2011 márciusi csodák (beszélgetés)
hát szinte semennyit, max a kezemet tornáztathatom :-S
Rossz, mert világéletemben sportoltam...
Csajok, ez a gyerek egész nap mocorog, volt már valakinek ilyen? annyira furi, 10 percekre leáll, de aztán újrakezdi :-D
Köszönöm szépen :-)
Szép estét kismamik.
Voltam ma dokinál,és kiderült nyitva van a külsö méhszáj,egy picit.Nem hiába keményedik a pocim,de azt mondta ez a második babónál természetes.Passz.Mindenesetre szedem a magnéziumot.ha keményedik.
Ezek szerint nem csak én vagyok depis:))))Néha nevetek,utána meg bögök,de a párom azt mondta én alapbol ilyen vagyok,mondtam köszönöm:))
Mona, ez a hólyag dolog nálunk is sláger :) És sokszor úúúúgy tud fájni. Bár nem is inkább fájdalom, hanem elég kellemetlen :)
A Magnerotot tényleg összerágva kell bevenni? Meg tudnád írni?
Én meg inkább konyak mint bor. Az a 3 pici korty gyorsan lecsussz, és letudtam. A bortól meg savasodok, és 1 fél nap míg 1dl esetleg lemegy....
Soha nem szerettem az alkoholt, max egy jó kis kinti sütögetés , szalonnázás után egy pohár jéghideg habzó sör, de az is egy évben 2-3 alkalommal ha megtörtént.
Sziasztok!
Nekem is elő kellene már szedni a kisruhákat, mert a barátnőmmel cserélünk. Neki most kisfia lesz, nálunk meg ugye kislány. :) Az unisex rucikat megtartom, de a nagyon fiúsak mennek hozzájuk.
A babakocsink is unisex. :) A fekvős "nagy" kocsi Piccolino narancssárga szürke, a sportkocsink meg piros fekete.
Tegnap Csenge is nagyon aktív volt,bár már egy jó ideje az alvásoknál is Ő a főnök,nem mindegy ám hogy fekszem,addig piszkálódik míg számára kellemes pozícióba nem fekszem!!!!
de lesznek majd még érdekes dolgok.....
de az élesztő élelmiszer.......
na mindegy jót nevettem ma....
Szia!
Igen, lazító hatású, de nem kell túlzásba vinni :-D Én inkább bort innék, ha már arra kerülne a sor, a töménytől ódzkodok, nem kismama koromban se voltam oda a töményért...
Sziasztok!
Akkor tegnap aktív baba nap volt, mert Dani is olyan mutatványokat csinált, hogy szabályosan elferdült a hasam tőle :)
Ez a konyak-dolog komoly???
Mona,pihenj sokat ma is!!
Sziasztok Lányok!
Stella! Örülök, h minden rendben van Veletek :)
Mamszli! Remélem túl vagy a melankólián :) Én nálam ma csapódott be a fránya hárpia szindróma, vagy mi. Reggel semmi gond nem volt, de mikor elkezdtem mosogatni, sírógörcs jött rám...kiakadtam magamon....egy tányér majdnem rá is ment. Most túrógombócot csinálok, megkívántam :) Kis krumplilevessel :)
Nita! Örülök, h érzi a párod is a picit :) Az én lánykám is 2 napja annyira aktív, h nem hagy pihenni sem :) Imááádom :) Dudorodik a poci rendesen :)
Mona! Jobbulást!
Puszi Mindenkinek!
Erről nem tehet, nem betegség, mindenkivel előfordulhat, hogy hülyeséget kíván, ettől nem lesz elmebeteg.
Én anyám meg kilószámra ette az élesztőt, mikor a nővéremmel volt terhes...annak sincs semmi tápértéke, amire a babának szüksége van.
Tegnap nálunk is először érezte a párom a kisfiúnkat:) Este nagyon elemében volt a kis drágám. Mocorgott nagyon! Eddig csak én éreztem, a párom nem, hiába tette rá a kezét a pocakomra. Én most vagyok 22 hetes. De már kívülről is érezhető (ezek szerint:-))
Én az elején a savanyú cukrot kívántam, de nagyon-nagyon:-DD
egy pszichiátriai beutalót nem kívánt mellé?????
elmebeteg.......
mi is szerettük volna az elsőnél,ha csak születéskor derül ki,de a babamozis egyértelmű lett......
most meg már tudni akartuk és kislányunk lesz,már 2 uh-n mondták........
ez azért erős túlzás.......:)
ki kívánna benzint????????????
persze értem,hogy mit akarsz ezzel mondani,de akkor is...