2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Már beszereztem orrszívót, csak anyunak odaadtam és majd holnap megyünk át, majd megcsináljuk. Most ott leszünk hétvégén.
Olyan sötét van és borús... én is olyan kóma vagyok, szerintem a lurkók is érzik ezt mindig.
Mi is amióta a földön vagyunk sokkal jobban kúszik, meg forog, mert ott érzi a teret és bátrabb, jobban rákényszerül, mert van hely és oda kell kúszni a játékokért, meg hát érdekesebb a világ lenn ahol mindent lát :)
Halihó!
Ma extra nyűgösen ébredtünk reggel, úgyhogy előre félek a mai naptól. Délután megyünk haza, és elvileg 6 körül már Apa is otthon lesz. :)
Évi, sajnálom az éjszakátokat, próbálj meg pihizni kicsit, amikor tudsz! Tényleg be kéne szereznetek egy orrszívót.
A jövő héten visszavisszük a brendonba a babakocsit. Kíváncsi vagyok, hogyan kompenzálják... A legjobban annak örülnék, ha levásárolhatnánk azt az összeget! :)
Reggelt!
Éjszaka mi sokszor keltünk, az orra mindig felkeltette, de szinte óránként és mindig mikor full mélyen aludtam,szóval mindig pont álmomban. Nagyon rossz volt. Mindig tiszta kóma voltam.
Fél 6 óta fenn vagyunk, már nem aludt vissza miután megetettem.
ja tényleg :)))
akkor neki grat :))
Dani aludta át, nem Zsombi :D
Mi 2x keltünk mostanság.. De tegnap már a 2. hagytam vergődni, egész hamar vissza is aludt :D
Kész nagylány! Mi szenvedünk, szenvedünk, fog meg sehol.. Igazi férfi a lelkem, előre nyűglődik :D
de lemászik róla pikk pakk :)
De én is akarok venni, de nagyobbat, hátha lehet kapni olyan 120-asat.
Igen, ha már ül, akkor jó lesz.
Teljesen este 8-tól hajnalig? :)
Azta, ügyike :))
Igen, másfél :)
1 db 2/3 és 1 db 1/3 :))
No, ma sikeres napunk volt, délután 2 óra szunyát nyomott :) Igyekeztem utolérni magam közben. Szóval Csengettyűnek már másfél fogacskája van? :) Dani meg átaludta többször az éjszakát :)
Mindenki sikongat :D Az nálunk is megy (néha örömében, néha dühében/fájdalmában :D) Zsombi most a kúszást próbálgatja már. Emeli a popót, tolja a lábát, néha már halad is, de azért még pár hét szerintem mire össze is jön neki :)
Megnéztem és 9 db-os és 32 cm 1db. Összesen 1 m.
Ti is ezt akarjátok megvenni? Ezt mire használjátok?
Erre rá sem fér a gyerkőc :)
Nagyon kicsi.
Vagy nem erre gondoltatok?
Évi: Csengettyű nagyon cukorborsó:)
Gyönyörű a képen, nagyon formás
Amúgy nálunk is megy a sikongatás, magyarázás ezerrel. Megjött rendesen a hangja egy pár hete. Mi 69 cm-esek vagyunk, kilóra nem tudom, 8 kiló felett picivel talán, majd ma este megmérjük. A ruhákon én is észrevettem, van ami már lábszárközépig ér:)
Forgással úgy állunk hogy mióta 2-szer átfordult hátról hasra, azóta semmi, oldalra kifordul játékért,de aztán vissza. Azt javasolta a doki néni, tegyem le a földre, nagyobb a tér jobban kell mozogni a játékokért mint a járókában. Úgy hogy a karácsonyi puzzle szőnyeg kicsit hamarabb kibontásra kerül( ma). Majd karira becsomagolom újra:)
Mai nap anya-Csenge ágyban alvás 2:0 :)))
És most 1 órát aludt az ágyában :)))
Mi azt csináljuk mindennap szinte. Ölemben van, hintázunk, énekelek neki stb. Ölemben ül velem szemben miközben törökülésben ülök, vagy fekszem és ő ül rajtam :)
Anyu is ezt szokta csinálni, mondjuk ő többet énekelget neki :)
Köszönöm :)
Apjának is pont ugyan ott van :) van is egy olyan kép direktbe.
apa is mondta ezt a ringatós foglalkozást, h menjek le, de én tök nem vagyok ez a ringatós anyuka, meg hát már van vagy 10 kiló, alig bírom el, nem hogy ringatni :)