2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Na persze... Apa, amikor hazajön a melóból odamegy Lilihez...Meg sem kell szólalnia a lánya már vigyorog, mint a tejbetök. Imádják egymást. Egyébként nem láttam Imin, hogy rosszul esett volna, vagy csak tartotta magát, és éjszaka sírta tele a párniját.
Éjfélkor feküdtünk le, Lili nem felébredt 1 órakkor. Már nem is tudom az idejét, hogy mikor kelt fel 1-kor. Mondjuk utána csak fél6-kor ébredt fel.
Jaaj,Ittenem,Ittenem :) !De ez annyira jól esik.Apának meg nem túl jól.Nálunk is így van,el tudom képzelni.Olyan édesek.De amúgy meg olyan szerelmesen tud nézni apukájára.
Lányok holnap költözünk.Egész hetem a pakolásból állt.Csak lennénk már túl rajta.
Holnap már az új helyen alszom a Cicalánnyal.Csak mi ketten.Apa majd csak vasárnap alszik ott.
Szép estét mindenkinek.
naptejileg ...:D
csak a biod....-nak -gondolom értitek- van 1 év alatti babáknak valója, ami nem árt nekik, 50+ faktoros, csak fizikai szűrők vannak benne, semmi kémiai, emiatt jó a kisbabáknak is
vízálló
100ml-es kerül 5ezer körüli összegbe, de szerintem megéri ;)
köszi a táblázat-segítséget, aki gondolja, kérem, küldje meg az adatokat lilipetinek, és ő segít, továbbítja majd nekem
köszi
A bőrdoki azt mondta, hogy csak 50 faktoros fényvédővel mehetünk ki, jó a LaRoche és a Babe is!
Sajnos Zsófinak van a jobb szeménél egy tűzfolt, azt mondta, hogy az nem fog elmúlni, 6-7 éves korában lehet majd lézeres kezeléssel halványítani :( a tarkón és a forgón lévő foltok viszont eltűnnek.
persze, én is úgy gondoltam. nekem eddig a fagyóban csak két doboz van, én olyat adtam volna oda neki, amit aznap fejtem, hűtőben volt és felmelegítettem. A pici fiam olyan undorral köpte ki, mikor kanállal a szájába tettem, mintha nem is tudom, mit adtam volna neki. A cumisüveget el sem kezdi szívni. Ezért öntöttem én is csak ki, mert nem lehet újramelegíteni. Különben biztos lefagyasztom, ki tudja, mikor veszem még hasznát.
Én most a kandúr macskámat "imádom" mert párzási idő van, és vagy őt hallgatom, vagy az összes kutyát a környéken (gondolom, már azok is unják ezt a borzasztó hangot)...:))
én sem azért adtam a macskának, hogy jóllakjon. Mert ez fel lett olvasztva, a töblet le lett fagyasztva az elején, és 6 hónapig tárolható. De látod. A macskának a jó k anyukáját. utálom őket.
máskülönben nem öntözgetem ki. ha másra nem később a főzelékét jó lesz behabarni vele. ezt a tippet egy ápoló mondta a gyerekágyon. puszi a kezére. még most is álldom :)
Nekem szerencsére már nem fáj a hasam, bár sokkal lassabban gyógyul mint az első hegem. Én is gondoltam arra, hogy elkezdett lightosan hasizomra tornázni, csak egyrészt rohadt lusta vagyok, másrészt félek, nehogy valami baja legyen a hegemnek (ezzel magyarázom a lustaságot:-))
Az én picurom sem fogadja el a tejet, csak ciciből, próbáltam neki kanállal, meg cumisüveggel is, de nem kell. Bár én eddig a csapba öntöttem ki, nem adtam oda a macsekoknak. Legközelebb megpróbálom, de ha nem tetszik nekik, akkor egy hétig nem adok nekik bosszúból inni...:-)
Ok! Az jó lesz!
Miért kell vinni dokihoz?
Ma viszem picurt a bőrdokihoz, majd írok, hogy mit mondott a fényvédőre és a tűzfoltra.
Mindenkinek szép napot!
