2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Most olvastam egy cikket amit ide írt egy anyuka, hogy mennyire kinézik az emberek azért mert volt már olyan hogy nyilvános helyen kellett szoptatnia, persze diszkrtéten.
Én nem tudom, lehet velem van a baj, de én nem tudtam volna az utcán, vagy a buszon, vagy a boltban megszoptatni a kicsit. Persze nem ítélem el, és tökre támogatom azokat akik ilyen lazák, de nekem nem menne. Még ha eltakarnám magam akkor sem. meg nálunk nem is lett volna megvalósítható, mert a lányom nem ciczett sose ha zaj volt körülötte. nem azért mert zavarta, hanem mert elterelte a figyelmét az evésről. meg a férjemen és anyukámon kívül más előtt nem is etettem sose a kicsit, pedig enm vagyok szégyenlős, de ez nekem olyan intim dolog.
ti hogy vagytok ezzel?
Sziasztok!
Engem is elkapott a nátha, meg ami ezzel jön.
Én alig várom, hogy este legyen és ihassak egy Neo...-t. Megkérdeztem a dokitól még a múltkor. Azt mondta, hogy nyugodtan igyam, na persze ne tizesével!
Jobbulást mindenkinek!
Szia
nahát ez nem semmi.......megtehetik? érdekes.....
én a hagymától érdekes nem vagyok rosszul, sőt néha-néha eszegetek is:)
Sziasztok!
Én már 3 hete nem főzők, mert sajna a szagoktól még mindig iszonyú rosszul vagyok. Csak a hétvégéken vagyok kénytelen nekiállni. Hétköznap apa hozza nekünk a kaját, ma sült hús párolt káposzta és tört krumpli a menü. Még pár hétig biztos így lesz, aztán lassanként újra elkezdek főzni, mert nagyon hiányzik.
Sziasztok!
Nálunk is elég lehangoló az idő,de nyugi lesz még rosszabb is...:)
Képzeld Iza,pont most volt nálunk a védőnő,rákérdeztem a csomagra,amit terhesgondozáson kellett volna kapnunk,és mi nem kapunk,mert egyelőre betiltották mondván ne adjanak a kismamáknak promóciós anyagot,meg nehogymá kedvezményeket kapjunk...jó mi?
De azért a szülés utánit megkapjuk...na mindegy,de azért...
Én is borsólevest főzök,meg krumplis tésztát,cékla lesz hozzá,de annyira rosszul vagyok a hagymától,hogy kész horror,mire megpucolom,felaprítom...brrr..
Most már én úgy ahogy ökölödés nélkül is tudok főzni:)
én valami húsisat csinálok (családnak:)
meg almás pitét:)nagyon kívánom napok óta
Sziasztok!
Igen idő remek napok óta nem voltunk kint. TEgnap is kimentünk és rögtön elkezdett esni:/
Én palacsintát sütök és borsólevest főzök de forog a gyomrom közben:/
Sziasztok
Itt remek az idő......gondolom máshol is
ki-mit főz ma?
Üdw mézer köztünk
Köszönöm szépen lányok :) még mindig alig hiszem el,mindig gondoltam,hogy csodálatos lesz,de hogy ennyire...:D
Üdv közöttünk mézer!
Sziasztok!
Én is csatlakozom hozzátok, nemrég voltam dokinál, most 7 hetes terhes vagyok. Van egy 15 hónapos kislányom és egy csodás férjem!
Szegeden élünk, itt szültem a lányomat is.
Engem gyötör az émelygés, mondhatni egész nap rosszul vagyok... Várom,hogy jobb legyen, bár izgulok is,hogy hogyan bírok el két kisgyerkőccel, ja és suliba is járok.
Kedves Guluke!
Hidd el, tudom mit érzel és őszintén sajnálom!!
Nagyon sok ERŐT kívánok nektek a történtek feldolgozásához és támogassátok egymást a pároddal!
Mielőbbi lelki(és testi) gyógyulást!
De jó neked!!!! Nekem még csüt-ig ki kell bírnom!
De azért megnyugtató, hogy ezek szerint még sem függ össze a hányinger és a baba jólléte!
Nagyon sajnálom, hogy rossz helyen tapadt meg a pici. :(
Drukkolok, hogy mielőbb helyrerázódj lelkileg és testileg is és mielőbb újra babás lehess!
Sziasztok!
Most jöttem meg nemrég az orvostól,dobog a szíve a kis picurkának :) gyönyörű volt,igaz,nagyon megijedtünk a dokival mind a ketten,mert az elején percekig csak a petezsákot láttuk,és sehol a babát,majd hirtelen megpillantottuk.Teljesen be volt húzódva a petezsák egyik csücskébe,de gyönyörű volt kinagyítva,ahogy kalapált a szíve.
Leközelebb egy hónap múlva megyek.Picit sokára van,de a doki szerint minden rendben,nem indokolt korábban.
Én is aggódtam egy picit mert nálam sincsenek durva tünetek,csak enyhék,aprók,de ezekszerint ez nem probléma.
Voltunk ma uh-on, 2,5 cm a kismanó és minden ok vele. :) Jó volt látni nagyon, és megnyugodtam hogy a hányinger enyhülése ellenére vele minden a legnagyobb rendben van. :)
Legközelebb már a 12 hetes uh jön. :)