2011. október-november-december. Még ebben az évben teherbe esünk (beszélgetés)
A 25-ösnek ki kellett volna már mutassa a terhességet, de mivel nem tette, így koránt sem biztos, hogy a 10-es kimutatná, úgyhogy ebből a szempontól nem tudlak megnyugtatni, de próba cseresznye.
VISZONT: Mivel nálad kiderült, hogy "máshogy működsz", így szerintem a doki jó hírekkel fog szolgálni Neked, és ehhez nagyon szorítok! :O) :O)
Jahh, tünet arra, hogy lüle vagyok. :D
Szétszakad a fejem úgy fáj. Nem tom, hogy ebből ma este párééé. :S
Már napok óta így szarakodik a fejem.
Nem tudom volt-e PÉ-m, mert nem megy fel a hőm, pedig már a 21. napon vagyok. A melleim már mintha kezdenének beindulni, úgyh ez alapján talán volt, csak a hőm nem értem mért van a béka segge alatt.
a feledékenység is egy tünet ám :D
de nagyon köszönöjük a szavazatot, vasárnap éjfélig lehet szavazni....
Szia! Köszi, a kedves bejegyzést. :)
Az ovu tesztről: én éppen ezért nem használom, amit Te is leírtál.
SHINGI...tudod mekkora ütődött vagyok????
x-epil 25 érzékenységű, az majd csak a kövi hónapba mutatná ki, most öcsém elment hoz egy 10est, szerintem Te is próbálj egy 10est...
Sikerülni fog! ++++++ Valamit valamiért! :) Néha nagy az ár, de áldozni kell sokszor az életben, és ez egy igazán nagy álom! :)
Ennél a háznál konvektoros fűtés van, a szobában maxon nyomatom, de mindjárt kihűlök.
A másik háznál központi van + kandalló. Ott is befagy a seggem, pedig tömöm a kandallót fával, és mellette mennek a radiátorok is. :/
A vicc, hogy a nyárestéken is megfagytam. Épp tegnap mondtam a páromnak, és mondta, hogy emlékszik mikor júliusban az egyik bográcsozáskor pulcsiban feszítettem. :DDD
Vigyorex: ÁMEN :) Beáldozom a Karácsonyt, ha megfogan végre a babánk januárban :). Milyen fűtésetek van, hogy ennyire nem akar befűteni? Ugorj át hozzánk, csinálok Neked jó meleg joghurtos-meggyes teát, és én itt úgy befűtöttem a kis fatüzeléses kályhával, hogy rövidujjuban ülök :). Tessék menni bulájozni :)!
Manó: drukk a dokihoz! Szerintem már láthatnak petét. Elvben 7 nap múlva repedsz. De kiváncsi vagyok mit mond a dokid. Milyen vizsgálatokat szeretnél kérni a nőgyogyidtól? Segit, ha irom, hogy nekem mik vannak meg?
szia.
nekem szinte minden hónapban majdnem olyan erős 1 napig a teszt csík mint a kontroll csík és egyébként orvosilag meg van állapítva, hogy nincs peteérésem. :)
Mindenképpen endokrinológusra.
Sajnos a nőgyógyászok nem valami felkészültek. Inkább a szervi dolgokra helyezik a hangsúlyt.
Lehet. Csak-csak ad...
Bár a kiértékelését nem nagyon bíznám nőgyógyászra.
Hát..talán, ha már Lagunánál is láttak a 8. napon, bár nekem mindig közelebbi időpontot mondtak...
Este elvileg bulájba kellene menni. Már nem is tudom, hogy miért mondtam igent?! :/
köszi:S:D
jajj ne is mond,iszonyat hideg van nincs is kedvem kimenni :S:D de muszály.ilyenkor a 7cn on már láthatnak növekvő petét?
Sok szerencsét a bejutáshoz! :O)
Nálam nincs semmi, azon kívül, hogy fűtök, mint állat, 3 pulcsi van rajtam, és széjjel fagyok. :S
Jó reggelt csajok:) köszi a válaszokat,nemsokára indulok dokihoz,remélem ma már be is jutok...:S
kivel miujság?
Hétfőig simán kibírom:d végülis még ki kell raknom a Yellowstone park vízlépcsőjét is:D:D:D:D
én is azért írtam be ide a viccet, mert tegnap sírva röhögtem rajta húgommal:D:D:D
Halihó!
Se baj, majd az ultrahangon. :) Legalább kicsit nosztalgiázol. :D
Szavaztam a leányzóra. Jó, h belinkeled, mert akkor mindig szavazok, de amúgy elfelejtem. :S
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hány éves vagy ebben az évben?
- Igaz az hogy a császármetszés után nehezebben esem teherbe?
- Egészségügyi küret után könnyebben teherbe lehet esni?
- Szeretnék teherbe esni, de az orvosom szerint csökkenteni kellene a hormonszintemet. Valaki tudna segíteni ebben a kérdésben?