2011. október-november-december. Még ebben az évben teherbe esünk (beszélgetés)
Nem nagyon beszéltünk erről. Egyébként nem vészesen rossz pm. eredményem.
Végig kérdeztem minden lehetséges okot, ami akadály vagy gond lehetne a babánál, de a dokim szerint egyik sem gond.
Te Manólány! Irgumburgunmostmáraztán!
Nincsen semmi bajság! Ne agyald túl!
Mennyi volt ma a hőd nyelv alatt?
Ez érdekes, mert ennek fényében valószínűleg ezért nincs peteérésed, és nem leszel terhes.
Nem mondta az orvos, hogy a closty viselkedését mennyiben befolyásolja a pajzsmirigy rendellenes működése?
Nem várok tőle semmit :)
De nem is érdekel, majd elmegyek máshoz.
Különben is most babára fokuszálok. Ha meg terhes leszek, akkor úgyis fogyni fogok :).Az elsőnél is így volt.
A gyökér ok, akkor nálad megvan!
Kiindulásnak ez jó.
Viszont nőgyógyásztól erre nem várj megoldást, mert olyan, mintha a hentesnél szeretnél virágot vásárolni.
Sziasztok!
Nekem ma van a 40. ciklusnapom és még mindig nem jött meg. Amúgy meg ök jól vagyok :).
Vigyorex: Igazad van abban, amit ítrál. És igen testsúlycsökkenttéssel a teherbeesés is könnyebb. De ne gondolt, hogy én ezt nem tudom, és próbáltam is. Csak sajna én azért sem tettem semmit anno, hogy 50kg legyek és azért sem hogy 90kg legyek. :(
Valaki kérdezte a pajzsmirigyet. De bennem is felmerült, viszont a nagyon okos orvosokban nem. Mikor elmentem a háziorvosomhoz, aki mellesleg nőgyógyász, csak annyit mondott fogynom kéne. Hát kösz, ez aztán magamtól nem jutott volna eszembe. Mondtam neki nézzük már meg nem e a pajzsmirigyemmel van gond. Megnéztük, alulműködik. Voltam uh-n ott azt mondták, hogy gyerekméretű a pajzsmirigyem ez lehet gond.
Jó reggelt!
ma van 14...7 nap múlva kell, hogy megjöjjön..
Jól vagyok, ma készültem debrecenbe de csak holnap megyek, mert párom ma nem dolgozik.
Továbbra is azt érzem, hogy megjön...de ezt már 3 hete...
A cicik nőnek...meglepődtem...de nemohogy kisebbek lennének, még inkább nőnek:)
Ti hogy vagytok:?
szép reggelt mindenkinek:)
bocsi, de ennyit képtelenség visszaolvasni:S:S:S
valakinél változás? én kezdek - trendiül szólva:D - parázni, közeleg a nem várt nap, elvileg vagy 4 nap múlva esedékes a teszt vagy egy hét múlva...de a melleim fájnak rettenetesen, tehát nem bízom el magam...
Sziasztok,
ma vagyok a 27. napon, de nem teszteltem, mert megint barnázok, szóval szerintem piri néne már itt vár rám a sarkon. Bár más előjele, mint görcsök, puffadás és kajálhatnék az nincs. Gondoltam, hogy tesztelek, de nem akarom, hogy pozi legyen, aztán 2 nap múlva meg megjöjjön. Akkor inkább nem is karok tudni a dolgot, hisz még igazából nincs is itt az ideje.
Amúgy csak mondom, hogy a BMI indexed a felső határértéket súrolja, úgyhogy benne van a keretben. Ez egyáltalán nem brutál sok, ahogy írtad. Nyilván számít az is, hogy mennyi a testzsír, de ezek a számok így átlagosan jónak mondhatók.
5 kiló leadásával már csak 23-es BMI-vel rendelkeznél, ami tökéletes, és erre lelkiismeret furdalás nélkül felhízhatnád a kívánt 5 kilót.
Biztos mondta a dietetikus, hogy mit kellene enni. Szerintem nem lehetetlen betartani sem, mivel ugyanazt eheti a család is.
Némi változtatást kell eszközölni, de csak az eleje fura.
Jó reggelt! Biztos nem vág ki, Orsy! :)
Valóban teszteltél egy pozit. Reméljük holnapután tud valami okosat mondani...
Sziasztok!
Nekem sajnos súlymegtartani kellene, de inkább icipicit vesztettem még belőle.
Abban igaza van Gabciccusnak, hogy fogyózni kínzás, DE (!) fogyni viszont jót tesz. Viszont nem fogyózással, hanem életmódváltással.
Most mondhatnátok, hogy mit pofázik a kis girhes, mert 159centihez, 49 kiló, de ennek ellenére nekem is életmódot kellett váltanom, úgyhogy nem a levegőbe szórom az igét.
A testsúlycsökkentés kihat a menstruációra, és növeli a fogantatás esélyét is.
Azt is tudom, hogy nehéz elkezdeni, de csak elhatározás kérdése, és magamból is kiindulva, sokkal könnyebb azt mondani, hogy "nekem ez nem megy".
Igazad is van,nem kell fogyózni mert az még jobban megnehezíti a teherbeesést!
A szervezetnek ilyenkor úgy is pluszban kell dolgozni,nem kell megkínozni egy fölösleges fogyókúrával!!
hú,neked nézték a pajzsmirigyedet?Az szokott ilyet csinálni...
És akkor ti mennyit terveztek hízni a trerhesség alatt,mert írják sok helyen,hogy a túlsúlyosoknak nem jó sokat hízni,mert terhességi cukorbetegség,meg mittomén mi lehet...
van valaki?
Rajtatok vannak plusz kilók?
Én 170 cm vagyok és 75 kiló.Ez brutál sok,már tükörbe se szeretek nézni.Beszéltem egy dietetikussal,azt mondta,hogy az se lenne baj,ha nem híznék egy dekát se a terhesség alatt,csak tartanám ezt a súlyt 9 hónapig.De én tervezem,hogy 5 kilót azért hízzak a végére,mégiscsak egészségesebbnek tűnik.
Ti,hogy vagytok ezzel?
Ezzel én is így vagyok :)
Nekünk marad az ovuteszt.
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hány éves vagy ebben az évben?
- Igaz az hogy a császármetszés után nehezebben esem teherbe?
- Egészségügyi küret után könnyebben teherbe lehet esni?
- Szeretnék teherbe esni, de az orvosom szerint csökkenteni kellene a hormonszintemet. Valaki tudna segíteni ebben a kérdésben?