2011 márciusi csodák (beszélgetés)
gyógyulgat.
Próbálom mellre tenni, de nem tudja kiszívni. A védőnő szerint Hédi még kicsit sárga, nincs elég ereje hogy gyorsan kiszívja a kellő mennyiséget azért szopizik majd 1,5 órát. Nem csoda ha a mellem felázik. Most próbálom az épebből 20 percig szopiztatni aztán lefejt tejcsivel pótolni (még 60-80 ml-t bevág utánna), de egyre kevésbé fogadja el a mellem:(
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a Terhességi gyermekágyi segély és a szülési szabadság nem ugyan az ugye? A munkahelyem igényelte nekem a TGYÁS-t ma jött egy tájékoztató levél, hogy 08 11-ig nem kaphatok a szülési szabadság miatt! nem értem valaki volt már ilyen helyzetben? Péntek délután már se a könyvelő se az ügyintéző nem érhető el! Köszi a válaszokat!!
Sziasztok
Jól eltünt mindenki,gondolom a jó idő miatt.
MI is megtettük az első sétánkat,Bálintka végig aludta.:)
Hát én ma lopott órákban aludtam Noncsival, iszonyat éjszakánk volt :/
Gyógyul már a cicid?
Szia!
Én is vagyok! Be-be nézek egy nap többször is. Igen, mi élveztük a jóidőt, nafyon sétáltunk.
Lili elég szeszélyes ma. Eszik 70-80ml-t, nem kell neki több, kiköpi a cumisüveget, azután meg egy-másfél óra múlva kiabál, mert éhes. Most úgy vagyunk, hogy 1x alszik két etetés között, következőleg meg fent van. Most fent van. Mondjuk az éjszakák általában alvással telnek.
Jaj, Hédike nagyon aranyos!!!!!!!!!
Sziasztok!
Ma mindenki nagyon csendben van.
Remélem csak a jó időt élvezitek!
Sziasztok!
Rékám 2 nap ovi után most megint itthol van. A doktornéni szerint nincs baja, de a hányás bármitől lehet vírus is, inkább maradjon itthol.
Pedig holnap lett volna bent ünnepelve a szülinapja /ápr 02-án lesz 3 éves és hétfőn nincs ovi, pénteken meg én nem tudtam volna elmenni a tortáért/, de majd kedden bepótoljuk. Szerencsére a cukrászdában át lehetett tenni a megrendelést. Nem tudom 40 db kinder ízű sütivel mit csináltam volna.... Ma elmentünk első sétánkra Hédivel:)1 órát voltunk kint.Egy kedves ismerőstől kaptam testvérfellépőt és Réka azon "utazott". Szerinte tolta a babakocsit:)))
Én lassan zombivá válok, mert se éjjel, se nappal nem tudtam 15 percnél többet aludni....
Örülök Zsana, h megindult a tejcsid :)Nálunk most az van porondon, h 5 perc alatt kiszív pl. 70-et, aztán belustizik és nem akar szopizni rendesen, csak nyammog :) Tegnap fájt a cickóm, eszembe is jutott Amália....
Szép Napot!
Sziasztok
Néha be kukkantok,igaz időm nincs Írni de azért követlek benneteket.
Porcellán tényleg keresd meg az illetékeseket,minden cseppre szüksége lehet valakinek.:(nekem is ha itt laknál a közelben).
Talán elindul az én tejcsim is,szopi után lefejtem 100 ml.:)
megint egy jó éjszaka...
Rékám éjfél elött összehányta magát, erre Hédi is felébredt...azóta nem hajlandó visszaaludni, hiába lakott jól 140 ml tejcsit vágott be.
Réka meg folyamatosan felsir én meg várom hogy benne marad e az a pár korty tea amit megivott...
Természetesen a férjem dolgozik majd 8- kor jön.