Én sem értem, próbáltam éjjel egy picit hamarabb megkelteni,hogy félálomban szopizna, de semmi. új dolgokat nem használok, amióta picur van, parfümöt sem, mert azt mondták nem szereti. Este megint nem fogadta el, se a lefejt tejet, se a cicit, éjjel keverve megette, hajnalban +megint cicizett és cumisüvegből is evett rendesen, Tényleg tehetetlennek érzem magam, majd a gutaütés kerülget, hogy tegnap cumisüvegből sem volt hajlandó megenni a sima tejet, úgy ordított, hogy szinte levegőt sem vett. Ma hajnalban+megette,és amit adtam neki, az még a tegnap esti fejésem volt, tehát az sem tudom mondani, hogy a mai tejem biztos jobb volt....
szóval passz... kezdem feladni, hogy megértsem a lánykám.De rendületlenül próbálkozom, mert amíg lehet, addig szoptatni szeretném. Olyan édes maszat tud lenni, amikor cicin vigyorog :) + a múlt héten beszélgetett a cicihez szopcsi közben.
Szia! Ne haragudj, hogy csak most válaszolok, de 12 napig nem volt netem, már elvonási tüneteim voltak :)
A keresztelő nagyon jól sikerült, aludt a picikém, mikor lelocsolták a fejét felkelt ránézett a papra, nyugtázta a dolgot és visszaaludt a keresztanyja kezében. Utána az étteremben is csak nézelődött és alukált.
Egy angyal...ráadásul 17.-e óta végigaludta az éjszakákat is egészen tegnapig, de remélem ez visszaváltozik...Volt, hogy este 9től reggel 7ig aludt...Imádom :)
konkrétan a hasizom érdekelne. Mert amikor háton fekszek és nagyobb a lendület a csillagokat is le tudnám imátkozni akkora a fájdalom. A dokimtól kérdeztem, hogy mehet-e a hasizom. Igent mondott. neki kell állni, hogy helyreálljon az izom. De csak csinnyán. A tejci miatt.
képzeljétk. a minap amikor az a dinka szeles esős idő volt, a kicsi teljesen leszvta a cickóból az összes tejet. no vetem estére elő 1-et a fagyóból, és kiolvasztottam. A drága inkább elaludt éhesen mintsem, hogy megegye. Jött a másnap délelőtt, no mondván a maradékot megetetem vele. az sem kellett. És amit kiöntöttem a macska megszagolta és otthagyta. No mondtam neki a k betűs anyját, meg, hogy forduljon fel a finnyása.
Az én gyerekemnek ciciből jó, ez meg húzza a száját rá???
fú. mérges vagyok. Ki kell öntenem a drága tejet, és ezeknek a dögöknek meg nem kell? akkor kap száraz tápot. oszt csá.
fúúúúúú utálom őket.mármint a 3 macskánkat. mert hasznuk az nincsen. Csak vannak. azért, hogy a virágaimat kifeküdjék.
Ja, elküldtem mindenkinek a levelet a táblázattal kapcsolatban. Mindenkinek aki rajta van + két fő, aki még nem íratkozott fel :D Szerintem hétfőig várunk a fotókkal, meg a válaszokkal. Persze nem kötelező a részvétel. Én csak gondoltam, hogy jó lenne így egybe a babákról kép,és lassan akkor a nevekhez arcot is tudnánk párosítani. :D
Szóljatok, ha van még valami ötletetek.
Én, amit elküldtetek nekem adatokat, megcsinálom táblázatba, és elküldöm bettilettinek. Ő készíti a többit.
Nekem a gyerekorvos adott beutalót, és időpontot kellett kérni. A szakrendelésen kértés is a beutalót. Mondjuk azt hittem, hogy tovább tart. Fél kettőre volt időpont. Odamentünk egy órára, mert azt mondták, hogy érkezési sorrendben megyünk (időpont azért kell :D) és negyed kettőkor már elfele jöttünk (600 ft-ért parkoltunk)
Lili ma délután elég zazi volt. De most este beájult. Negyed hatkor evett. Gondoltam nem lesz semmi a 19 órasi fürcsiből meg kajából. Óóóó, mintha nem is evett volna másfél óraával előtte, úgy kiabált a kajáért. Megfürdettem, megetettem, elaludt, le akartam rakni felébredt, tartottam még egy ideig, és árnyéknézegetés közben szépen elaludt.
