2011 májusi babavárók!!! (beszélgetés)
Oké, erős leszek:D
Csak kellene venni egy boxzsákot, úgy felpuhítanám ilyenkor:)))
Remélem igazad van. Mi kb egy hónapja csináljuk.
Köszi. Most az megy mint Sylviéknél. Ordít kb 10 perce, kezébe adok valamit akkor az eltereli a figyelmét kb 3 percig aztán megint rákezd. Nem alszik el a sírás után sem. Mindjárt lemegyek vele úgy is. Teljesen odarakom a rácshoz és csak addig küszködik, míg félig elkezd megfordulni és nyüszög. Ha visszafordítom akkor meg ordít.
De nem baj. Ti is tisztességesen küzdötök, akkor én is azt fogom tenni.
Szia.
Nem tudom hogy segít-e, de én ha nem tudom sehogy megnyugtatni hagyom sírni. Kb. 5 percig ordít aztán bealszik. Mondjuk az az 5 perc iszonyú, de aztán alszik egy jót. Néha nincs mit tenni sajnos. Vagy még ami be szokott válni, hogy mikor már nagyon sír akkor adok cumit neki, kicsit tartom a szájába és ilyenkor is elalszik, már nem szedi ki a cumit.
Ha jól emlékszem mi kicsit hamarabb kezdtük ezt a visszaaltatás dolgot mint Ti és nálunk eddig kb. ez a felállás.
2 hét - nagyon nehéz
2 hét - egész jó
1 hét - abszolút visszaesés, üvöltés elalvásnál és visszaalvásnál is
most kb. 1 hete egész jó, már kb. 3 nap alatt csak egyszer kell kivenni
Szóval nemrég volt a nagy visszaesés, hátha nálatok is csak ez van! Szerintem tarts ki, márcsak azért is, mert úgy sem tudsz jobbat csinálni (legalábbis én nem tudtam).
Kész!Nem hiszem el, hogy minden áldott nap legalább egyszer fél órát kell ordítani, mielőtt visszaalszik. Miért nem javul? Mit csinálok rosszul?
Hiába csinálom úgy ahogy a suttogó írja, egyszerűen NEM javul.
turi:
Ne is mondd... Én utálok vásárolni, de a babaturikat imádom. Azt nem lehet abbahagyni. :)
szoptatás-fogyás:
lehet én is azért fogytam, mert tejdiétán voltam és akkor téynleg semmi olyat nem ehettem? Se csoki se fagyi... teljesen minden bajom volt, hogy nem ehetek fagyit, de hát a pici mindenek felett :)
Diéta: rájöttem, hogy nem is annyira gáz, végülis minden zöldséget, gyümölcsöt, baromfit, sertést megehetek, meg rizst is. De most már nem tudok kaját rendelni, hanem főnöm kell:(
És mióta csak a tejeset tartottam fogytam 2 kg-t, persze mert sajnos nincs semmi csokika, túró rudi, joghurt.. szóval van előnye is:)
Nálunk fog ügyben most nyugi van, kb. mióta rajta van a lánc, de lehet nincs köze hozzá.
Nyáladzás megy ezerrel, de egyebet nem tapasztalok.
Ja és a H&M-ben lehet kapni "nyál-előkét", egész jól néz ki van fiús és lányos is. Mi vettünk, de még nem adtam rá.