2011 márciusi csodák (beszélgetés)
Sziasztok
Ezen az időjáráson nem is lehet csodálkozni,néha mi sme tudjunk mit is vegyünk fel,nemhogy a babókra mit is adjunk.
Én éjszakára egy hosszú ujjú badyt és egy vékony pizsirucit adok.Ez igy neki pont jó,de néha olyan hideg a kis keze.De a nyaka meg tök meleg.:)
Ti milyen sapit adtok a babakocsiba a gyerekekre?Én nagyon vékony fülvédős sapit,féltem nehogy huzat érje a fülét.
Jó reggelt mindenkinek!! Lilla ma is fél4-kor kelt először,mondjuk az esti elalvás borzasztó volt.....padlástérben lakunk és a klímás még nem jött kitakarítani azt a sz...t, addig meg nem merem bekapcsolni! így a lánykámnak melege volt,pedig nem volt felöltöztetve,csak amennyire kell! De utánna aludt mint a bunda! :) lilipeti remélem ki mulattátok magatokat!! :) Ha felébredtél mesélj majd hogy milyen volt!! :) További szép napot!!
Üdv mindenkinek! Zsófinak is van tűzfoltja, a szeménél, a tarkóján és a forgójánál. Voltam vele dokinál, azt mondták jó esély van rá, hogy 2 éves koráig felszívódik.
Nem tudom nektek hogy viselkednek a babók, de amióta bejött ez a meleg, nekem Zsófikám nem nagyon akar enni, csak ilyen 70-80 ml-ket és mindig álomkóros.
Hát akkor nektek jó szórakozást!! Én is úgy elmennék már egy jó lagziba!! :) De még had nőjön Lilla is!! :) Meg persze nincs is ahová menjünk... :) Hát én nem vagyok ilyen szerencsés....Lili ha felkel,akkor már nyöszörög,aztán sír,végül ordít!! :) De attól függetlenül IMÁDOM!!! :)
Hédi is jól aludt este 9-töl reggel negyed 5-ig, igaz utánna nem akart vissza aludni
Minden o.k. velünk. Ma megyünk az esküvőre. Valószínűleg az óbudai Fő téren fog ma Lili ebédelni... egy padon. :D De az is lehet, hogy az autóban. Izgulok egy kicsit, márcsak a házasulandó kolléganőm miatt is. Ő azt mondja nem izgul, de csak flegmázik...
A mi Lilink 20 órakkor aludt el, és 3/4 3-kor kelt. Megint átaludtunk két evést. Tök jó! De olyan aranyosan ébred mindig. Nem kiabál, mint régen, csak beszélget. Ma is 1/4 7-kor arra ébredtem, hogy mesél a barátinak (az ágya fölötti forgó figuráit hívjuk barátainak). Elmesélte az álmát :D
Jó reggelt!! Mi is nagyon jól aludtunk, Lili elaludt fél9kor és fél4-kor ébredt! Ennek én is hálát adtam!! :) Amúgy mi újság veletek? Hogy vagytok?
Jó reggelt mindenkinek! Hogy aludtatok? Mi jól!... Amiért igen hálás is vagyok Lilikének! :D
Van még matricám,ha valakinek kellene még, szóljon nyugodtan!!
nagyon szépen köszönöm. :)
ne hülyéskedj már!! Semmit!! Örülök ha a gyerkőcödnek örömet tudok okozni!!
tökéletes. mit kérsz érte? nekünk 1 volt csere de a fiacskám ollójának áldozata lett.
:(
Én úgy gondolom,hogy leírom szám szerint amik vannak és te pedig megnézed hogy mi van meg belőle hogy ne legyen neked is mindenből 2! Úgy jó lesz?
azt hiszem hat csomaggal van, ha írsz egy címet feldobom a postán
engem érdekelne.
írj, ha nem kelt még el.
én szívesen elfogadom mert mi gyüjtjük. Mennyi lenne? köszi
nekünk van vagy 6 csomag, elküldjem??
Valaki véletlenül nem gyűjti ezeket a spar-os dzsungel mániás matricákat? Mert nekem van kimaradva vagy 100 db és nem tudok vele mit kezdeni,ha csereberélni szeretne valaki,az is ok!
nyitottam egy hurcibaba klubot. akit érdekel a hordozás szeretettel várom.
Nekem a dokinő mondta, hogy ha hazaértünk azonnal tegyek rá vizes borogatást csak azt nem mondta hogy meddig! De nem egyformák az orvosok sem.....
Én egyáltalán nem borogattam, nem is volt rajta semmi keményedés
én nem borogattam a lábát szuri után
sziasztok!! ti szuri után meddig borogattátok a csemeték lábait??
jázmin is bukik elég sokat. ármin is ilyen volt, de ahogy a hozzátáplálást elkezdtük vele szépen elmaradt
Gyönyörűek a babák!!:))))
Sziasztok!
Nyugi lányok tapasztalatból mondom nektek, nekem a nagy lányomnak is volt a fenekén tűzfoltja és egy éves kora után kezdett elmúlni.Nem kell tőle megijedni, az csak van ott, nem kell ellene tenni semmit!
Lilipeti! Fruzsinak is van tűzfoltja, vagy legalábbis valami hasonló. Doktornéni azt mondta, hogy valószínűleg értágulat, már szerinte tűzfolt általában az arcon jelentkezik, de Fruzsinak a bal középső ujján van. Kíváncsi vagyok elmúlik-e.
Olyan szépek már ezek a bébik, megnéztem sok adatlapot. Szépen fejlődnek.
Valamelyikőtök babája bukik? Mi rengeteg pelust elhasználunk a büfizések alkalmával. Engem biztos jobban zavar, mint Fruzsit, de azért jobb lenne ha nem jönne vissza minden evés alkalmával az utolsó néhány korty.
Köszönöm a segítséget!! Igazi kis hajas babád van!!! Gyönyörű!!! :)
Én nem adtam Rékának előre kúpot és szerencsére nem is kellett, viszont a doki ajánlotta ben-u-ron szirupot, ha hőemelkedése lett volna, de azt sem használtuk
További ajánlott fórumok: