2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Akkor te szerinted sem jó, ha bolygókerekes a mélykocsi? Én is a piros alapon fehér virágosat néztem ki a kislányunknak! ;-) Nagyon tetszik, és itt van nálunk egy bolt, ahol meg lehet venni vagy rendelni a kívánt színben. Álomszépek, én is ott tologattam a boltban az egyiket... :D
A mi kocsink is bolygókerekes, én imádom, nem kell tolatgatni, meg emelgetni ha fordulni akarok vele. Igaz a miénk 3 kerekű, vagyis 1 bolygó kerék van elől, lehet ezért könnyebb irányítani.
nekem ezek a szempontok voltak fontosak amikor babakocsit vettünk:
-könnyű legyen
-kicsire össze lehessen csukni
-travel system legyen, vagyis cserélgetni lehessen rajta a mózest, a hordozót és a sport részt és bármilyen irányból fel lehessen rakni rá
-a tolókar magasságát lehessen állítani
-bolygósítható legyen az első kerék
nekünk lefixálható a bolygó kerék:D de nem szoktam én nagyon szeretem, könnyű vele közlekedni!
[link]
Meg lehet vásárolni személyesen mindent!
de nekem ez amkocsi jön be, én nagyon szerettem, mert ilyenre cseréltük le anni, imádtam, s most is ilyet vettünk
a piros virágosat:)nagyon tuti élőben!!!!
nekem nem a bolygókerekes, a fiammal anno az volt, nem szerettem, forgott össze-vissza
Cili hol voltál vele?
hát nem semmi azért, hogy csak igy elengedtek titeket!!!
Itt csak megrendelni lehet holmikat? Nincs olyan üzletük, ahova el is lehet menni? Vagy csak én találom?
Szió! De örülök, hogy van akinek vannak tapasztalatai róla. Tudnál róla negatívumot írni? A bolygókerekes változata van meg?
Tényleg nagyon jó ez a bolt, itt vettük meg a kiságyat is, a hozzá tartozó dolgokkal együtt, plusz egy rakás apróságot. Kaptunk ajándékba plédet, és nagyon aranyosak voltak a kiszolgálók. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek!
szia
mi azt vettünk nagyon szééép:)
Szerintem is jók, csak azt nem tudom, hogy kell a két bolygó kerék. Egy ismerősömék vettek nem rég egy hasonló babakocsit, és azt mondja, hogy megbánta, mert amikor felőle van a 2 bolygókerék, akkor kicsit más irányítani, de legfőképp nehezebb a patkánál feltennie. Így ő mindig átfordítva tolja a picit, úgy hogy ő nem látja, de a 2 bolygókerék tőle a messzebb oldalon van, és úgy azt mondja nagyon könnyű közlekedni vele.
hú ezek nagyon jók:)) nekem a 11 es tetszik a kék:)
Sziasztok lányok!
Lilike kicsit jobban van,de a magyar egézségügy... Kiborít.A gyerek hót láz,majd megfullad.Gyógyszert nem írtak,de kell akkor pipáztassam 10 percenként(ami szteroidos). Nem volt jó a véroxigén szintje sem,kicsit várattak,hátha javul.Javult is,úgyhogy haza jöhettünk.Hát nem tudom...
Szia! Bio boltban lehet venni tőzegáfonya levet, igyon meg minden nap fél-1 dl-t, és az helyre teszi!!! Én is azt iszom, mert sajnos a baba már többször elnyomta a vesevezetékemet, így már 2 vesemedence gyulladáson vagyon túl :( viszont mióta iszom a tőzegáfonya levet, lekopogom, nincs semmi gond! üdv!
Sziasztok!
Én Espiro Vector Lite 3in1 multifunkciós babakocsit vettem (akciósan 80 e Ft), bár elég nehéz volt beszerezni, mert gyakorlatilag hiánycikk a piacon, viszont mindössze 7,5 kg-ot nyom, ami nálam fontos szempont és design-os is :) De a Chippolino Luminát is sokan dícsérik, az szintén ennyire könnyű, viszont a színválasztéka nekem nem jött be, mert unisex színe nincs, és én gondolok a következő babára is :))
Itt egy link, ahol rá lehet nézni:
[link]
A RAF-POL King 2 az 1-ben babakocsiról mi a véleményetek? Nekem úgy megtetszett a piros alapon fehér virágos... :)
Babakocsi választásban az előttem szólókhoz hasonló kocsit tudok ajánlani. MIndkettő három funkciós. A brend-os most akciós, mert kifutó termék, a helyette érkező széria már 85.000.- lesz. MI ezt az akciósat vettük a picinek, reméljük nem bánjuk meg.
[link]
A másik nagy nyiregyi áruház akciós ajánlata ez a kocsi. Ez is három funkciós, most 140.000.-- ről van leértékelve azt hiszem. Utána kell keresgélni, meg érdemes megnézni élőben, kipróbálni, mindenhol segítőkészek nagyon.
[link]
HA kicsit akartok, akkor érdemes esernyőalakúra csukhatót venni, az kevesebb helyet foglal. De összehajtják nektek a boltban is és láthatjátok, hogy valójában mekkora is lesz.
Amúgy március 20-án lesz babaexpó debrecenben, esetleg ott is érdemes szétnézni.
sziasztok,
reg jartam itt, eloszor en voltam beteg, most pedig a fiam az...:(
Most mar 150% hogy kislanyunk lesz, a neve meg bizonytalan, de a Liliana nagyon tetszik.
A babakocsihoz annyit, hogy nekunk elsosorban a suly es az osszecsukhatosag volt a fo szempont, es hogy ne legyenek tul kicsik kerekei, igy Jane Nomad-ot vettunk, nagyon tetszik nekem, nagyon konnyu, es praktikus.az egyetlen hibaja talan hogy kerekei nem felfujhatoak, bar felfujhato hatso kerekeket lehet venni kulon is....
[link]
teman kivul lenne egy kerdesem, hatha valakinek lesz tapasztalata ezzel kapcsolatban, a fiam egy hete nagyon gyakran jar pisilni, van hogypar oraig kibirja, majd megint ujrakezdi.Mar a masodik fajta antibiotikumot szedi, a helyzet megsem jobb.
nem tudnatok tanacsot adni, mivel segithetnek neki?
Menj el és élőben próbáld ki mindegyiket, látatlanban ne rendeld meg, mert egy csomó olyan dolog van ami csak akkor derül ki ha tologatod.
Hát ez az én problémám is... De egyre inkább afelé húzok, hogy nem gond, ha kicsi a kosara, mert leginkább sétálásra fogjuk használni. Felcipelni rosszabb egy nehezebbet mindennap, mint megtervezni a vásárlást. Bevásárolni úgy is autóval megyünk arra meg ott a hordozó és a kocsicsomagtartó. A lényeg, hogy egy cumisüveg meg 1-2 játék elférjen benne. A többit majd viszem a táskájában vagy a tolókaron. Köszönöm a hozzászólást és az ajánlást. Könnyebb úgy dönteni, ha látom, hogy mások mit fognak használni.
Megnéztem, de úgy látom ennek meg kicsi a kosara. Tényleg jó lenne összegyúrni őket, és meglenne az álom szuper babakocsi! Pláne ha magától le és felrepülne a lépcsőn :)
Nekem annak tűnik, páromnak szintén. De ez csak a mi véleményünk így "nézegetve". Azt most néztem hogy szivacsos a tolókar, még rajta volt a fólia. Erről nem tudtam. Véleményeket nem olvasgattam egyikről sem, megnéztünk legalább 30 félét, ez tetszett igazán. Nézelődjél még! Idő mint a tenger!!!! :)
Csak a miénk fekete, és asszem olcsóbb volt ennél... Egy bő tizessel.
Szia,
én úgy tudom ajánlani neked azt, amilyen nekünk van, hogy a nővérem az utolsó 2 gyereknél ezt a típust használta. Van mózeskosár, bébihordó, sport félére szerelhető. Nem nehéz (szerintem) piszok módon strapabíró. Van neki alul olyan kis izéje, amibe bele lehet dobálni ezt-azt, amikor sportra van szerelve (asziszem).
[link]
Az Espi.. Vector 4 Air váza: csak 4 kg. Mózes: 4.5 kg, Sportrész:3.5 kg, hordozó 2.8 kg
Olyan kár hogy nem lehet ezeket a babakocsikat egymás mellé tenni. Úgy mennyivel egyszerűbb lenne döntést hozni....
Annyit olvastam róla így röptiben, hogy a szivacsrésze több embernek lekopott a tolókaron. Te mennyire látod starpabírónak? Egyébként a másikhoz képest amit néztem nehezebb ez. A váza ami 2x olyan súlyú a többi eltérés elenyésző. Most már tényleg csak azt kell fontolóra vennem, hogy mi a fontosabb. A tágasabb rekesz, vagy a könnyebb súly. Mert a többiben teljesen megegyeznek.
Most látom hogy írtál, csak megnéztem hogy szét tudom-e szedni. A kerekeket is ki lehet belőle egy kattintással szedni. És hogy tetszik a súly? Nekünk azt mondták a boltban, ez a legkönnyebb. És tényleg megemelgettem a többit is, és igaz volt...
Pillanat! szétszedem, és lemérem....
További ajánlott fórumok: