2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Szerintem sem káros a sok uh, de ezt legfőképp a dokinak kell tudnia. Ha ő vállalja, hogy akár hetente megvizsgál akkor nem hiszem, hogy baj lehet belőle. Bár szerintem nem kell túlzásokba esni, én a rendes orvosi uh szűréseken kívül 3x voltam 4d-n, egyszer a 12. héten (megtudjuk a nemét), aztá a 26-on, hogy lássuk a pofiját, de akkor pont el volt bújva ezért egy hétre rá megint visszementünk.
Szia és üdw nálunk:)
mikor mész dokihoz, vagy voltál már?
Sziasztok!
Csatlakoznék hozzátok,6 hetesek vagyunk,május végére várható a babánk.:):)
Sziasztok!!Ha nem jövök egy nap alig tudom követni az eseményeket!!:))
Olvastam,hogy dokiról volt szó,hát én a Margitba szültem a kislányom és most is ott fogok.Na nem a kórház volt az elsődleges hanem a dokim , ő pedig ott van.Én Biatorbágyról járok a 3.kerületbe.:)
szerintem nem ártalmas a sok UH.Én a kislányommal 3hetente jártam végig és semmi baja nem volt.Sőt én mindig nyugodt voltam mert tudtam minden rendben.egyébként engem is ijesztgettek,hogy ártalmas.De nem órákig Ultrahangoz és ezek a gépek már tényleg elég modernek!!
Megfázásra mi is a Fildusékhoz hasonló dolgokat használjuk először aztán ha nem segít csak azután antibiotikum.
Én a védőnőt nem nagyon bírom,igazából nincs bajom vele,csak nem bízok benne mármint a tudásába.Az előzőt aki a kislányomnál volt na azt imádtam,de sajnos alighogy megszületett a kislányom le kellett adnia és másikat kaptunk.Nálunk nem lehet választani.
Sziasztok!
Olyan álmos vagyok,majd ledőlök a székről.De nincs lehetőségem,mert a párom megy németbe vissza dolgozni és főzőcskézhetek.-Dologra fel!
Sziasztok
Köszi Réka a mákkal kapcsolatos választ:)akkor kap egy pici gubát ma a fiam:)
Én sem végig szeretnék hetente járni, cska most az elején, amíg a nagyon kockázatos időszakon túl leszünk.
Egyébként a párom lebetegedett, csak, hogy ne unatkozzak, szegény nem bír beszélni sem.
Szerencsére annó 2 adag antibiotikumot írt nekem véletlenül a doki 3 napo gyors gyogyiból és volt itthon, úgyhogy elkezdtem adni neki. De most különalszunk valszeg, mert nem akar megfertőzni, bár nemtudom, hogy fogjuk bírni, mert ilyen még nem volt. Apukám is beteg.
Hiába...próbálkoztunk mindennel,nem tudják mire allergiás.Most hogy nagyobb már jobb neki,kölyökként valami iszonyatos volt szegénykémnek.
Na de tényleg ne offoljunk többet :)
Bocsi lányok :)
Gyógysampont használtok ilyenko? (bocsi tudom off)
Nálunk bent alszanak a hálóban.
Mosat csak 3 van itthon illetve egy anyuméknál és van még pár felestulajdonban. Néha szokott alom lenni, de csak ha tényleg minőségi almot tudok lehozni és megbízható gazdik vannak rá. Idénre volt tervezve, de a baba miatt elnapoltuk.
Ők sincsenek minden séta után fürdetve, csak ha nagy sár mosom le az aljukat, és időnként fürdenek ha szükséges.
Nekünk a westink nagyon szeretetigényes,sokat van velünk,de ennek ellenére imádja a kertet,ásni,jelezni.
Nekünk évekig volt lakásban kutya (mostmár kertesben lakunk) és soha semmiféle egészségügyi problémánk nem volt,pedig nem "sterilizáltam" minden nap séta után.
Tenyészted is a kutyákat?Hány kutyud van?
Enyimek, igénylik, hogy velünk legyenek, amikor kertes volt akkor is ritkán mentek ki maguktól.
Ápolt kutyák, minden ellen oltva féreghatva. Kutyakozmetikus voltam, úgyhogy ápoltak, kullancs és bolha mentesek. Egészségesebbek és tisztábbak mint sok ember.
Én tudom, hogy ez sokaknak nem tetszik, de nekünk ők is családtagok, amikor kertesben laktam akkor is bent voltak, most épp az egyik lakásunkba lakunk. A gyereknek csak jót fog tenni, csak a védőnőnek nem fog tetszeni. Nyilván a gyerekkel nem lehetnek felügyeletnélkül ez egyértelmű.
Nyilván ilyen eszközök lesznek s lesz egy kihúzhátó kanapé nekünk is ott, hogyha úgy érezzük ott tudjunk aludni vele, de a mi szobánk az tabu.