2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
A jósló fájás jelenti, hogy a tested készül fel a közelgő szülésre, keményedik sokat a has de pihenésre elmúlik, ezzel szemben a vajúdás fájdalmai már rendszeresek és nem múlik el pihire.
nem szurkálásos fájdalom, nekem napközben sokat fáj alul a hasam, bekapok 2 magnéziumot és pár perc múlva múlik is, hajnalban a pisijáratnál alig birok kikászálódni az ágyból úgy fáj a hasam alul.....
És inkább a pocim alja és a hüvely körül érzem, elméletileg nem nyílhatok, "bevarrtak".
Mi ez? Ha holnap esetleg fokozódna tuti doki, de lehet, hogy csak ez a jósló fájás?
Sziasztok, a jósló fájást pontosítaná valaki?
Esténként, mikor felébredek pisilni, mostanában picit fájdogál a pocim.
Ma pedig egész délután szurkált, pedig nagyjából pihiztem, de fekve is csak picit jobb. Nem éles fájdalom, csak fájdogálás.
Szerintetek??
A tsh-nál az a lényeg, hogy értéken belül legyen!
Ildi de jó, hogy láttad picikédet:D
Az nagyon magas.
Nekem nézik rendszeresen é 0,9 körül szokott lenni. 1 körül ideális.
1 fok van!!!! :(
Cili, bármelyik más nőgyógyászt felhívhatod, nincs hűségnyilatkozat! :)
:D hát amúgy nem szeressek itt lakni, de tény, hogy még mindig süt a nap és kb. 11 fok van:D
hogy adta tudtodra?
rám is férne egy kis szín, de majd májustól kiülök a kertbe picurkáimmal:D
Sziasztok lányok!
Iza, te nagyon jó helyen laksz, itt két napja még a nap se süt, a kedvem is rossz. Legszívesebben befeküdnék szoliba 8 percre, de a picuri kb. 3 hónapja igencsak tudtomra adta, hogy neki nem jó, ezért hanyagolom. :(
Cili, menj el egy másik orvoshoz is, kérd ki a véleményét. Vagy csak hívj fel egy másikat telefonon a kórházban. Legalábbis ha nekem nem tetszik valami, vagy aggódom, akkor két dokihoz megyek. Különben is, aki kevesebb mint 1500 gr-mal született, és születésétől fogva egy kis harcos, az nehogy már feladja, és ne pozitívan gondolkodjon!!!! :D
Köszi!
Igen ezzel mostanában nagyon sokat szembesültem, hogy az ember ha jót akar, legyen a saját maga orvosa, védőnője, meg mindene, mert akik ezért kapják a fizetést, na azok még úgy sem értenek hozzá, legfeljebb a ködösítéshez. Én is itt tanulok a fórumon tőletek! Ezúton is köszönöm nektek!!! :*
Az az igazság, hogy azon kivül hogy járok a kontrolra, nem foglalkznak ám velem (Délpesti:)
szóval én magam tanultam ki a dolgokat:D
a fehér lisztes cuccos dolgok nem igazán jók, meg még sok minden
de azért én mindenből eszek csak probálom a mértéket, ami vagy sikerül vagy nem
ami a lényeg, hogy ha majd elkezded szedni a gyógyit, hogy reggel éhgyomorra 2-3 korty vizzel bevenni és után szigorúan 1/2 de inkább 1 órán kereszetül se inni se enni, ezt én kb. 1 éve tudtam meg itt a hoxán egy fórumon, ennyit se mondott volna nekem a doki!
Köszi a tippeket.
Nem is tudtam,hogy a Gabinak van babaöblítője...
Én folyékony mosószert gondoltam használni,olyat amilyet a mi ruháinkhoz is használunk (Tomi vagy Ariel) illetve valamilyen sensitive öblítőt.Ezek is jók nem?
Én tegnap kezdtem hozzá, sima Arielt vettünk folyékonyat, hogy a por ne tudjon megtapadni a szövetben, meg a Coccolino szenzitív öblítőjét. Finom illata van a kisruháknak tőle.
A brendonban láttam Giraffe nevű babaöblítőt, nagyon jó illata volt, bánom hogy nem azt vettem ,mert árban is jobb volt a Coccolinónál, csak akkor még fehér Lenort akartam venni a tescóban, csak aztán ott megszagoltam és valahogy most más az illata mint régen. :S Így a Coccolinót választottam, mert azt itthon is mindig be tudom szerezni.