2011. október-november-december. Még ebben az évben teherbe esünk (beszélgetés)
Igen én is látom, hogy lassan mindenkinek megjött. Sajnálom is :(
Én egyébként jól vagyok, nekem még mindig semmi.
Reméljük Nálad nem ez lesz!
Talán jól is teszed, hogy nem teszteltél eddig.
1 napja már késik, ez nem rossz dolog. :) + nálad voltak fizikai változások is. Egyébként a pasik nagyon ráéreznek. :)
igen azt hiszem én is ez az oka a nagy hallgatásnak, hogy mindenki nagyon sajnálja azokat akiknek nem sikerült a baba most, és együtt éreznek...
ahogy én is de még könnyen én is oda kerülhetek...
Szia, Drága!
Én vagyok, de nagy mondandóm nincs. :)
Mi újs?
Ma meg tegnap nagyon megindult itt a mensizés sajnos. :/
Sziasztok!
Kramer én is sajnálom.
Többiekkel mi újság?
Niki átjavítod a táblázatban nekem dec.9-re, nekem is megjött! :(
Drukk a többieknek!
de addig is kérek mindenkit Szavazzatok
Nektek egy kis kattintás, Neki nagy segítség
Előre is köszi
Scheig Viktória - Nővér, Pécsről: Szavazz rá az Aranyanyu szavazás Egészségügyi szakdolgozó kategóriájában, ha azt szeretnéd, hogy nyerjen!
Ne haragudjatok ha az agyatokra megyek ezzel, de nagyon szeretném ha mindenki egy szavazatot leadna rá egy nap
figyelj ez most nem a ti hónapotok volt, de előttetek az újabb lehetőség...
most mennem kell, mert mint említettem menni kell Anyóshoz és kell egy kcisit rendet tenni meg összepakolni cuccokat amiket viszünk....
De durva,olyan fura dolgok vannak nem?:) De jo hgy se hire se hamva remélem nem is lesz még vagy 9hónapig:)
Nekem sosem késett még 2napnál többet és sosem jött még meg max 1nappal előbb,mint most is :(
köszi, most már kezdek izgulni, elvileg ma kellene megjönnie, de se híre se hamva...persze a pár napos csúszás is normális lenne nálam :D
egyszer 3hetet késett, és képzeld a hold állása zavart bele, mert elmentem dokihoz...és ő mondta hogy akkor volt valami a holddal...
kiderül, szerintem szerdán csinálok egy negatív tesztet :D
kérek időpontot az orvosomhoz és ismét 2hete már tudni fogom hogy babám van mire a teszt hajlandó lesz kimutatni :D:D:D
:) talán igen
remélem neked már sikerült is:)
:) én is ugyanezt kívánom:)
Tök rossz hogy ezekszerint(mivel tegnap 12.én megjött) 30.án volt peteérésem és én is akkora számitottam és egytt voltunk 29,30,31,1,2 és mégsincs babóm:(
kösz:) nem adom fel,bízom benne hogy karira összehozzuk:)
Remélem azért neked nem jön meg,drukkolok:)
Sziasztok!
Drukk mindenkinek akinek még nem jött meg és jó várakozást akik már tudják a jó hírt. Annyian vagyunk már alig bírok visszaoolvasni. Üdv az újaknak. Tegnap délután voltunk a NYugatinál lévő ujonnan nyílt "játszóházban" aki arra jár gyerekkel feltétlen menjen be nagyon jó :)
Én is a decemberben reménykedek hogy akkor már sikerül :) Jó kis ajándék lenne a fa alatt :)
Jó reggelt!
Manócskám, Neked írtam már a túloldalt!
Szindy! Ma ránéztem a szavazásra, és szavaztam is.
Persze! :) A srácok 48-72 óráig is életképesek! :)
Drukkolok! :O) ++++++++++++
SZiasztok!
Manocskaah olvastam hogy megjott, nem szabad elkeseredni!Kovetkezo honapban ujra probalkoztok, ahogy mi, ugyanis nekem is meg fog jonni, ugyanazok a tunetek nallam is mint nalad voltak.Mar gorcsolget, szurkal ossze vissza.
Legyunk erosek es bizzunk Istenben hogy megadja nekunk is a varva vart csodat!
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hány éves vagy ebben az évben?
- Igaz az hogy a császármetszés után nehezebben esem teherbe?
- Egészségügyi küret után könnyebben teherbe lehet esni?
- Szeretnék teherbe esni, de az orvosom szerint csökkenteni kellene a hormonszintemet. Valaki tudna segíteni ebben a kérdésben?