2011 Októberi babák (beszélgetés)
Katka,szívemből szólsz!!! Én ráadásul a terhességem előtt minden 2.nap mártóztam...már 10 hónapja csak zuhanyozom. Én 5 hete szültem,de még sárgázok :(
Szerintem,ha nincs folyásod,akkor nyugodtan! Irigyellek :-)
Nekem ez jobban hiányzik,mint a szex (tudom gáz,de így van)
Na én is a fejés csődje vagyok. Nekem sem megy...! Én sem erőltetem már. Ami viszont fura és szerencse,hogy szoptatni tudok és egyenlőre nem kell pótlás :-)
Lehet,hogy genetikailag vagyunk kódolva fejés ellen :-)
Biztosan jó, tulajdonképpen szerintem mindegyik jó, csak a babák nem egyformák!
Mindenesetre az én kisfiamnak semmi baja nem volt, amikor még csak tejet evett. Ahogy elkezdtük a tápszert, rá 2 napra hasfájós lett. Most nagyjából beállt a 2 naponkénti kakira, így nincs nagy szenvedés a poci miatt. Kisebb hasfájás szokott lenni, de tornával viszonylag hamar túl van rajta!
Nem akarok bele szólni, és nem is fogok. DE!!! Én az első lányommal annyit kínlódtam, lelkileg, testileg gyötörtem magam, és semmi... Nem tudok fejni, 3 féle gépem van, és semmi... azaz 10-15 milli cicinként... Őrület, de nem megy... annyit sírtam Grétánál, de ha megfeszültem sem sikerült... Csak éhezett, és ordított, ha nem adtam neki tápszert... Na ebből lett elegem, és akkor megfogadtam, nem kínzom sem magam, sem őt... :(((((((((((
De ettől függetlenül 7 hónapig cicizett, és addig szopizta azt a kicsit... onnan kezdve nem tudtam a szájába gyömöszölni, nem kellett neki. :(
Most Flóra kapja a cicit, tápszerrel... De én nem hasonulok egy fejős tehénnel, és nem kínzom magam. Nekem olyan idegen, és egyszerűen men megy...
Ez a véleményem, ne vegye magára senki... De ami nem megy, az nem megy...
Nem hinném, hogy egy az ízuk, bár nem tudom... Flórának ízlik. Azt mondta a dokinénink, hogy tápszertől nem lehet hasfájós a baba... Máshol keresendő a baj... :///
Nekem is van egy szenzitív receptem, de pont emiatt nem akarom kiváltani, mert ezt mondta. Persze nem tudom, higgye-e neki... Flóci is csak 4 naponta kakil, és azt is csak glicerines kúppal. Már leálltam a szopis teákkal, mert én arra gyanakszom... :(((
Mindenesetre én akkor is azt mondom, akinek nem érzékeny a babája, érdemes kipróbálni, mert nem a tápszer olcsó, (vagyis nem xar, ) hanem a támogatás rá jó. Nem 55 %, mint a többire, hanem 90%. Ez a nem mindegy...
Sziasztok!
Én nem merek próbálkozni a Milumil tápszerrel, mert egy másik fajtáját már próbáltuk, és nagy hasfájás volt!
A Beba, amit mist eszik nem csak Ha, hanem sensitive is, ami kifejezetten érzékeny gyomrú, hasfájós babáknak van kifejlesztve!
Ma délelőtt ismét megcsináltam a turbó fejést. Hát...
Tegnap de. 30-at, este 10-et tudtam vele lefejni, ma 20-at, Nem igazán érzek változást! :(
Lehet, hogy lassan bele kell törődnöm, hogy nincs tejem, bárhogy próbálkozom is! :(((
köszi szépen mi a nestlé beba prot is receptre 2500ft-ért váltottuk ki ... köszi a segítséget ...
én csak este meg éjjel adok neki mert bealszik cicin de akkor hétfőn iratok fel neki még van annyi hogy kitartson hétvégéig...
az én lányom minden evéskor (3-4 óránként) 10-15 ml szopi cicinként, (röhej, tudom) és plusz egy 10-as tápszer... Azaz 90 ml víz, 3 kanál tápszer...
Ja, ő 5 és fél hetes, és nagy súllyal született baba... 4650 gramm. most 5000 gramm...
Már írni akartam, hogy aki drága tápszert vesz, írasson fel MILUMIL PEPTIT a dokival, mert az is antiallergén, és csak !!!!! 250 Ft. !!!!! egy doboz. Jó mi? Nagyon jó ízű, és nagyon olcsó. 90 % támogatás van rá. A mi dokinénink nagyon aranyos volt, hogy ezt írta ki. :)))))
Ez az:
A legjobb az egészben, hogy - hála a nagymamáknak - ha fent van, csak a kezemben van el. Ott elszunnyad, és ahogy éri a segge az ágyat, már visít is. Most elaludt fél 12- kor- nem tudom, hány napja először - és úgy hagytam ott, hogy kibújtam a pulcsimból és ott hagytam a kezében, hogy érezze a tejcsi illatát... lehet beválik...
Én is túl vagyok már egy kiadós síráson. A legrosszabb, hogy a 6 éves fiamon vezetem le, állandóan kiabálok vele, pedig egy tündér, rengeteget segít :S