2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Mindig elfelejtem, hogy délután szoktatok menni csak. De ezt már sok mindenkitől hallottam. Én délelőtt is megyek vele, fél 3 fele is, meg amíg jó idő volt addig délután is lenn voltam vele fél 7 ig.
Akivel szoktam sétáltatni Csengét, ő is csak 2 után jön le és kész. Még senkitől nem hallottam, h annyit van lenn a picivel mint én. Olyan fura...
Voltunk vele délután sétálni mindig 4-5 körül megyünk, akkor aludt is egyet, de amit írtam, az még kora délután volt.
Én is mindig ott pihenem ki magam. Hétvégén mindig ott vagyunk anyunál és ő el van vele egész nap, én meg ebéd után bevonulok öcsémhez, ledőlök az ágyára és alszok simán 2-3 órát :)
Lulin kitartás. Jövőhéten mész anyudhoz és aludhatsz :)
Ilyenkor nem szoktátok levinni? Nekem az a jolly jokerem, az mindig beválik és lenn mindig tök nyugodt és bealszik.
Tegnap amúgy már nappal is nagyon nehezen aludt el. Délután egy órán keresztül próbáltam altatni, mindig úgy nézett ki, elaludt a kezemben, aztán letettem, és 10 perc után felsírt. Végül velem aludt. Úgy döntöttem, nem érdekel... Legalább én is, ő is tud egy kicsit pihenni.
Jó reggelt!
Nekünk megint nem volt túl jó éjszakánk, de legalább most csak 1-kor kelt előszőr, addig nyugi volt. 1-től viszont kb. óránként keltünk. :( Reggel már fél7-kor ébredt, és nem is tudtam visszaaltatni, most meg persze tiszta nyűg.
b.eve, azt olvastam, már a fogacskák kibújása előtt hetekkel, sőt hónapokkal elkezdhet szenvedni miatta a picúr. Remélem, nem erről van szó, és rendeződnek az éjszakáitok.
Szájbiggyesztésnél olyan édesek, akkor én mindig összepuszilgatom, hiába tudom mi jön utána :)
Csenge nem dumál sosem, csak max reggel a jó reggelt kis beszélgetésünk után ha otthagyom az ágyában. Meg ha megébred akkor nem alszik vissza magától, oda kell menjek mert elkezd nyűglődni és sírás lenne a vége, csak ha alva forgolódik akkor nem kell odamenjek.
Na jól van, hagyta Anyát aludni kicsit. :)
Hehe, a szájbiggyesztést nem lehet kibírni nevetés nélkül :D
Na, akkor nem is voltak olyan vészesek az éjszakák :)
A cirókánál azért volt egy kis munka. Odahajoltam hozzá mindig és megfogtam a kis kezét és megsimiztem vele az arcomat és mondtam, hogy ciróka, utána meg mondtam neki, hogy most te egyedül. Kb 1 hónapja tartott, most végre sikerült :)
Jó reggelt!
Képzeljétek, elég fura éjszakánk volt. Felkelt 11-kor, és nagyon makogott kaja után, ilyet sose csinált. Végül elaludt. Aztán 3-kor, majd 6-kor. Olyan mérges voltam, hogy benyitottam hozzá, és úgy döntöttem amíg dumál, visszafekszem, visszaaludt, azóta alszik:)))
Most meg már izgulok mi van:D
Azt nekem is csinálta egy időben! Azt hittem jön a foga, dehát azóta se bújt ki.. Már jó ideje nem csinálja szerencsére. De én is rászólta, hátha érzi a hangomból, hogy nem szabad. Csillagokat láttam..
Azóta nem csinálta. lehet csak egy véletlen alkalom volt.
Na, akkor kezdődik Nálatok is :D Remélem Csenge is egész nap azt fogja játszani, hogy lehúzza, Te meg rakosgatod vissza :D Jó elfoglaltság..
tééényleg? Már ilyet csinál?! Juj, de irigy vagyok....
Jóóóóóóóóóóó reggelt Vietnám! Helyett Lányok!
2-kor keltünk és azóta is alszik :D:D:D:D:D
Amit észrevettem, hogy ráharap a cumira és szorítja a fogával, meg nyúlkál a szájába, de csak az ujjaival, nem az öklével és piszkálja. Mikor hasra fordul akkor is beveszi egyből a kezét a szájába. Pedig semmi jele fogzásnak, mert nem duzzadt az ínye.
ciróka, amikor megsimogatja az arcodat a kis kezével :)
Reggelt!
A mostani éjszaka kicsit nyugisabb volt. Olyan óra-másfél óránként megébredt, de vissza is aludt egyből ahogy beraktam a cumit. Mondjuk én is kicsit bizonytalanul aludtam a tegnapi miatt, de nem baj. Negyed 7 ig aludtunk, majd megetettem és most küzd a visszaalvással.
Dani is kidőlt fél 8 után nem sokkal, kaptam az alkalmon és csináltam egy habfürdőt. Most még megnézek egy sorozatot, aztán alvás.
Jó éjt lányok!
Dani felfogta, és elkezdett lebiggyedni a szája és sírva fakadt, én meg nem bírtam megállni, hogy ne nevessek, olyan cuki volt:)
Úgy olvastam valahol, hogy szokott olyan lenni, hogy rosszul alszik,és utána csinál valami új dolgot, pl felül, feláll. Mi még ugye kicsik vagyunk, de a láb megtalálása is mérföldkő:)
További ajánlott fórumok: