2011 Októberi babák (beszélgetés)
Hű de isteni kajákat csináltál!Én csak pizzát sütök egy tepsivel mert a férjem holnap reggel jön haza és fut is a házat csinálni.Olyan kaja kell amit futtában be tud kapni majd.
A mi babánk sem mocorog most annyira intenzíven de ahogy ismerem mint leteszem a fejem aludni,bepörög:)
Sziasztok!
Ma az én kisfiam sem a legaktívabb, de reggel végre éreztem, hogy milyen, amikor csuklik! :)
Képzeljétek, már annyira ki voltam a sütihiánytól, hogy tegnap egész nap sírós voltam, rossz kedvem volt. Ma du. elmentünk a cukrászdába, kiültünk a kertbe a platánfák alá és ettem tortát! Kimondhatatlanul jól esett! :)))
Megmértem utána 1 órával a cukromat és 5,7 volt!
Szia Eszti!
A meggyszósz receptjét átküldenéd nekem priviben? ;)
A baba ma nekem is kevesebbet mozog. Már én is akartam kérdezni. Mifelénk ugye számolni kell a magzatmozgást is, szerencsére meg van a 10. De azért délelőtt elég kis lusti volt.
Sziasztok lányok!
Most lettem kész a mosogatással,konyhával ebéd/karalábé leves,rántott husi,rizs,forró meggyszószos palacsinta/ után. Köszönöm a tegnapi kedves szavakat/babaszoba,pocakom/,annyira jól esik :-)!
LÁnyok, emlékeztek Kandász Andrea Szülőszoba című műsorára? Nos, megtaláltam egy csomó videót róla (20 adás) www.szuloszoba.blogspot.com
Én kezdetben nagyon féltem a szülésztől, az elmúlt két hónapban lenyugodtam, de most újra befostam. Úgyhogy gondoljátok meg, megnézitek-e!
Bár egyenlőre nem tudom elképzelni, milyen lehet az a fájdalom.
Minden elismerésem, hogy még mindig ilyen fittmami vagy. :)
Az rossz lehet, ha hányingered van, vagy hánysz. Én az elején remélem letudtam.
Sziasztok!
Rég írtam,mert nagyon sok dolgom volt mindig,de amikor tehettem olvastalak benneteket! :-) Örülök,hogy mindenki viszonylag jól van!
Monyóné!:szép kis pocid van,a lábad miatt részvétem!Biztos szörnyű lehet!
m.eszti!:gratulálok,a gyerekszoba nagyon aranyos lett!
Katkamamusz:sok sikert a parkettázáshoz,ez még jó móka lesz így a végén! :-)
Én is a Huggies new born pelust vettem,aminek a köldökcsonkkivágása van,szerintem nagyon hasznos.
Lassan én is összekészítem a kórházi pakkot,hisz már csak 3 hét...hú
Na majd még jövök,de most mennem kell főzni!
Sziasztok!
Hajni, bevált. Elmúlt a lábdagadásom.
Én decembertől vega lettem, kb. a pozitív teszt után kezdtem el heti 1-szer húst enni. Joghurtot mondjuk minden nap ettem. A kórházban mondták (basszus látták a vérvételi eredményemen, hogy kevés fehérjét eszek), hogy a fehérje segít lábdagadáson. Most meg túl sok húst eszek. ::S De májkrémet, kolbászt, felvágottat, halat, mikor mi van.
Szerintem akkor kísérletezd ki, hogy melyik fehérjétől nem vagy rosszul.
Most hogy mondod, de rég ettem pirítóst. :D
Szerintem is mindent meg tudtok oldani. Sok erőt és energiát hozzá!
Mire kell, minden kész lesz!
Nekem az elmúlt két hétben volt dettó ugyanez az érzésem. Azóta készen van a kórházi pakk, a babaruhák kimosva, megérkezett a babakocsi, és egész rendben van a babaszoba. A lakás többi része még szalad, de már nem érdekel. Valahogy lenyugodtam. Előbb-utóbb minden kész lesz, de a fő, hogy a baba fogadására minden készen áll.
Remélem jól alakulnak majd a dolgaitok, és jól fogtok haladni.
Én is úgy érzem, hogy szeptemberi anyuka leszek. Meglátjuk majd, a Csöppségek milyen jegyben akarnak születni. :)
Ne is mondd, én 7-re tippeltem, hogy voltam kinn éjjel, de lehet volt több is. Meg volt, hogy 5 percente, mert mire lefeküdtem, akkor jött a hólyagrugi, hogy Babácskának nem kényelmes a pozíció, úgyhogy mehettem megint. Igaz én ittam is közben. :)
Egy angyal lehetett az a vevő, pont jókor érkezett, és felvidított!
Nekem a kórházban azt mondták, hogy növelni kell a fehérjebevitelt, és csökken a lábdagadás. Nekem bejött, igaz ma sokat ültem, úgyhogy lehet estére visszatér picit. De az elmúlt napokban nem igazán dagadt a bokám.
Jól tetted, szerintem se mondj fel! Oldják meg, te kismama vagy. Nehogy már még neked kelljen ezen is törnöd a fejed.
Nekünk szemben van a hálószobánkkal a gyerekszoba (kb. 5 lépés ajtótól ajtóig), szóval megpróbálunk külön aludni, de ha nem megy akkor átviszem a kiságyat hozzánk.- vagy apát a kiságyba!!! :D