Nálunk az orvos nem hajlandó beadni két oltást egyszerre, mert hogy nagyon megterheli a szervezetet. Jó, biztos igaza van, csak így meg 2 hetente kell a csöppemet szurira vinni. Bár most 2 és fél hósan a prevenarnál nem sírt, de a két hós kötelezőn ő is rendesen összeveszett a dokival...
A súlyt szerintem biztos, hogy rosszul mérte most, azért ez akkora különbség, hogy már szemmel is látható lenne. Hiába mondja, hogy nézd meg a saját szemeddel, ha rosszul mér a mérleg, akkor te is ugyanazt a rossz adatot fogod látni. Ne foglalkozz vele, ha jókedvű Bálintka, biztos, nem fogyott.
Nekem a hasam már teljesen rendbe jött, semmi fájdalmat nem érzek. Kicsit érzéketlen a vágás körül a bőröm, de amúgy minden ok.
A csípővizsgálatra feltétlenül rákérdezek. Igaz mikor hazajöttünk a kórházból akkor is megvizsgálta, meg bent is nézték már neki, sőt az eddig két tanácsadáson is vizsgálta a dokinéni, de nem mondta, hogy akár tornáztatni kéne, vagy hogy vigyem külön szakrendelésre. A következő tanácsadás épp 3 hónapos korában lesz esedékes. Köszi a választ! :)
Szép napot mindenkinek.
Manócicuka: most csak magadra koncentrálj,mihamarabb meggyógyulhass és Nadin mellet legyél.
Minden más másodlagos.Kívánok neked erőt egészséget.Irtam Privit.
Megjöttünk az oltásrol,Szegény tündérkémet még nem halottam Így sírni,a szivem szakadt meg.Be adattam a prevanert is,késöbb nem akartam jobb túl esni egyszerre a 2-őn.
Mérlegelésről ne is beszéljünk,2 hetenként járunk.Kezdtük 3900,4240,4710,5250,és a mai mérésnél 4710.Mondja a védőnő,/nem a miénk/Hogy nézzem meg a saját szememmel.Én meglátásom szerint el van mérve,mert ugyan úgy eszik ahogy eddig,/6-7 150 ml/,nem látom betegnek,jókedvű vidám.
Jövőhéten ismét be viszem,most nagyon fel húztam magam,mert ugy nézett rám mintha nem adnék neki enni.
Hú, mennyi minden történt ma!
Előszőr is: Manócicuka, jó hallani felőled, és nyugodtan írd le a gondolataidat, mi melletted vagyunk. Nagyon vigyázz magadra, gyógyulgass, és igaza Amáliának, hogy a kicsi anyukádéknál jó helyen van. Nagyon sokat gondoltam Rád, hogy mi lehet Veled, még egy kicsit aggódtam is, hogy olyan hirtelen "csöndbe" lettél a múltkor.
Moncsi: Minden kisbabát elvileg 8 hetes koráig el kellene vinni csípővizsgálatra. De nem szólnak, ha ez később van. Szólj a gyerekorvosnak és adnak beutalót. Lehet menni hasi-, és koponya uh-ra is, de az nem kötelező. Én azért elviszem Lilit. Ártani nem árt, és még nem is fáj.
Tobzocska! Nekem nem szex közben fáj, hanem ha Lilit öltöztetem, vagy tisztába teszem, és rugkapál. Ahogy hozzáér a hasamhoz fáj. Mondjuk szerintem ez nem olyan fájdalom, mint a Tied. Én úgy érzem, hogy érzékeny belül valami nagyon.
Csajok aki császáros volt ahhoz szólna a kérdésem. illő nem illő kérdezek. nektek nem fáj szex közben a kasizmtok alja és teteje? mert nekem igen. és azon gondolkodok, hogy ha nekiállok kicsit hasizmozni, mennyit ártok vele? nem akarom, hogy izomlázam legyen mert attól a tej íze változik, de a szexről sem akarok lemondani.
Ha van/volt ilyen tapasztalat és megldotta valaki, az hogyan sikerült? az első gyerkőcöm is császáros volt, de akkor ilyet nem tapasztalltam. Lehet, hogy nyúlottabbak az izmok, mert kevesebbet szedtem fel?? vagy én nem tudom. Vagy ennyire benne van, hogy öregedtem???
írjatok.