2011 Októberi babák (beszélgetés)
Gratulálok nektek!Nagyon jó egészséget mindkettőtöknek!
Sziasztok lányok!
Panna megszületett szept. 28-án 2670 g és 52 cm-vel, tegnap jöttünk haza!
Majd jelnetkezem milyen volt, aki még együtt van pocaklakóval kitarttást neki és könnyű szülést egészséges babát kívánok
Nagyon gratula nektek is!:-)
Nézzétek vissza a tegnapi napot, Titánia miket írt, hogy milyen jó lenne, ha neki is, mint Katkának, megindulna magától a dolog, hogy ne legyen olyan mű és hogy lehet, hogy éjjel még lesznek meglepi babák( itt nem hiszem, hogy pont saját magára gondolt) És íme, valóban így történt!!!
Olvasunk hát:::)Én csak ámulok,nálatok már sorban jönnek a babák,gratulálok mindenkinek!
Nálunk is a novemberiben van már 2 baba.
Nem hiába mondta, hogy érez valamit....
GRATULÁLOK!!!!
Ez jó kérdés. Nekem az rémlik, hogy csak 4 órás munka mellett jár gyes. Ha ezt az időt a pici bölcsiben tölti, míg te dolgozol szerintem megkapod.
11 babánk van összesen?! :) Hát gratulálok mindenkinek akinek még nem tettem meg!
Jól be indultunk csajok!
És ha olvasnak minket a Novemberi babások biztos rágják az izgalomtól a körmüket ahogy mi tettük mikor láttuk hogy sorra születnek a szeptemberi babák, mert tudtuk ha ők be fejezték mi jövünk! :) :)
Sziasztok! Ha bölcsibe jár a gyerek akkor a gyed nem jár de a gyest kapom! Jól tudom?
Gratulálok nekik!!!!!!Jó egészséget nekik!
Nekünk lányok meg kitartás!!!!!!!
jajj,úgy irigykedek mindenkire,persze jó indulatból,de már én is menni akarok szülni :)
köszönjük az értesítést,és nagy nagy gratula neki is!
Sziasztok,
Titánia Kisfia ma hajnalban 3520-g-mal és 50 cm-rel a megszületett. :,))
Köszi, én is neked:), most megyek lefekszem, vízszintesben kíváncsi vagyok folytatódik-e, vagy mi lesz. Jó éjszakát mindenkinek!
Lányok, így a vége felé már körvonalazódik talán, hogy mennyit híztatok összesen?
Holnap reggel megyek én is nst-re és megint vannak fájásaim de még nem rendszeresek óránként jönnek 40percenként és úgy érzem hogy szétszakadok...remélem a héten már babázunk mi is. Holnap leszünk 39+5 hetesek...Kutykurutty drukkolok neked!
Lehet, mindenesetre Hajni javaslatára, vacsoráztam, pedig annyira nem kívántam. Mi is visszük a pakkot holnap. Most nagyon izgulok, eddig is tudtam, de most kezdem felfogni, hogy mindjárt szülök. Kicsit tartok az éjszakától, jó lenne kicsit pihenni.
38+2 napos volt tegnap Hajni.
Én holnap leszek 38+5.
Nst, uh.
Biztos ami biztos, visszük a pakkot. :D
Elég sok ismerősöm ilyen nst után már mehetett a szülőszobára. :)
Október végére vagyok kiírva, most vagyok 36+2. Azért mondtam, hogy egy másfél, két hét múlva 38 lennék, az pedig már nem korai. Szerintem a Hajninak is ennyivel lett korábban kb.
Hűűűűha!Nem semmi Gratulálok Nekik én is!!!!!!!Micsoda hétvége.Októberi babák csak úgy jönnek:))))
Nekem meg a derekam fáj, de más nincs. :)
Lehet Neked éjszaka rendszereződik. :)))
Én most megmostam és beszárítottam, mintha randira mennék:D
Mindenesetre én fejben úgy készülök, hogy holnap szülök, de hogy a kislányom hogy dönt....:) A keményedések most már össze-vissza vannak, van, hogy 1 óra, van, hogy fél, de volt már 20 meg 10 perc is, aztán újra 40 perc. Nem értem, és a derekam nem fáj, meg teljesen bírható....
szept 22.én kellet volna meg jönni e szoval még kb11nap telt el.de csináltam tesztet tegnap és egyböl 2csik jelent meg.
A hüvelyi uh-val nagyobb biztonsággal tudnak majd mondani bármit is. Drukk!
Barna folyásom nekem is volt, de csak kb. abban az időben, amikor lett volna a mensim. Szóval ha utána számolsz, hogy kb. mikorra jönne a következő, ha nem lenne baba, akkor valószínűleg valami ilyesminek a jele lehet. És akkor no para.
Keményedés az nagyon korai. Pihenés ezerrel! És szedj magnéziumot!!!
Én Debrecenben szülök a Dotén :) Nem nekem ha nem indul be 3 nap múlva akkor amnioszkópia és csak 1 héttel a kiírt időpont után indítják be,de remélem erre nem lesz szükség! Október 5re nagyon pályázok! :)
holnap megyek hüvelyi uhára remélem nem lesz semmi gond,de még van kis barna folyásom,de remélem haza engednek,lányok!az normális dolog hogy kicsit keményedik a hasam föleg akor ha sokat sétálok.
További ajánlott fórumok: