2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Csajok a pattanásos bőr állítólag fiúra utal :)
Én is tiszta ragya vagyok.
Én olyan 7 hetesen voltam a védőnőnél. Nálunk nem a nődoki adja a beutalót a laborra, hanem a háziorvostól kell kérni. El is kéne majd mennem érte.
Én is megcsináltatom a kombinált tesztet, bár a lányomnál is azt mondta a doki, hogy felesleges, mert "nagyon fiatal" vagyok, és nem valószínű, hogy bármi baj lenne, de én így voltam nyugodt, és most is mindenképp megcsináltatom, igaz nálunk fizetős, de szerintem erre nem lehet sajnálni a pénzt.
Ragyásodok én is, pár napja vettem észre, mint a tinik:) de ez nekem volt a másik kettővel is, és hamar el is múlt
Réka hős vagy:) 6 ampulla:)
Sziasztok!
Én most jöttem a védőnőtől. Szépen megnéztem pénteken, hogy nekem mikor lehet lemennem... Közölték, hogy a héten szabin van. (miért nem tudják jelezni előre!?) Hurrá! Szóval majd hív.
Nekem a hajam nem igazán hullik. Régebben jobban hullott, mint most. De nagyon hamar zsírosodik.
Én 9hetesen mentem először védőnőhöz és nekünk az első nagy laborra a házi doki adja a beutalót,és azt lehet helyileg..Utána nekem minden a kórházba van.Mondjuk nekem a kórház és a lakhely között van jó pár km:))
Én mikor a kislányommal voltam terhes olyan szép,dús,és fényes hajam volt.Alig zsírosodott és alig hullott,na szülés után elég durván elkezdett hullani és még a mai napig is hullik.És hamar zsírosodik és nekem is elkezdett pattanásos lenni a bőröm.Lehet később elmúlik?!
Sziasztok!
Ma voltam vérvételen, 6 ampullával vettek le, meg kellett szúrni mindkét karomat. :S Igazából az volt a rossz hogy nem ehettem, csak utána és ha kimarad a reggeli akkor elég rosszul tudok lenni, most azért nem volt olyan vészes, de azért 9 körül már éreztem, hogy ennem kéne. Szerencsére előre vettek a kartonozóban is és a vérvételre is gyorsan behívtak.
Nálunk a nőgyógyász adja a beutalókat a vérvételre egyébként.
Nekem iszonyú sok hajam lett, rengeteg a babahajam is, főleg elől, elég érdekesen nézek ki így. :) Nekem minden ősszel hulllik a hajam, úgyhogy már augusztusban elkezdenk cinket szedni, amitől abbamarad, sőt be is dúsul.
Én 7 hetesen mentem a védőnőhöz a kiskönyvemért, mert annélkül nem adnak sem beutalót, sem a táppénzt nem tudtam nélküle intézni.
Én most vagyok 10 hetes, 1.5 hete voltam nála.
nem érdemes sietni:)
a laborra nekem a nőgyógyim adta a beutalót, lehet máshol máshogy van, de nekem nem laborba kell mennem, hanem ott a kórházba veszik le a vért.... de lehet alapba a házidoki adja
én oda ma megyek pecsétért a kiskönyvbe és akkor már csak a fogászat marad, mert ekg-n is voltam már:)
Sziasztok!
Nekem nem hullik a hajam,remélem nem is fog,mert nem túl sok van belőle :S Ami nekem feltűnt az az,hogy eléggé pattanásosodok,plusz az ínyem az nekem is szokott vérezni.
Megírnátok,hogy ti mikor kerestétek fel a védőnőt?Mikor érdemes?Meg az is érdekelne,hogy a laborra,vizsgálatokra ki adja a beutalót,mert én úgy tudtam,hogy a védőnő,de ma olvastam olyat,hogy a háziorvos.
Ildi nekem hullott a fiamnál is az elején, csak nem emlékszem hogy ennyire......aztán szülés után kb. 3 hónap múlva indult be megint, de azt mondják az normális, hogy ami nem hullott ki terhesen az kihullik utána.......
az inyem nekem is vérzik nagyon, ma reggel vettem észre, hogy ez már soknak tünik..
ja és igen somnat nekem is zsírosodik, pedig olyan a hajam, hogy ha 2 hétig nem mosnám akkor is száraz maradna, most meg????????? szombaton mostam, ma már mehetek megint mosni....
Nekem hullani nem hullik, viszont annyira gyorsan zsírosodik, hogy akár naponta moshatnék hajat!
De arra ki ér rá :)!
Nekem is sok és dús a hajam, szerencsére még mindig
bár derékig ért, levágattam csutkára, de hát persze így is hullik....mondjuk most felemelték a gyógyi adagomat, úgy hogy remélem csökken
mert emlékszem a fiamnál is az elején hullott aztán utána végig nem:) remélem most is ez lesz
Szia!
Elég sok nyűgöm van,de hogy a hajam jobban hullana azt még nem vettem észre szerencsére...bár olyan sok és vastagszálú hajam van,hogy nem is látszana.:)
Sziasztok
Ildi szerintem nem csúnya dolog:)
Lányok Ti hogy álltok hajhullással?
nekem nagyon hullik, bár ugye nekem van a p.m. betegségem attól is, de kivi lennék hogy nektek mennyire?
Jó reggelt!
Remélem már mindenki jobban van!
Sziasztok!
Mi pont ugyanígy voltunk. Igaz az én lányom még csak egy éves volt, de ő is egyik napról a másikra hagyta el a cicit, először nem értettem hogy miért, aztán rá egy hétre kiderült, hogy már van odabent valaki. Kíváncsi lettem volna, hogy ha nem esek teherbe akkor meddig cicizett volna. Igazából én nagyon féltem attól, hogy hogyan lesz ez az elválasztás, lehet csúnya dolog de valahol a lelkem mélyén, vágytam rá hogy így egy éves kora körül elhagyja a szopit, de ha nem magától döntött volna így, nem tudtam volna elvenni tőle. Úgyhogy így tök jól alakult. És olyan érdekes, mióta nem szopil annyira bújós lett, halkan
ki merem jelenteni, hogy szinte közelebb kerültünk egymáshoz, mint azelőtt.
Amúgy neked elapadt már a tejed?
Szia!!Nekem a kislányom egészen mostanáig szopizott.Ahogy terhes lettem magától hagyta abba.Az elején én is csak csendbe tudtam szoptatni,aztán ahogy nagyobb lett,már mindegy volt,ha neki kellett akkor lehetett zaj is körülötte.Nekünk előfordult,hogy strandon voltunk és ott szoptattam ,és úgy csináltuk ,hogy egy fürdőlepedővel betakaróztunk és napernyőt tettünk magunk elé,kocsiba én is szoptattam sokszor de úgy igazán nagy nyilvánosság előtt nem.
De a játszótéren személyes élmény volt mikor anyuka a homokozó szélén ült és elővette a cickóit és úgy evett belőle a már nem is olyan kicsi gyereke.Semmi takarás és elbújás,csak az nem látta aki nem volt ott.Na ez a durva szerintem!!!!
somnat jobbulást neked
Ildi ez érdekes amit írsz, nekem ugyan ez......mondjuk sajnos nekem az első epegörcsöm elapasztotta a tejem:( de addig is amíg tudtam szoptatni, csak csendben tök nyugiban szopizott a fiam:) és én se vagyok szégyenlős prüd, de én is csak a család előtt szoptattam.......jó mondjuk ha tovább tudtam volna ciciztetni és pont olyan helyen kellett volna ahol vannak mások is, megoldottam volna, letakarom a kis fejét pelussal:) de ezt sajnos nem tudtam meg......remélem a 3. babót sokáig tudom szoptatni:)