2011 Októberi babák (beszélgetés)
pofám leszakad néha attól, hogy lehúzzák a kismamákat,anyukákat.
de ilyen drága az a szar kis gumicső???
Nekem még nagyjából. De éjjel már 5 órát aludt egyhuzamban.
Eddig este 9,12,3,6 körül evett, ezt szinte mindig betartotta, szinte órára pontosan ébredt.
Tegnap este 9-kor elaludt. 2-kor ébredt. Majd 6 körül újra.
6 hetes és 3 napos.
csajok most vett a párom szélcsövet 1400ft-ért!!!!!!!!!!!
Nálunk az elején van ilyen, mikor ömlik a tejcsi, és kicsusszan néha a szájából a mellbimbó.
Nekem már 3-4 hetesen mosolyog ébren is. Sőt, ha reggel ébredünk, már tudok vele játszani, és végig vigyorog. :D
Én is a hasizom bordákra gondoltam...sajnos velük sem találkoztam már évek óta...:-)
Valószínű egyébként, hogy a sok fejéstől van, nekem is olyan dagadt lett a mellbimbóm, tiszta ödéma lett, akkor sokalltam be, 1 napja azt csináljuk, hogy szopi reggel és este, utána fejek csak, meg egyszer nap közben. Tök nyugodt a gyerek, nincs hadakozás,és ma reggel repesek a boldogságtól, mert kiszívott 90-et. Mellszívóval sem lett volna szerintem ennyi. Igaz lehet, hogy hatékonyabbak, mint a mellszívó:)
Úgyhogy nem gyötröm tovább a mellem, nem is szabad szerintem.
Ja és nem vagyunk szerencsétlenek:), csak mindenki más, nekünk ez van, ettől még ugyanúgy szeret a porontyunk, és jó anyák vagyunk/leszünk (ezt magamnak is mondom:S)
SZia Katka! AZ egyik barátnőm nemrég szült, neki a kórházban lett ilyen, véres, abból a mellből azt mondták neki, hogy ne szoptasson, amíg el nem múlik. Igen, megrepedt egy kapilláris, amiből belement a vér a tejcsatornába, de elmúlt neki. AZért kérdezz meg meg valakit, aki ért is hozzá.
az fiam 6 hetes és 4 napos,de csak 3 napja eszik normálisan,ami annyit tesz ki hogy nem 2h-ként,és este is csak 2szer eszik, ma pl 1h körül és 6h-kor
A vendégeknél is rögtön a vigyorgás után konstatáltam hogy majdnem a tarkójáig szaros, úgyhogy az meg gondolom annak szólt, hogy "na én már tudom amit tudok, te mikor veszed észre?" :-)
Mosolygás: eddig még napközben csak akkor vigyorgott mikor vendégeim voltak, az is nekik szólt, meg ma reggel a cicivel a szájában a vállam fölött a hangszórónak... :-) Bűvölhetem én akárhogy... :-)
nálunk annál tovább sose bírja... :-/ ja, de, három és fél volt a max. De ennél csak kevesebb idő telik el, van hogy csak 1 óra. És már 5 hetes, hogy mikor áll be valami normál időre, nem tudom...
én tegnap elött kaptam meg az anyaságit és a családipótlékot de tgyást még én sem kaptam .... tegnap a határozatot is megkaptam az anyaságiról meg a családipótlékról...beadtam kb 2-hete...
én szept végén igényeltem a tgyas-t és még semmi
Én kb. 5 napra megkaptam az anyaságit és rá 2 napra jött a határozat is a családi határozattal együtt. A családit 3-án kaptam! Lehet, hogy nem kapták meg?
jah én a hasizom bordákra gondoltam:)
kiöli a bélbolyhokat.Felnőtteknek sem jó.
Nálunk így van, és az elsőnél is így volt, de őt, mikor már végig aludta az éjszakát, könnyű volt a kiságyába rakni. 9 hónapos koráig velünk volt egy szobába, majd átkerült a sajátjába, amit Ő igényelt, mert nem tudott aludni az apja szuszogásától éjszaka... Mai napig éber alvó... :((((
Sziasztok!
Van még valaki, akinek a babája 3 óránként eszik? Éjjel is és nappal is...
Már van egy hónapja, és semmi. Grétinél 2 hét volt... Most így ráülnének???
5 percet javasolnak minimum. Van, hogy még akkor is távozik. Nekem ma fél óra után jött, mikor felkötöttem hordozókendőbe.
Sziasztok!
Katka, akik tudnak segíteni:
[link]
Hívd fel őket, ők szopitanácsadók, nagyon sok problémában tudnak segíteni.
Itt sokan laikusak vagyunk a témában, szóval jobb, ha szakértőktől kérdezel.
Remélem semmi komoly.
Valószínű, hogy a többszöri fejéstől megrepedhetett egy hajszálér. Vagy akinek nagyon be vannak durranva, a gyulladástól is szokott. Nálam, ugye ez kizárt!
Az mitől lehet???Ne keseredj el, ne idegeskedj, se neked se a babónak nem jó.
Mi sem mindig büfizünk, ha hallom , hogy szopi közbe cuppog, vagy sok levegőt nyel, akkor mindig megvárom, hogy büfizzen,de elég hamar szokott, van , hogy kettőt is, de sokszor nem büfizik, akkor oldalra fordítom.
Amúgy, sziasztok! Képzeljétek, tegnap este fejés közben azt vettem észre, hogy rózsaszín a tejem! Már csak ez hiányzott, annyit kínlódok, hogy egy keveset minden nap tudjak adni a kicsimnek, most meg véres lett, hogy még azt a keveset se tudjam odaadni! Egész este bőgtem, hogy miért vagyok ilyen szerencsétlen? Nem elég, hogy alig van napi kb. 40 ml, ez is több fejésből, most még ez is?
És mikor adtad be az igénylést?
További ajánlott fórumok: