2011. október-november-december. Még ebben az évben teherbe esünk (beszélgetés)
Lehet hormonális is. Köv. hónapban előfordulhat,hogy megint nem lesz.
Szerintem ezeket a fizikai tünetfigyelgetéseket hanyagolni célszerű ,mert begolyózik az ember lánya.
én meg amugy nem,mert nekem tényleg csak pékor szokott lenni folyásom meg akkor vagyok egésznap "nedves" viszont most van ilyen tejszerű,vagy krémszerű nem is tudom mihez hasonlitani de fehéres és vízszerű érzés.az mit jelent nem tudod?
Nekem sincs semmilyen fertőzésem 2napja voltam dokinál tehát az kizárva:D
Akkor én mindig termékeny vagyok. :) Szinte...
Nekem mindig van váladékom, ami valószínűleg hormonális, mert gyulladásom, gombán nincs, a rákszűrésem is nega.
Nem feltétlen. Biztosan hormonális változás okozza, de nem feltétlenül kóros.
Ha pedig valóban magas prolaktin szint okozza, az bele szólhat a babásodásba. Ha így van, akkor az is elképzelhető, hogy normál hormonműködésnél volna saját, gyógyszer nélküli peteérésed is.
És rosszat jelent?
Amúgy nem folyik, csak úgy érzem néha.
Ez abszolút jó életvitel!!!! :)
Én kávézom, napi 1.
Tea, napi 1 bögre.
Gyümölcslé akkor, ha nem bírok enni, mert a diéta miatt figyelnem kell a szénhidrátra, és van, hogy ezzel váltom fel az uzsonnát.
Évekig én sem ittam egy korty alkoholt sem, bár a munkán kívül ki sem tettem a lábamat otthonról. Mára más lett az életem, és ha szórakozni megyünk, akkor iszom alkoholt, és a szénsavas lötty csak akkor van hozzá. Most a betegséget is antibiotikus helyet jagerrel és pálinkával váltottam fel. Vicces tudom, de annyi gyógyszert beszedettek velem, hogy siralom, míg rá nem jöttem mi bajom, és már a falat kapartam a fájdalomtól.
Én nagyon elcsesztem, mert régen csak löttyökön éltek, és nem is ittam vizet. Nah, ez az ,amit nem szabad. Már tudom.
Mert Te is vízből vagy. :) Átmos, méregtelenít.
A gyümölcslé is tele van cukorral, persze normál mértékben fogyasztható, de vagy 100%-os, vagy frissen facsart. A többi színezett, tartósított, adalékos. :/
Sziasztok!
Aida: szép + tesztet kivánok Neked holnapra.
Szindy: inkább csinálj Te is holnap egy + tesztet, és csináljon a doki pénteken pozitivabbat :)!
Manócskaah: van tojásfehérjéd? Én nem tudom mi ez, de nekem is a 6. cn van, és ebben a hónapban még mensi alatt is magas volt a hőm. Nem vágom. 36.6-36.7 között voltam mensivel, holott nekem 36.5 körül szokott lenni. Lehet, hogy ez egy ilyen magas hős hónap? Mindenesetre 6. napon peteérni még elég korai lenne. Nem ovutesztelsz?
Shingi: tényleg egy hős vagy, hogy igy birod teszt nélkül. Remélem ott van egy kis babó!
Vigyorex: nekem eddig "normál" volt a hőm, most meg magasacska. Pé után már fájtak az ikrek, de most valahogy már tegnaptól bele-beleszúrt (persze még nem fájnak). Na de ez most mi a bánat? Ciszta okozhat magasabb hőt? Mennyire van lent a hőd? A zöld vonal fölött van?
:) köszi
Víz? az mire jó? amugy nem rajongom a vízért de ha kell egésznap azt iszom ha ettől hamarabb lesz babám:D
Ez klassz! :)
1 kávé untig elég. Amúgy meg víz, víz és víz.
igen tudom én is olvastam ezt,éppen ezért állok le vele,napi egy csésze meg csak belefér nem?
A coláról és az energia italokrol is letettem,és több zöldséget meg gyümölcsöt eszek,fogok enni,ja és nem idegeskedem.ez már remélem elég lesz ha valaki még tud hozzátenni csak irja meg bátran,megfogadom:)
A sok kávé egyébként sem jó, mert a kávé ösztrogénként viselkedik, és megsokszorozhatja a babára várás idejét.
Alacsony vérnyomásra pedig úgysem jó, mert nem a vérnyomást növeli, hanem csak a pulzusszámot emeli.
dehogyiiis:):) te dolgod és te döntöd el h akarsz e vagy sem:) jajj ne mondj ilyet mért haragudtam volna meg?:)
szorítok érted mint az állat:):)
sok mindenről lemondok etől a hónaptól h sikerüljön a baba,pl eddig 3-4csésze kávét ittam az alacsony vérnyomásom miatt meg amugy is imádom de már csak 1et iszom a ciklus 1.napjától:) meg sorolhatnám...tehát remélem ez megteszi a hatását:)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Mennyit kereshetek ebben az évben, ha nyugdíj mellett dolgozom? Jelenlegi nyugdíjam:90550 Ft.
- Hány éves vagy ebben az évben?
- Igaz az hogy a császármetszés után nehezebben esem teherbe?
- Egészségügyi küret után könnyebben teherbe lehet esni?
- Szeretnék teherbe esni, de az orvosom szerint csökkenteni kellene a hormonszintemet. Valaki tudna segíteni ebben a kérdésben?