2011. júniusi babavárók (beszélgetés)
mi hétvégén készültünk Bajáról Pécsre,jó kis szerpentines út! Hát nem tudom megyünk-e?
Tényleg,nem pocakos téma,de hátha vki tud segíteni:konyhai gépeket kéne vennünk,de fogalmam sincs mi a jó. Van valakinek bármilyen Zanussi gépe? Érdekelnének a tapasztalatok.
Ugyanis ez az az ár kategória,ami számításba jöhet.
Esetleg más (olcsóbb) márkával kapcsolatban ha tud vki segíteni azt is megköszönném! :D
hát az tény,hogy elég gyorsan mennek a napok! Hipp-hopp és június lesz! :D
Én azt olvastam,hogy ha szőrösödik a kismama (pocinál) akkor kisfiú lesz a "férfi"hormonok miatt!
Kislánynál nem tudom van-e valami jel.
De sztem mindegy is,lényeg,hogy okosak,szépek és EGÉSZSÉGESEK legyenek! :)
azt szedtem én is,2esével , mielőtt ezt a másikat kaptam:S
nekem a folgamma semmi panaszt nem okozott
hamar itt lesz az a nap:)))
azért vártam nagy pocit, mert sokan azt mondták, készüljek, h nagy lesz, mert elöl a lepényem..hát nem tudom, lehet a végére gondoltak?:)
bár azt is hallottam, hogy a has nagyságán az is látszik, h fiú e vagy lány, hát nem tudom...
lényeg,hogy elfér,és jól érzi magát! Nem a pocak mérete a lényeg! :D
nekem viszonylag nagy a pocim,de fogalmam sincs mekkora a bébi! :( utoljára mikor voltunk akkor sem mondta a doki,most meg mikor megyünk még...???? :(
7-én magánrendelésre,és majd csak valamikor után uh-ra! messze van még! :(
úgy látszik , hogy magas vagyok jól elfér...mindig nézem a pocakot, hogy de hol fér el??:)))
én inkább közepesnek mondanám, láttam kisebbet is, nagyobbat is:))ugye?:D
Szerintem ez pont jó méret.
Megnéztem Boti papírjait, ő 26. héten 850 g volt, és a 42. héten 3150 g-al született.
Én hétfőn megyek uh-ra, kíváncsi vagyok mekkora a kisasszony.
jajj, megint nem "kicsi"babám lesz?:D
én tegnap voltam zh-n, 25.hét 888gr-ra saccolták
milyen vasat szedsz?
megkérdeztem dokitól a lenmagot, ehetjük, esténként 1 natúr joghurtba 2 kávéskanál lenmagot mondott
ja, nekem is nézték! az anyaságinál is, asszem még a csaádi pótlékhoz is be kellett adni, de ez már nem biztos. De az anyaságinál tuti kellett.
időközben nekem sem volt meg, mert a dokinál nem mindig volt pecsét, de mondta, hogy ne izguljak, szülés után elintézzük a papír dolgokat. Így is volt. Visszatérve a szülésznő kérdésre: nekem a dokim ajánlott szüléznőt, de mondta, hogy ezt mi döntsük el,elmondta, hogy ő kikkel szokott dolgozni, mert én kérdeztem. De mondta, hogy bárki más is lehet. Aztán nekem egyszerűbb volt az a nőci, akit ő ajánlott, egyébként egy baromi kedves, ügyes szülésznő volt, csak semmi értelem nem volt (50 ezer! tavaly), mert császárral szültem...mindenképpen találkozz vele babuci,aztán majd meglátod!még bőven van időd eldönteni!
Szia!
Gratula a babához,jó egészséget min a kettőtöknek. :)
Szia!
Szép a pocakod neked is! :)A babáról nincs kép?
Nekem is megvan ez a könyv. :)
Mindenkinek ajánlom. Nagyon jó.
Én is úgy érzem óriási a hasam és napról napra nő.
Csíkom nincs, az első terhességemnél nem volt, remélem most sem lesz attól függetlenül, hogy most biztos nagyobb lesz a hasam a végén.
A hajam iszonyat hullott szülés után néhány hónapig annak ellenére, hogy szedtem a hajhullás elleni vitamint. Nem igazán lehet vele mit kezdeni, utána szépen lassan visszanőtt.
Szia!
Minden hónapban mennem kell védőnőhöz.
De ha nem mész mindig akkor sem lesz gáz. A 4 beírásnak meg kell lennie a kis-könyvbe és akkor megkapod a juttatásokat.:)
Amúgy az én védőnőm most vett tiplit,úgy hogy annyit nem mondott fapapucs.Szép mi?