na ezt hogy értékeljem,most van vagy nincs? De nekem is azt mondták amit neked,hogyha egyébként minden eredmény jó akkor nem jelent semmit.
Örülök,hogy élveztétek!
Hát igen. Az ember mindent megszeretne adni a gyermekének, épp ezért nagyon nehéz döntés az őssejt levétele. Nagy dilemma. Levetessük, vagy nem.
Hááát én nem tudom mit csináljunk. Ez egy zsák pénz és én is azt látom, hogy ez óriási biznisz és nem tudom, mekkora haszna van valójában...
Szia jóbulást kívánok, gyógyulj meg mihamarabb. Amúgy már nem is emlékszem, mivel is foglalkozol?
Köszi csajok! Bizony, kis pocakos dumagép :) Apuka már előre fogja a fejét, hogy mi lesz vele két ilyen csajjal... :))))
Ok, köszi a helyesbítést.
Én is most nézem, nagyon cuki:)
Szívből gratulálok. Nagyon aranyos, és mekkora a pocija:)
A 300 ezerben benne van a tárolás is talán 15 vagy 20 évre.
Nem. Utálatos, hogy ekkora bizniszt csináltak belőle. És ha nem fizetsz nekik, mint a katonatiszt, akkor is leveszik, és majd megkapja az, aki fizet érte, vagy valakinek a valakije.
És még a havi tárolásért is fizetned kell 1500 ftokat. És talán 300 ezer a levétel, valami ilyet mondott a Húgom.
Nyugodtan levehetnék ingyen is!
További ajánlott fórumok: