2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni azoktól, akiknek van választott bábájuk, hogy amikor megbeszéltétek vele, hogy őt választjátok, akkor illik-e pénzt adni, vagy csak a szülés után? Mert nem tudom, mi a szokás... :) Előre is köszi a segítséget! üdv mindenkinek!
Sziasztok!
Iza örülök,hogy minden ok.:) Jó nagy a babu! Már most,nekem 1330grammot becsültek.:)
Köszi Rekag kipróbálom.
A pöttyei egyre csúnyábbak,én csakleviszem holnap a háziorvoshoz. Bár nem kiütés az orvos szerint:). Csak mostmár a kis pötyikből 5 ft-os nagyságú piros foltok lettek,bár a kis göbök látszanak.Mi lehet ez,meg már az egész jobb oldala meg szinte az egész karja röttyös.van ami piros van ami színtelen,de kidudorodik. No majd holnap csak mondanak valamit. vagy nem.
puszi nektek.
Sziasztok Kismamik:D
Először is mindenkinek Boldog Nőnapot♥
köszi a hiánylást:D reggel indultunk és csak valamikor 2-kor értünk haza, aztán most ültem le:D
Zorácskám jól van, szépséges:D és 1730 gr-ra becsülte az uh, de én ennek nem hiszek a másik kettőnél se jött be
szóval ezen adat szerint ma vagyok 31+2napos, egyébként meg holnap leszek 32 hetes:D
a nődokim szerint kisebb lesz mint a másik kettő:D
szerintem meg nem:D
bővebben a naplómba irom majd:D az új titkosomba:D
ja és teljesen zárva vagyok:D
Cili jobbulást a kicsinek
péntekre meg megy a drukk, minden ok lesz!
Tényleg szépek ezek a kocsik,de én nem tudok,meg ha tudnék sem adnék ki ennyit, épp a múltkor volt a tv-ben,hogy egy anyukának eltolták a dréága babakocsiját.:) basszus,ki képes ilyenre. Mondjuk két éve az én bicajomat is ellopták amin rajta volt a gyerekülés. no nem untatlak Titeket.
Már nagyon várom a pénteket az uh miatt,de bezzeg most lassan telik az idő....
köszi csajok,csak jobban lesz már ez a kis maki,mondjuk már nem köhög folyamatosan.Úgyhogy mondhatom jobban van,bár nem nagyon eszik, csak zöldségeket kér.:) imádja a paprikát,paradicsomot,répát.Gyümölcsöket nem annyira,ilyen gyereket se láttam még, uborkát rágcsál alma helyett:) Mindegyik más.
Engem is érdekel hol van már Iza,reméljük nincs baj....
Tényleg Iza hol vagy???
Ilyen jó volt az uh hogy azóta is a hatása alatt vagy, én nem bírsz gép elé ülni? :D
Kivi vagyok mekkora már a babód, biztos nagy. :)
Sziasztok!
Cili, Lilikénwk további jobbulást.
Ildi üdv köztünk!
Látom még babakocsiztok. :) Gyönyörűek ezek a járgányok, de ilyen 150-200 ezret én tuti nem adnék egy kocsiért. Teljesen felesleges. Nem a kocsiban fog élni a gyerek, ennyiből megvettem a szoba berendezését. :D Persze mindenki maga tudja mire mennyit bír áldozni. :)
:) Ha nincs semmi bajod, ne foglalkozz vele! Munkaköri kötelessége, hogy mondjon valami okosat. Az enyém ma azt mondta, nem iszok eleget. Kb. 2 liter volt bennem délután 2-ig. :)
És én is 73 kg vagyok....:-)))
Köszi Május30!
Sziza,volt uh? Minden rendben remélem.
Sziasztok!
Cili jobbulást a kicsinek,Ildi üdv. közöttünk!!
Babakocsit mi Cam Combi Familyt vettünk a kereke bolygósítható és a tartozékai hordozó,mózes sportrész nagyon könnyen cserélhetők azt hiszem szeretni fogom.
Tegnap voltam tanácsadáson megint letoltak mert a védőnő szerint sokat híztam,(3kg egy hónap alatt)most vagyok 73 kg. jó lenne tudni egy kismama hogy ne hízzon én mindíg éhes vagyok.
Szép napot lányok!!!
Szia PJV,ja!Röhej ami itt folyik.
Ildi szia.