2011 Októberi babák (beszélgetés)
Én sima citromosat iszok, és tökéletes!
Tegnap kicsit befeszült a mellem, le kellett fejnem 80 milit, és utána még jól lakott belőle a Fiam, aki mellesleg már 6 kiló fölött van és 2 hónapos. Lassan megduplázza a születési súlyát.
Én a kórház utáni héttől szinte minden nap megiszok egy citromost.
Most van a két hós növekedési ugrásunk. Két cicit is elfogyaszt a Mazsolám. Így napi kettőt iszok. :D
A Fiam nem sír este, csak ha néha fáj a pocakja. Inkább nyűgös, de most már ez is alább hagyott.
Ha minden este ugyanabban az időpontban sír, akkor nagy valószínűséggel a pocakja fáj.
Boldog Mikulást Mindenkinek!
:((( Már előre félek. Nekem is napok óta megjön érzésem van. A 9 órás szopinál konkrétan bizsereg is a méhem körül, vagyis tök fura érzés.
Nekem tavaly a műtét (missed ab) utáni első mensi is kegyetlen volt. :O
szakad a hasfala?Jobbulást nektek!!!!
Én meg mindjárt keltem a babám.Tiszta ideg vagyok.Nyakba akasztós bébihordozóval elmegyek vele a dokihoz.Azért félek mert 2 szurit kap,és múltkor is majdnem elsírtam magam,pedig akkor csak 1et kapott.Utána el kell mennem vele a saját dokimhoz is és a boltba bevásárolni.De csak a szuritól és az estétől félek.Remélem nem lázasodik be.Megint egyedül vagyok 2 napig.Na megyek felkeltem a kis szerelmem.
Istenem, szegény kis pici! Remélem mielőbb segítségre és megoldásra találtok! Nagyon szorítok nektek!
Neked pedig sok erőt és kitartást!
Jaj lányok nekem annyira tele van a t.köm mindennel.
Csengének fáj a hasa, szakad a hasfala,alig eszik,üvölt és a dokik akiket eddig kérdeztünk azt mondják 1 éves korában műtik, ha addig nem indokolt.
3. napja alig alszok. Most adtam neki egy nyugtató kúpot. Annyira sajnálom szegényt....
Holnap újabb kórház,orvos....és addig megyünk míg végül valaki csak segít a gyerekemen.
Mindenkinek boldog Mikulás-napot! Áronkámnak most pakoltam tele a hatalmas cipőcskéjét!
Nagyon rosszul voltam ma este! Olvastam, hogy szülés után az első mensi nagyon durva tud lenni, de ennyire?
Egyik pillanatról a másikra elkezdett fájni a gyomrom, hasam, szédültem, majdnem elájultam, aztán kihánytam mindent! Elmentem pisilni, akkor láttam, hogy kezd megjönni!
Üdv köztünk :)
A nyűgösség most sokunknál megjelent sajnos, szerintem tuti az időnek is van köze hozzá...
Az én lányom pl tegnap egész nap aludt szinte (kivéve amikor babakocsiba tettük - akkor üvöltött) ma meg alig alszik valamit... pár napja ez a divat nála...
Párásítást mi is csináljuk egy ideje, mert baromi száraz a levegő nálunk.
De jó is az!!!
Én már ittam egy pohár bort a párom szülinapján. Nem vettem észre semmi változást a gyerekemen sem. Szerintem alkalmanként egy pohár bor nem árt!
Most elképzeltem magam borvirágos orral egy kannás mellett !!! :-)
Durva :-)