2011 Októberi babák (beszélgetés)
Nekem is megjött ma!!! Mi van ma csajok???
Nekem is 2 napja nagyon rosszul cicizik Boti, lehet, hogy tényleg a menzesz miatt más a tejem íze??? :(
Én 4 kilóval kevesebb vagyok az eredeti súlyomnál (ami hihetetlen számomra is!!!)és már csak ici-picit puklis a hasam :)
Szerintem egyébként túl sokat iszol (béka fog nőni a pocidban!) :D. Bár ez relatív, mert, ha jól esik, akkor igazából még sem túl sok. A lényeg, hogy jól essen. Én kb. a felét iszom. Ja az első szex nekünk is "érdekes" volt...! Még jó, hogy megejtettük, mert most megint nem lehet!
az én babám pedig 2-3 percig eszik normálisan,majd legörbül a szája és elengedi a cicim és bőg.Majd vissza teszem és kezdi előröl.a lábacskáit is rángatja,majd sír,de ha felveszem akkor elhallgat,tehát nem hiszem hogy a pocija fáj.Az én derekam viszont 2 napja majd leszakad.Meg fog jönni:( Lehet már most rossz ízű a tejem és azért nem lehet megetetni?
Nem tudom másnál előfordul e vagy sem,de a babám mostanában olyan furán cicizik és a cumisüvegből is furán eszik,olyan mintha elfelejtette volna hogy kell színi.
ma nekem is megjött és egyszerűen nem akarja elvenni a cicit most adtam neki tápszert 130ml /2-adagolóval és most elvan szépen ...
félek hogy tápszeres lesz mert elalszik a cicin és mire felébred lusta kiszopizni a tejet de a cumisüvegből meg megeszi...
de nem érdekel ha tápszeres lesz az a lényeg legyen mosolygos teli pocis baba ...
Hogyhogy baromság?
Gondolom egyébként azt írják az orvosok receptre (kérdés nélkül), ami után kapják a zsozsót. Bár ki tudja.
lehet megpróbálkozom a teával,de mennyit adjak neki?
tápszert nem szeretnék neki adni,mert annyi tejem van,hogy még 1 kisfiú is kapja!
Mivel van tejed fogalmam sincs.
Talán próbáld meg este , hogy cici után teát vagy tápszert adni. Ha elfogadja, akkor az nem azt jelenti, hogy nincsen tejed, csak éppen neki ilyen kedve van.
Ha 4 hónapos lenne a tejpép tuti elnyomná éjszakára.
Én kegyetlen voltam, mert az első lánykámat hagytam sírni, amit 1 hét után megunt és végre jól elvolt egy magával és a játékaival.
Csenge sajna más eset. Neki nem szabad sokat sírnia és feszengenie, ezért ő öles baba lett ami baromira megterhelő.
ja,a másik,hogy este folyton sír.
fél 7 után füri,masszázs,cici,de így is fél 10 né hamarabb nem alszik el,és a cici alvás közötti időt,szinte végigsírja.
nekem pedig már nincs türelmem hozzá....
rémes anyuka vagyok :(
jobbulást nektek!
csajok,ti mivel kötitek le a babócát?
az én lánykám többemberes baba,hamar elunja magát,folyton kézbe akar lenni,és sokat sír!
rezgő pihenőszéke van,amibe mx 20 percet van el,és még túlzok is,játszószőnyege még nem köti le!
hordozóba nincs el,hiába beszélek,éneklek neki,csak kézbe hajlandó velem beszélgetni!
napközben alig alig alszik összesen 1 órát,de ha lerakom 90%-ban sír!csak kézbe jó neki!
mivel tudnám lekötni?mert így nem mehet sokáig...
Sajna ma megjött, ezért nem ízlik Csengének a tejem.
Valaki járt már így? Tiszta idegesítő....ilyenkor mindig megijedek, hogy elmegy a tejem....pedig nem.
Az biztos!!! :-) Azt hiszem,minden anyában benne van! :-)
A férjemmel már önálló műsorunk lenne a cirkuszban!:-)
Én a férjemen szoktam röhögni,mert átszellemülten "fejhangon"énekli a pumuklit és ráadásul a szövegét sem tudja,úgy hogy még halandzsázik is...:D
...szegény gyerek :-)
ez tetszik.
Nekem azt szokta apa mondani ha éneklek neki, miért kínzod szegény gyereket?????
Ez az igazi elismerés!!! :D
Magyarországon kevesen mondhatják el magukról, hogy olyan jó a hangjuk, hogy az emberek összefossák magukat tőle...:DDDD